Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...

πάτα δεξί κλικ, άνοιγμα με και επέλεξε τον παλιό viewer.. (windows photo viewer)

5d3be5cd6f84493ca638b47ebf3753aa.jpeg

με αυτόν, στο κάνει πάλι;;; 

επίσης, τι ανάλυση έχεις στην οθόνη σου;

8 hours ago, Delijohn said:

πάτα δεξί κλικ, άνοιγμα με και επέλεξε τον παλιό viewer.. (windows photo viewer)

5d3be5cd6f84493ca638b47ebf3753aa.jpeg

με αυτόν, στο κάνει πάλι;;; 

επίσης, τι ανάλυση έχεις στην οθόνη σου;

νομίζω ο παλιός viewer υπάρχει μόνο μετά απο αναβάθμιση απο win8. Αλλιώς θέλει μια μικρή διαδικασία απο registry για ενεργοποίηση.

• 5 weeks later...

:rolleyes: εγώ;;;

fd5c9713fd5e4240b0e2c0fb78514c9d.jpeg

έβαλα και τον irfan.. αλλά δεν είναι το "snappy" σε σχέση με τον απλό photo viewer.. κι επίσης πολλές φορές ο irfan δε μου πάει από το μια φωτο στην άλλη με το βελάκι, ΑΜΕΣΩΣ.. 

(edited)

Δε ξερω και εγω απο ποτε χρησιμοποιω irfanview :p Ναι , το κλασικο των windows ειναι μια χαρα (το παλιο) , αλλα ο irfanview εχει ολες τις επιλογες που χρειαζομαι συχνα-πυκνα :)  Και νομιζω ειναι ο,τι πρεπει για ολους!! (well...Almost :p )  

Παντως αμεσως κανει προσπελαση τωρα που δοκιμαζω. :hm: 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen

Μια χαρα ειναι ο image viewer των windows.Αν θελεις εξτρα μπιχλιμπιδια, υπαρχει το bridge / viewnx / photoshop.

Τι επιλογες χρειαζεσαι συχνα πυκνα για μια απλη προβολη ; :p

(edited)
πριν 11 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε:

Μια χαρα ειναι ο image viewer των windows.Αν θελεις εξτρα μπιχλιμπιδια, υπαρχει το bridge / viewnx / photoshop.

Τι επιλογες χρειαζεσαι συχνα πυκνα για μια απλη προβολη ; :p

Resize εύκολο και γρήγορο :p

Όταν θέλω να μικρυνω μια εικονα, ένα απλό save σε νέο Αρχείο αρκεί ( πχ Εικόνες Που πολλές φορές δεν ανεβαίνουν εδώ στο λαμπη λόγω μεγέθους) . Να ακούς μουσική από το groove Ιάσωνα :p

Στα δεκαρια ο κλασικός image viewer  θελει τροποποιήσεις  για να εμφανιστεί και δε τον εψαξα και στο store να δω αν υπάρχει. Το irfanview είναι πρώτη επιλογή , εναλλακτική τα υπόλοιπα. 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen

Τι να σου πω...αν θελω για resize, το ανοιγω με το mspaint :p

Αλλιως δε μου εχει χρειαστει κατι αλλο περα απο απλη προβολη.

• Like 1