Jump to content

Recommended Posts

Εμένα δεν με ενθουσίασε πάντως. Θα μου πεις Beta και έπαιξα καμιά ώρα όμως , αλλά δεν ξέρω δεν με τράβηξε τόσο.

Eντυπωσεις share παρακαλω.Ειδικα απο πρωην MMO παικες και κυριως σε συγκριση με WoW Tera Swtor GW2

Δεν θα ήταν λίγο άδικο να το συγκρίνουμε με το wow? :p Πάντως το wow με είχε τραβήξει πιο πολύ στην αρχή από αυτό, ξεκάθαρα

Eντυπωσεις share παρακαλω.Ειδικα απο πρωην MMO παικες και κυριως σε συγκριση με WoW Tera Swtor GW2

κάτσε να παίξω και θα σου πω που είμαι tes fan και πρώην παίχτης WOW gw2 rift swtor aoc Who

Εγώ μπήκα. Ξαφνικά από 35λεπτά queue με έβαλε. Δεν ξέρω πως και γιατί. Όσοι είστε μέσα αν θέλετε κάντε add Achmo

Απο γραφικά ειναι αρκετά καλό, κατα τα άλλα η πρώτη αίσθηση είναι "ξαναζεσταμενο πιάτο"

Ευτυχώς που υπάρχει το EVE online :nerd:

Μου πηρε 1 ωρα να φτιαξω μια elfιτσα και με το που παταω create μου ριχνει logout..! :wall:

edit: Ακυρο, ευτυχως ειχε κρατησει τον character.

Russia speaking , live streaming, μέχρι τώρα δεν βλέπω κάτι το σημαντικό ή νέο...μάλλον βαρετό και δεν αξίζει την μηνιαία συνδρομή, για να δω όμως κι εγώ ingame.

Twitch

βαρετό και απαίσιο μέχρι τώρα, μία κάκιστη version του Oblivion και ζητάνε και μηνιαία συνδρομή....yeah right! Αρπαχτή και cancel pre order