therock Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2016 (edited) Οταν ανοιγω μια εικονα και αλλαζω φωτογραφια, τεντωνει σε ολη την οθονη καθε επομενη εικονα. Τι σκαλωμα ειναι αυτο https://youtu.be/MhWFZqNZjow Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 14, 2016 από therock
Delijohn Οκτώβριος 26, 2016 #2 Οκτώβριος 26, 2016 πάτα δεξί κλικ, άνοιγμα με και επέλεξε τον παλιό viewer.. (windows photo viewer) με αυτόν, στο κάνει πάλι;;; επίσης, τι ανάλυση έχεις στην οθόνη σου;
Bonito Οκτώβριος 26, 2016 #3 Οκτώβριος 26, 2016 8 hours ago, Delijohn said: πάτα δεξί κλικ, άνοιγμα με και επέλεξε τον παλιό viewer.. (windows photo viewer) με αυτόν, στο κάνει πάλι;;; επίσης, τι ανάλυση έχεις στην οθόνη σου; νομίζω ο παλιός viewer υπάρχει μόνο μετά απο αναβάθμιση απο win8. Αλλιώς θέλει μια μικρή διαδικασία απο registry για ενεργοποίηση.
tommybertsen Νοέμβριος 25, 2016 #5 Νοέμβριος 25, 2016 http://download.cnet.com/IrfanView-64-bit/3000-2192_4-76444710.html?part=dl-&subj=dl&tag=button Ηθελα να'ξερα ποιος προβαλλει εικονες με τον windows image viewer.
Delijohn Νοέμβριος 25, 2016 #6 Νοέμβριος 25, 2016 εγώ;;; έβαλα και τον irfan.. αλλά δεν είναι το "snappy" σε σχέση με τον απλό photo viewer.. κι επίσης πολλές φορές ο irfan δε μου πάει από το μια φωτο στην άλλη με το βελάκι, ΑΜΕΣΩΣ..
tommybertsen Νοέμβριος 25, 2016 #7 Νοέμβριος 25, 2016 (edited) Δε ξερω και εγω απο ποτε χρησιμοποιω irfanview Ναι , το κλασικο των windows ειναι μια χαρα (το παλιο) , αλλα ο irfanview εχει ολες τις επιλογες που χρειαζομαι συχνα-πυκνα Και νομιζω ειναι ο,τι πρεπει για ολους!! (well...Almost ) Παντως αμεσως κανει προσπελαση τωρα που δοκιμαζω. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 25, 2016 από tommybertsen
GoMaR Νοέμβριος 25, 2016 #8 Νοέμβριος 25, 2016 Μια χαρα ειναι ο image viewer των windows.Αν θελεις εξτρα μπιχλιμπιδια, υπαρχει το bridge / viewnx / photoshop. Τι επιλογες χρειαζεσαι συχνα πυκνα για μια απλη προβολη ;
tommybertsen Νοέμβριος 25, 2016 #9 Νοέμβριος 25, 2016 (edited) πριν 11 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Μια χαρα ειναι ο image viewer των windows.Αν θελεις εξτρα μπιχλιμπιδια, υπαρχει το bridge / viewnx / photoshop. Τι επιλογες χρειαζεσαι συχνα πυκνα για μια απλη προβολη ; Resize εύκολο και γρήγορο Όταν θέλω να μικρυνω μια εικονα, ένα απλό save σε νέο Αρχείο αρκεί ( πχ Εικόνες Που πολλές φορές δεν ανεβαίνουν εδώ στο λαμπη λόγω μεγέθους) . Να ακούς μουσική από το groove Ιάσωνα Στα δεκαρια ο κλασικός image viewer θελει τροποποιήσεις για να εμφανιστεί και δε τον εψαξα και στο store να δω αν υπάρχει. Το irfanview είναι πρώτη επιλογή , εναλλακτική τα υπόλοιπα. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 25, 2016 από tommybertsen
GoMaR Νοέμβριος 25, 2016 #10 Νοέμβριος 25, 2016 Τι να σου πω...αν θελω για resize, το ανοιγω με το mspaint Αλλιως δε μου εχει χρειαστει κατι αλλο περα απο απλη προβολη. 1
Seek & Find Νοέμβριος 25, 2016 #11 Νοέμβριος 25, 2016 (edited) Εδω για επιστροφη στον παλιο viewer http://www.howtogeek.com/225844/how-to-make-windows-photo-viewer-your-default-image-viewer-on-windows-10/ Εδω για το αρχειο με τις αλλαγες στη registry reg file Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 25, 2016 από Seek & Find 2
Recommended Posts