SlotKiller Μάρτιος 25, 2005 #61 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Πιστεψε με, θα αναγνωριστουμε πολυ ευκολα.... μιας και θα ειμαστε οι μονοι που θα περιμενουν εξω απο την discimpex! ειναι αρκετα ερημικη περιοχη!Αν θες ομως... φερε ενα venice 3500+ μαζι σου! lol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 25, 2005 #62 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 καλα δεν αγχωνομαιοποτε τελικως οτι θελει ο καθενας αυριο στη σουμακαι μετα λεμε ποσα θελουμε και παιρνει ο καθενας οτι θελειπολυ ωραιαμονο μην το καθυστετησουμε πολυ,να γινουν ολα μπαμ μπαμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 25, 2005 #63 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Αλλαξα και τον τιτλο του θρετ μιας που συμφωνησαμε για την ωρα ............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 25, 2005 #64 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 okz!Μια ερωτηση... απο περιεργεια και μονο... ποσοι υπολογιζεται να ειμαστε? γυρω στους 25 με 30 μας κοβω! λολ! θα πεσει πολυ γελιο!EDIT: και κατι ακομα.. Ψηνεται κανεις να σπασουμε μια 100αδα CD στη μεση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 25, 2005 #65 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 ρε σεις χαζομαρα καναμεεπρεπε να βαλουμε και ετικετες και φακελους , θα βγαζαμε καλη τιμηας σκεφτει οποιος θελει και αυριο μολις μαζευτουμε λεει ο καθενας αν θελει και ισως βγουμε καλα και παρουμεσκεφτειτε ποιοι θελετε τιποτε αλλοεχμ απο τι λιστα dvd&cd δεν μπορω να βγαλω ακρη τι θα αγορασουμε , εχεις τοσες μαρκες , χαοςκαι το κεραμικ κοατ φαινεται ακριβο σχετικα...ελπιζω να βγαλουμε ακρη αυριο σχετικα συντομααπο πατησια ξερετε πως παμε εκει κατα μια πολυ χοντρικη συμβουλη?στειλτε κανα πριβε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Μάρτιος 25, 2005 #66 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν κατάλαβα... Από τη στιγμή που θα κάνουμε τεράστια παραγγελία μπορούμε να πάρουμε ότι δισκάκια θέλει ο καθένας; Η τιμή είναι αυτή που ισχύει για 500+ δισκάκια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FatMan Μάρτιος 25, 2005 #67 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Αργησα να το πω αλλα υπολογιστε και εμενα μεσα βρε παιδια... Σιγουρα θα παρω 200 dvd, 50 cd και μερικους φακελους, ισως μαζεψω και αλλες παραγγελιες απο γνωστους μεχρι το βραδυ. Μια και ανεβαινω αθηνα αυριο πρωι, αν θελει κανενας πατρινος να του φερω μερικα dvd/cd πολυ ευχαριστως. Αρκει να μου το πει σημερα το βραδυ μεχρι τις 11-12. υγ. ελπιζω να μην χαθω με το αμαξι Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Μάρτιος 25, 2005 #68 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 υπολογισε 1 λεπτο ποιο κατω περιπου στα 2000 κομματια αλλιως δεν εχει νοημα η εκπτωση τουλαχιστον για μεναΟ PGM μπορει να κλεισει καλυτερη τιμη για το labΠαντως θα συναντηθουμε θα πουμε τις @@ριες μας θα παρουμε και DVD και να μην γινει εκπτωση παραπανω μια χαρα θα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Μάρτιος 25, 2005 #69 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από FatMan [Σήμερα, στις 19:41] Αργησα να το πω αλλα υπολογιστε και εμενα μεσα βρε παιδια... Σιγουρα θα παρω 200 dvd, 50 cd και μερικους φακελους, ισως μαζεψω και αλλες παραγγελιες απο γνωστους μεχρι το βραδυ. Μια και ανεβαινω αθηνα αυριο πρωι, αν θελει κανενας πατρινος να του φερω μερικα dvd/cd πολυ ευχαριστως. Αρκει να μου το πει σημερα το βραδυ μεχρι τις 11-12. υγ. ελπιζω να μην χαθω με το αμαξι Το ιδιο ισχυει και για θεσσαλονικιους θα ανεβω την τεταρτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 25, 2005 #70 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 ελα να βλεπω και φακελους και ετικετεςςςςςςςςςςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 25, 2005 #71 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Βρε BeetleJuice ολο και καποιος θα θελει φακελους (προσωποικα εγω π.χ θελω) οποτε τα κανονιζουμε εκεινη την ωρα ......+ για τα dvd εγω προτεινω να παρουμε οχι με γυαλιστερη επιφανεια αλλα με mat. Ειναι πολυ καλυτερα ! + για τα cd , επειδη δεν εχω παρει ποτε απο εκει , αν καποιος εχει ξαναπαρει και εχει κατι να προτεινει ευχαριστως να το πει.........+ για τις τιμες , πιστευω να εχουμε τις καλυτερες δυνατες αφου και στο μελλον θα ξανακανουμε ομαδικες.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 25, 2005 #72 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Ειμαι και εγω μεσα για: 100 cdr και 50 dvd +r 8x mat50 φακελους/ετικετεςΑν ειναι καποιος απο τα βορεια προαστεια και μπορει να με διευκολυνει, γιατι εχω ραντεβου εκεινη την ωρα, θα του ειμαι υποχρεος.Edit:TA KANOYME X2: 200/100, οι φακελοι ως εχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάρτιος 25, 2005 #73 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Θα ψησω εναν φιλο μου μπας και ερθουμε και εμεις για τωρα με το DVD-R πρεπει να ξηγηθουμε δισκακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Μάρτιος 25, 2005 #74 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 προλαβαίνω να μπώ στην ομαδική κ εγώ?Λοιπόν θα πάρω100χ cd-r (τα φθηνότερα mat)100x dvd-r matκαι 300χ φακέλους χωρίς παραθύρι! Αν και για φακέλους διάβασα ότι θα κανονίσουμε εκείνη την ώραΜια ακόμα ερώτηση: Αν δεν κατέβω με την κούρσα μου, ποιό λεωφορείο περνάει από την στάση του Φίξ-Συγγρού? Και σε ποιά στάση κατεβαίνω για την disk-impex? Τα υπόλοιπα θα τα βρώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sitios Μάρτιος 25, 2005 #75 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Sorry παιδιά, αλλά δε θα μπορέσω να έρθω τελικά. Οπότε άκυρο για μένα τα 100 DVDR και τα 30 CDR του Darksaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάρτιος 25, 2005 #76 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από aspirinΜια ακόμα ερώτηση: Αν δεν κατέβω με την κούρσα μου, ποιό λεωφορείο περνάει από την στάση του Φίξ-Συγγρού? Και σε ποιά στάση κατεβαίνω για την disk-impex? Τα υπόλοιπα θα τα βρώ.. http://www.diskimpex.gr/map.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Μάρτιος 25, 2005 #77 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 αααα τέλεια sa1901. Θενκσ. Τελικά είναι στις 11 ή στις 12 το ραντεβού? 11 έχετε καταλήξει έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 25, 2005 #78 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από aspirin [Σήμερα, στις 01:52] αααα τέλεια sa1901. Θενκσ. Τελικά είναι στις 11 ή στις 12 το ραντεβού? 11 έχετε καταλήξει έτσι? Διάβασε τον τίτλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Μάρτιος 26, 2005 #79 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 οοοοοοκ 12 λοιπόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 26, 2005 #80 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Παιδες προσπαθω να επικοινωνησω με την discimex αλλα τιποτα...Ειμαστε σιγουροι οτι ειναι ανοιχτα σημερα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.