jamesbond Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2016 πως ινεται ενας να γινει review στο thelab? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 13, 2016 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 Πρώτα πρέπει να πάρει έγκριση από την Mrs. M. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση suboy Οκτώβριος 13, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 Πάντως θα είναι πρωτοτυπία να γίνει review ένας χρήστης του forum. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Οκτώβριος 13, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 Εύκολα Πληρώνεις το μήνα 1054,73 ευρώ άνευ κρατήσεων. Είσαι υποχρεωμένος να είσαι Online 14 ώρες ανα μέρα, συν μία ώρα μεταξύ 4 με 5 τα ξημερώματα. Όταν ο @DJD λέει θα σου κάνω τη ζωή ποδήλατο εννοεί ότι πρέπει να πας το ποδήλατό του για έλεγχο . Οταν ο @astrolabos εμφανίζεται απαγορεύεται να πεις καλημέρα. Είσαι υποχρεωμένος να ανεβάσεις τη παρουσίαση σε 11 γλώσσες ΜΗ συμπεριλαμβανομένης της Ελληνικής (δηλαδή 12 στο σύνολο σα τους αποστόλους ένα πράμα) Υπάρχουν άλλα 7 πράγματα αλλά ας συμφωνήσουμε πρώτα σε αυτά και προχωράμε. 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 13, 2016 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 Το μπουκαλάκι με δάκρυα σιβηρικής αρκούδας είναι ακόμα στα προαπαιτούμενα ή το βγάλατε; 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 13, 2016 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 είναι το No8 αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 13, 2016 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 Ωραία γιατί μου έχει περισσέψει ένα, όποιος το θέλει αντί 10γρ. πλατίνας. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση das Οκτώβριος 13, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 Έχετε γίνει κυνικοί .Εγώ αμα θέλετε προτίθεμαι να γίνω review .Ας με κάνει η καρμεν .Να με βάλει στον άσπρο περιστρεφόμενο δισκο που βαζει τα pc ,να με γυρίζει γύρω γύρω και να διαμαρτύρεται που δεν έχω ελαστικά γκρομετ .Μονο ενα κι αυτο έχει γίνει διευρω να ουμε . 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 13, 2016 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος das έγραψε: Έχετε γίνει κυνικοί . Εγώ αμα θέλετε προτίθεμαι να γίνω review . Ας με κάνει η καρμεν . Να με βάλει στον άσπρο περιστρεφόμενο δισκο που βαζει τα pc ,να με γυρίζει γύρω γύρω και να διαμαρτύρεται που δεν έχω ελαστικά γκρομετ . Μονο ενα κι αυτο έχει γίνει διευρω να ουμε . Και να σε βάλει στον δίσκο και να παραπονιέται εμείς πως θα το δούμε αφού video δεν ανεβάζει πια. Και μόνο μερικές φωτογραφίες δεν θα αρκούσαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Οκτώβριος 13, 2016 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 Πληρώνεις για να γίνεις η κάνετε πλάκα? Καρμεν άμα θες στείλε κάνα πμ για να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες Αφού εδώ εμφανίζεται στα ελληνικά δεν έχει άλλες γλώσσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 13, 2016 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 Γιατί να σου κάνω πλάκα; Τι νομίζεις ότι γίνεσαι reviewer επειδή είσαι καλό παιδί και με όρεξη; Ούτε πμ χρειάζεται καλό είναι να ενημερώνεται ο κόσμος για να ξέρει όποιος θέλει να μας στείλει βιογραφικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Οκτώβριος 13, 2016 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 Τη απαιτήσεις χρειάζεστε ακριβώς? Κανένα πριμ δεν θα πάρουμε? Για ποιο λόγο να πληρώσω 1000+ ευρώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 13, 2016 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 Ε σου είπα Να ξέρεις 11 γλώσσες για αρχη και να ξέρεις να κρίνεις τα προϊόντα Να έχεις γνώσεις στη φωτογραφία και σε προγράμματα επεξεργασίας ήχου, εικόνας και βίντεο Να έχεις μπουκαλάκι με δάκρυα σιβηρικής αρκούδας (πουλάει ένα ο Trendy αν δεν έχεις) και άλλα τεσπα ΑΛΛΑ δε το βλέπω να περνάς τη συνέντευξη.... Θα δώσεις 1000+ ευρώ 1) Γιατί έχω να ψωνίσω και κάτι πράγματα από το Hondos 2) Γιατί θα πάρεις ένα πορτοκαλί badge που θα λέει reviewer και είναι πολύ μουράτο και 3) Θα κυκλοφορείς και θα λες είμαι reviewer στο TheLab.gr Ε και λίγα ζητάμε.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GoMaR Οκτώβριος 13, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 βέβαια όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν αν καταφέρεις και κανεις 5 καμψεις 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Οκτώβριος 13, 2016 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 Τη δάκρυα σιβηρικης αρκούδας λες Και τα προϊόντα τα κρατάμε εμείς ή τα δίνουμε πίσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 13, 2016 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 Τι να κρατάς;;;; Βασικά δώσε εσύ τα 1000+ το μήνα και θα κρατάς ότι δείγμα θες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Οκτώβριος 13, 2016 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 Ευχαριστώ δεν θα πάρω Gomar δεν μας παρατάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 13, 2016 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 πριν 2 λεπτά, το μέλος jamesbond έγραψε: Ευχαριστώ δεν θα πάρω ξανασκέψου το πάντως. Σου δίνω χρόνο... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Οκτώβριος 13, 2016 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 το ξανασκεφτηκα οχι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bpapad81 Οκτώβριος 13, 2016 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2016 Που είναι τα κεντρικά να περάσω να αφήσω βιογραφικό... Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts