idonthave Νοέμβριος 15, 2016 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2016 (edited) πριν 27 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Χαιρομαι οταν τα δωρα του φορουμ πιανουν τοπο..Αυτος ειναι ο σκοπος κιολας!! Ενα παραπονο εχω.. εχω να κερδισω χρονια Έχουμε χρόνο μέχρι τον επόμενο διαγωνισμό (40 μέρες όπως λένε και στα jumbo) τα Χριστούγεννα, ααα κι αυτό το random να ξεκολλήσει απ'αυτούς που έχουν κερδίσει 2-3 φορές *μου έφαγε το πληκτρολόγιο ο tommy Καλορίζικα τα δώρα παίδες. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 15, 2016 από idonthave 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 15, 2016 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2016 Παιδια, δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι τρωω λιγο παραπανω τον τελευταιο καιρο , ετσι ωστε να φαρδυνω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 7, 2018 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2018 On 10/17/2016 at 10:10 ΠΜ, το μέλος DJD έγραψε: Επίσης ο κάθε νικητής θα παραλάβει κι ένα μπλουζάκι Coolermaster. Αυτό το μπλουζάκι φέτος που αδυνάτισα λίγο κόλλησε πάνω μου το καλοκαίρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 6, 2023 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2023 On 17/10/2016 at 10:10 ΠΜ, το μέλος DJD έγραψε: Νικητής της 3ης Εβδομάδας που κερδίζει τo CoolerMaster Masterkeys Pro L White κλίκι κλίκι πληκτρολόγιο είναι το μέλος: @tommybertsen Ακόμη αυτό έχω. Ζει και βασιλεύει. Αυτό και ένας OCZ Vector που'χα κερδίσει βγήκαν θηρία ανήμερα! 2023, έτσι; Σε λίγους μήνες, κλείνει 7 χρόνια ζωής! Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts