xkabamarux Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2016 TG788vn v2 router, εκδοση λογισμικου μtorrent 2.2.1. Λειτουργικο windows 10 64 bit τα home. Εχω κανει τα απαραιτητα στο τειχος προστασιας των windows (δεν εχω αλλο λογισμικο προστασιας κτλπ) . Εχω κανει επισης και τα απαραιτητα στο router. Πορτες ανοιχτες κτλπ. Κατεβαζω με 5+ mbyte κανονικα. Κανενα προβλημα. (50αρα γραμμη forthnet vdsl). Κατω δεξια εμφανιζεται ειτε ενα πορτοκαλι ειτε ενα κοκκινο εικονιδιο που λεει δεν υπαρχουν εισερχομενες συνδεσεις κτλπ. Ενω κατεβαζει κανονικα. Σπανιως ειναι πρασινο. Τι μπορει να συμβαινει; Ευχαριστω για το χρονο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 16, 2016 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2016 διπλό κλικ στο εικονίδιο και τρέξε τα τεστ για αρχή (το δεύτερο σε νοιάζει βασικά). Λογικά θα το πρασινίσει. Αλλιώς μπορεί να σου πει τι πρόβλημα έχει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 16, 2016 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2016 Απλά για να το αποκλείσουμε, πες μας και τον πάροχο και εάν δεν βαριέσαι κοίτα τί διεύθυνση φαίνεται να έχεις σε κάποια σελίδα του τύπου: https://www.whatismyip.com/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkabamarux Οκτώβριος 16, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2016 Λυθηκε το προβλημα. Επρεπε να κανω τσεκ στα κουτακια nat εντος των ρυθμισεων της εφαρμογης. Ευχαριστω για το χρονο σας. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts