redbighunter Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2016 (edited) Καλημέρα! Θα ήθελα τη γνώμη σας για το αν αξίζει η αλλαγή του ssd plextor M5 που έχω τώρα με κάποιον άλλον κατά προτίμηση PCIE. To τωρινό σύστημα μου είναι χ58 (R3X + i7 975 + 12GB RAM) και για ολική αναβάθμιση δεν με βλέπω για πριν το τέλος του 17! Έλεγα τον Plextor να τον έδινα στον αδερφό μου και να άλλαζα εγώ σε κάποιον άλλον. Η χρήση είναι λίγο από όλα, κυρίως games. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 12, 2016 από redbighunter διόρθωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 12, 2016 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2016 Αν πας για ολική αναβάθμιση έστω και μέσα στο 2017 γιατί να τον πάρεις απο τώρα τον SSD? Δεν είσαι ικανοποιημένος από τον Plextor? Γνώμη μου είναι να περιμένεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Οκτώβριος 12, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2016 ετσι κι αλλιώς θέλω να βάλω έναν ssd στον αδερφό μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Οκτώβριος 12, 2016 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2016 Ε βαλε εναν ssd στον αδελφο σου ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Οκτώβριος 12, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2016 αφού είναι να αγοράσω ssd, αν είναι..... να αγοράσω για μένα κάτι που θα είναι καλύτερο...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Οκτώβριος 15, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2016 σκέφτομαι να βάλω έναν Μ.2 SAMSUNG 960 PRO με pcie adapter! θα δουλέψει που θα μπεί σε pcie 2.0 και όχi σε 3.0? και παίζει ρόλο που θα είναι nvme? κάπου πήρε το αυτί μου οτί για να δουλέψει το nvme θα πρέπει να το υποστηρίζει η μητρική για να κάνει boot από nvme! ισχύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 15, 2016 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2016 Best of luck απο μενα. Δεν θα το τολμουσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Οκτώβριος 16, 2016 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2016 πριν 22 ώρες, το μέλος icy20 έγραψε: Best of luck απο μενα. Δεν θα το τολμουσα... λίγο που το έψαξα... δουλεύει αλλά οι τιμές είναι πολύ πεσμένες από θέμα ταχύτητας! λίγο πιο πάνω σε σχέση με 3 ssd σε raid 0! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Οκτώβριος 16, 2016 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2016 Πάρε έναν ssd για τον αδερφό σου και, αφού πας για αναβάθμιση σε 1 χρόνο +, να περιμένεις και να αγοράσεις τότε όποιον M.2 είναι ο καλύτερος. Ό,τι και να βάλεις τώρα θα σε κόβει το X58. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Οκτώβριος 18, 2016 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2016 και μια μικρή διόρθωση ο ssd δεν είναι ο Μ5 αλλά ο Μ3 128GB! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts