Stelios F. Οκτώβριος 19, 2016 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2016 (edited) Μόνο καλές αναμνήσεις από αυτό το αυτοκίνητο, φοβερή αίσθηση στο όριο του grip! Θυμάμαι ένα παλιό αγώνα μας στο Mugello, το αμάξι χόρευε στις arabbiata και μερικές φορές με ανάποδα στα 180+km/h (4:40 του παρακάτω video) Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 19, 2016 από Stelios F. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 19, 2016 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2016 Μπήκα λίγο να μάθω την πίστα, μου αρέσει πολύ μπορώ να πώ, και το αυτοκίνητο τραίνο. [emoji3] Έχει και αρκετά σημεία για μάχες πιστεύω.Με τα λάστιχα διαπίστωσες κάποιο πρόβλημα ως προς τη θέρμανση τους?Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Οκτώβριος 19, 2016 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2016 (edited) 1 hour ago, liakjim said: Με τα λάστιχα διαπίστωσες κάποιο πρόβλημα ως προς τη θέρμανση τους? Μπα, μόνο το δεξί μπροστά κρυώνει επειδή είναι μόνο δεξιές στροφές και ευθείες πριν και μετά την εκκίνηση. Τα πίσω κανένα πρόβλημα και το μπροστά αριστερό πάλι ΟΚ από οτι θυμάμαι. Με soft ε? Θα κάνει κανένας άλλος γύρο? Τι γίνεται? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 19, 2016 από Lylankor Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 19, 2016 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2016 καλα αμα φυγει..εφυγε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 19, 2016 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2016 πριν 47 λεπτά, το μέλος Lylankor έγραψε: Μπα, μόνο το δεξί μπροστά κρυώνει επειδή είναι μόνο δεξιές στροφές και ευθείες πριν και μετά την εκκίνηση. Τα πίσω κανένα πρόβλημα και το μπροστά αριστερό πάλι ΟΚ από οτι θυμάμαι. Με soft ε? Θα κάνει κανένας άλλος γύρο? Τι γίνεται? Με mediums. Τα softs είδα τελειώνουν σε 3 γύρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Οκτώβριος 19, 2016 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2016 28 minutes ago, liakjim said: Με mediums. Τα softs είδα τελειώνουν σε 3 γύρους. Τελειώνουν? Καίγονται εννοείς ή φθορά? 5γυρά έκανα και δεν είδα τίποτα νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 19, 2016 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2016 Φθορά. Περίεργο.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Οκτώβριος 20, 2016 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2016 On 10/17/2016 at 0:25 PM, wargasm said: Υπάρχει κάτι αληθινό εδώ ή είναι όλα photoshop?!!! Και γω θα προτειμούσα μία αλλάγη για το Race (λόγο F1). Να πάμε το Race κατα της 20:00 δηλαδή ώστε να έχουμε τελειώσει μέχρι της 21:00, να δούμε και το grid walk με την ησυχία μας 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Οκτώβριος 20, 2016 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2016 πριν 7 λεπτά, το μέλος Georgiadis Giorgos έγραψε: Υπάρχει κάτι αληθινό εδώ ή είναι όλα photoshop?!!! Υπαρχει. Η ξανθια ειναι πραγματικη "ξανθια" εξ ου και οτι παει να ξεκλειδωσει (lolzz) να μπει στη θεση του συνοδηγου... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 20, 2016 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2016 32 minutes ago, Georgiadis Giorgos said: Υπάρχει κάτι αληθινό εδώ ή είναι όλα photoshop?!!! Και γω θα προτειμούσα μία αλλάγη για το Race (λόγο F1). Να πάμε το Race κατα της 20:00 δηλαδή ώστε να έχουμε τελειώσει μέχρι της 21:00, να δούμε και το grid walk με την ησυχία μας Μπορουμε να πουμε στην F1 να αλλαξει την ωρα για να παιξουμε εμεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Οκτώβριος 20, 2016 Author #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2016 Εγώ είμαι ΟΚ για τις 20:00.Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Οκτώβριος 20, 2016 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2016 Και εγώ νομίζω πως λόγω f1 θα προτιμούσα 20:00... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Οκτώβριος 20, 2016 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2016 Εγώ δυστυχώς δεν θα τρέξω μαζί σας λόγω του ότι δεν έχω "σώας τας φρένας" καλό εεεε! Αλλά θα ήθελα να πω ότι μου αρέσει η ιδέα για race στις 20:00 για να καθιερωθεί και για κάθε Κυριακή! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Οκτώβριος 20, 2016 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2016 (edited) πριν 8 λεπτά, το μέλος Aris Teidis έγραψε: Εγώ δυστυχώς δεν θα τρέξω μαζί σας λόγω του ότι δεν έχω "σώας τας φρένας" καλό εεεε! Αλλά θα ήθελα να πω ότι μου αρέσει η ιδέα για race στις 20:00 για να καθιερωθεί και για κάθε Κυριακή! Γιατί δεν χρησιμοποιείς το συμπλέκτη για φρένο προσωρινά? Η πάρε το sensorα του clutch και βάλτο στο φρένο. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 20, 2016 από uhu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 20, 2016 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2016 Η παιξε με πληκτρολογιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Οκτώβριος 20, 2016 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2016 πριν 16 λεπτά, το μέλος uhu έγραψε: Γιατί δεν χρησιμοποιείς το συμπλέκτη για φρένο προσωρινά? Η πάρε το sensorα του clutch και βάλτο στο φρένο. Δεν μου πέρασε από το μυαλό, ομολογώ, αλλά δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά αυτό που προτείνεις γιατί το cluch μετά τα 60% της διαδρομής "γκαζώνει" απότομα! Η 599 έχει ABS? Σ' αυτήν την περίπτωση κάτι γίνεται πριν 8 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Η παιξε με πληκτρολογιο. με ΤΙΠΟΤΑ! Αν κατάλαβες καλά είμαι μανιακός με το τι μπορεί να με φέρει ποιο κοντά στο "real thing" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 20, 2016 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2016 Υπηρχε περιπτωση να το εννοουσα !!? Παιξε με clutch.Σωστη η λυση του uhu.Εχει ABS ναι..Ξεκινα πρακτις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
angeln1ck Οκτώβριος 20, 2016 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2016 Και εγώ λογικα για τις 8 θα μπορεσω...! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 20, 2016 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2016 Και εγω μεσα για 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Οκτώβριος 20, 2016 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2016 To ABS το ρυθμίζετε κατά βούληση ή το κρατάτε default? Έτσι από περιέργεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts