BanOr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2005 Καλησπερα.Λοιπον εχω ενα προβλημα με το buzzer(κατω απο την μπαταρια)στην μητρικη.Φωναζει συνεχεια και δεν σταματαει.Εχω την QDI KuDoz 7x.Το προβλημα:Μολις παταω το" power on" ακουγεται για 1 δευτερολεπτο το buzzer.Μετα σταματαει και ξεκιναει μολις περασω την οθονη στη οποια μου δειχνει "primary,slave,clock"κτλ.Τι δοκιμασα:1)Εβγαλά ολα τα pins τα οποια συνδεουν την μητρικη με το panel μπροστα.Ενδειξη για το σκληρο κ.α.2)Εβγαλα τα 3 Pin του ανεμηστηρα της ψυκτρας του επεξεργαστη.3)Εβγαλα ολες τις καρτες PCI που ειχα μηπως βραχυκυκλωναν.4)Εβγαλα την μητρικη απο το κουτι και την ακουμπησα σε κατι πλαστικο.Εκει σταματησε.Μετα την ακουμπησα πανω στις βιδες τις μητρικης--χωρις να τις βιδωσω--και ηταν ΟΚ.Μολις ομως τις βιδωσα,ξαναρχησε.5)Κρατησα στο χερι μου την μητρικη αλλα παλι "φωναζε"6)Εβγαλα το πληκτρολογιο και το ποντικι απο πισω και σταμστησε.Μετα εβαλα μονο το ποντικι και παλι ΔΕΝ φωναζε.Μετα βαζω το πληκρολογιο και φωναζε.Βγαζω το πληκρολογιο και βαζω ενα αλλο.Αλλα παλι εκανε θορυβο.Λαβετε υπ'οψην οτι:1)Οταν μπαινω στο BIOS σταματαει το buzzer,και κατα την...παραμονη μου εκει,δεν κανει θορυβο.Μολις ομως βγω,κανει.2)Εχω μπει στο BIOS και εχω βαλει την επιλογη "HALT ON:No errors",δηλαδη να μην ζηταει keyboard,mouse ktl,για να ξεκινησει.3)Στις βιδες της μητρικης,εχω βαλει πλαστικα ωστε να μην ακουμπανε κατευθειαν πανω στις βιδες του κουτιου.Οποιος μπορει ας πει καμια ιδεα,γιατι εκτος του οτι κανει ΠΟΛΥ θορυβο,χρειαζομαι και το PC.Ευχαριστωωωωω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2005 Ειχα το ιδιο προβλημα με ενα fun controller το οποιο βαραγε οποτε γουσταρε για οσο γουσταρε....καταβαλοντας πολυ σκεψη για το πως θα το ξεπερασω κατεληξα στην πιο απλη λυση....Πενσα, κρακ, τελος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 12:46] Ειχα το ιδιο προβλημα με ενα fun controller το οποιο βαραγε οποτε γουσταρε για οσο γουσταρε....καταβαλοντας πολυ σκεψη για το πως θα το ξεπερασω κατεληξα στην πιο απλη λυση....Πενσα, κρακ, τελος.... :clap:LOL:clap:..πραγματι η καλυτερη λυση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάρτιος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2005 Κάποιο κουμπί του πληκτρολογίου είναι πατημένο. Δοκίμασε άλλο πληκτρολόγιο.EDIT: Τώρα διάβασα ότι έβαλες άλλο και πάλι τα ίδια. Κοίτα μήπως έχει τίποτα η θύρα του πληκτρολογίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Μάρτιος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2005 Το προβλημα ηταν δικο μου και ειχαμε μπει με account του "Banor".Με την βοηθεια του "RaNd" βρηκαμε την λυση.Επρεπε να γινει reset στο BIOS.Bγαζεις την μπαταρια και το καλωδιο τροφοδοσιας,πατας,μετα βαζεις την μπαταρα και ολα οκ.Aaaax... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Μάρτιος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από manosone [21-03-2005 21:27] Το προβλημα ηταν δικο μου και ειχαμε μπει με account του "Banor".Με την βοηθεια του "RaNd" βρηκαμε την λυση.Επρεπε να γινει reset στο BIOS.Bγαζεις την μπαταρια και το καλωδιο τροφοδοσιας,πατας,μετα βαζεις την μπαταρα και ολα οκ.Aaaax... Υπηρχε και πιο απλος τροπος απο το να βγαλεις την μπαταριαΒγαζεις το καταλληλο jumper για Bios Reset απο την Default θεση του,και το βαζεις στα διπλανα pins για λιγα Δευτερολεπτα, το ξαναβαζεις στην θεση του και εχεις κανεις Bios Resetτο εγχειριδιο της μητρικης σου θα το γραφει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.