xaris2335 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2016 Καλησπέρα στην παρέα του thelab. Είμαι στην ΔΕΗ (Δεν Έχουμε Ηλεκτρισμό) το λέει άλλωστε το όνομα της ROTFLOL, το ερώτημα είναι με συμφέρει να αλλάξω εταιρεία; Αν ναι ποια; Εσείς ποιες χρησιμοποιείτε είστε ευχαριστημένοι; βρήκα έναν οδηγό απο τη χε αξίζει να το χρησιμοποιήσω θα έχει αποτέλεσμα ή είναι διαφημιστικό τρίκ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 14, 2016 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2016 Εγω διαλεξα την Green. Για ρευμα (μονο) εδινα στην ΔΕΗ -περιπου 220-240. Κατεβηκα στα 170-190. ΥΓ Αυτα μετα απο 8 μηνες περιπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaris2335 Οκτώβριος 14, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2016 (edited) 1) ο οδηγός που παρέθεσα λέει ότι σου βρίσκει τον καλύτερο παροχέα ισχύει ή είναι μούφα; 2) Και κάτι άλλο τον λογαριασμό θα μπορώ να τον πληρώνω σε πρακτορεία οπαπ ή στην wind όπως έκανα και με τη ΔΕΗ; 3) Και με τα άλλα που έχει τι γίνεται τα πληρώνεις ερτ κτλ; Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 14, 2016 από xaris2335 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 14, 2016 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2016 3) ναι δυστηχως Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaris2335 Οκτώβριος 14, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2016 (edited) με τα άλλα 2 που ρώτησα αν ξέρει κανείς ας απαντήσει. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 14, 2016 από xaris2335 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 14, 2016 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2016 2) Η κάθε εταιρεία έχει τουε δικούς της τρόπους πληρωμής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Οκτώβριος 14, 2016 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2016 Εγώ δεν εμπιστεύομαι άλλη εταιρεία ακόμα ,ειναι στα σπάργανα η ολη φάση .Ειναι σαν την αρχή των παρωχων internet ,αν θυμάται κάνεις πέφτανε οι μικροαπατες σύννεφο ,σου λέγαμε τις χρεώσεις όπως τους βόλευε και εσύ μετα έβλεπες ενα λογαριασμό στο ταβάνι και αλλα τέτοια .Επίσης η προηγούμενη φορα που υπήρξαν ιδιώτες στο ρεύμα ήταν καταστροφική και έφαγαν πολλά λεφτακια. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 15, 2016 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2016 Οι περισσότεροι έχουμε παλιές εγγυήσεις στην ΔΕΗ. Αν για κάποιο λόγο γυρίσεις πίσω θα επικαιροποιηθεί η εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Οκτώβριος 15, 2016 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2016 Κι αυτο σωστό .Επιπλέον έχω μια αμυδρα εντύπωση οτι αυτή τη στιγμή πουλάνε στο κόστος ,έτσι και γραφτεί κοσμάκης ,θα πέσει μονομερής τροποποίηση .Για καλο αυτοί δεν ειναι εδω περα πάντως ,αυτο το προαίσθημα έχω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 15, 2016 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2016 Η εγγύηση επιστρέφεται και ξαναπληρωνεται στον νέο παροχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaris2335 Οκτώβριος 15, 2016 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2016 Θα δείξει ο χρόνος αν είναι λαμόγια ή όντως θέλουν να επενδύσουν στον χώρο της ενέργειας. πάντως αν κάποιος θέλει να μάθει λεπτομέρειες ας ρίξει μια ματιά στις τιμές απο το σάιτ της ραε. Πάντως το άνοιγμα της αγοράς στον χώρο της ενέργειας μόνο θετικά μπορώ να το κρίνω, ωφελημένοι θα βγούμε όλοι. Προς το παρόν μένω στη ΔΕΗ και παρακολουθώ το πως θα πάνε αυτές οι εταιρείες. Σας ευχαριστώ όλους που απαντήσατε στο ερώτημα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 15, 2016 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2016 meh , το δικτυο, και η παραγωγη παλι απο τη Δεη ειναι , δεν αλλαζει τιποτα σπουδαιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts