knikos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2005 Έχει κανείς ιδία άποψη από αυτές τις οθόνες της Belinea;Για την 10 17 35 το www.hardware.com την τοποθετεί στην κορυφή για gaming.Για την 10 17 51 δεν έχω βρει κάποιο review αλλά είναι ακριβότερη από την 35 στο pixmania, αν και έχει χειρότερο χρόνο απόκρισης 15μς έναντι 13.Επίσης υπάρχει εδώ http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=207235.Και οι δύο έχουν DVI, δυνατότητα περιστροφής 90μοιρών και ηχεία, με τιμές περίπου στα 300.Πραγματικά μου κίνησαν το ενδιαφέρον αλλά θα ήθελα μια γνώμη από χρήση από πρώτο χέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apnea Μάρτιος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2005 Αυτή την στιγμή έχω μαζί μια CRT Hitachi cm772 (μοντέλο 5αετίας) και την 10 17 25. Η LCD είναι πάρα πολύ καλύτερη, σε games και σε dvd.Δεν παρατήρησα ghosting, δοκίμαζοντας το Republic commando. Η LCD είχε πιο ζωντανά χρώματα, και κίνηση ισάξια της CRT. Βέβαια αυτές είναι προσωπικές παρατηρήσεις, αλλά επειδή ψάχνω τον τελευταίο καιρό για οθόνη, έχοντας την δυνατότητα να δοκιμάσω μια "φτηνή" LCD είδα ότι με καλυπτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.