kartebi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2005 Έχω την ATI Radeon 9000 (Club) και το ανεμιστηράκι έχει χαλάσει εντελώς. Απλά έχει μπλοκάρει ο μηχανισμός - δεν γυρνάει ούτε με το χέρι . Μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα εδώ και κάτι μήνες που το ανακάλυψα όλως τυχαίως. Μόνο αν την κάνω overcloacking πετάει μπλέ οθόνη (λόγω ζέστης υποθέτω ) Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν θέλω να την αφήσω έτσι γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα καεί :devil: . Αλλά ούτε έχω βρεί ανταλλακτικό πουθενά στην θεσσαλονίκη ούτε σε μερικά ελληνικά Online shops που έψαξα. Please Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Μάρτιος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2005 Ζορισε το και γυρνα το μπορει να ξεκολλησει!!!!Αν οχι μπορεις να παρεις ενα αλλο απο στουρναρη αν και νομιζω πως και χωρις ανεμιστηρα ειναι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάρτιος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2005 Στην Τεχνοραση θα βρεις ψυκτρα σιγουρα. Αν ψαχνεις μονο ανεμιστηρακι, ψαξε σε καποιο καταστημα με ηλεκτρολογικο εξοπλισμο πχ στη δωδεκανησου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartebi Μάρτιος 22, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Ok thanks παιδιά , θα το ψάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 απλα βρες ενα ανεμιστηρακι το οποιο θα τεριαζει στιν υποδοχη καιθα εισαι ενταξυ!οταν λες οτι οταν της κανεις ο/c σου πεταει μπλε οθονη,ποσο ο/c κανεις? μηπως την ανεβαζεις παρα πολυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartebi Απρίλιος 16, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Τελικά αποφάσισα να την αλλάξω με καμιά καλύτερη Θα πάρω nvidia γιατί οι ATI δεν βγάζει αξιόλογους drivers για Linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 αντε σου εφεξε , ευκαιρια να παρεις καινουρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartebi Απρίλιος 16, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Χαίρομαι που θα πάρω καινούργια αλλά πολλά λεφτά θέλει :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
riginos Απρίλιος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 αντιμετωπιζω και εγω παρομοιο προβλημα με μια nvidia ti4200. ειναι επικινδυνο να την χρησιμοποιησω χωρις το ανεμιστηρακι? ποια θερμοκρασια θεωρειται ικανοποιητική για μια καρτα γραφικών?εμενα μου βγαζει σε αδρανη κατασταση 42-45 βαθμους και σε full load γυρω στους 50-52... ειμαι ενταξει η να την αλλαξω?και αν ναι ποια να παρω με 50 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Απρίλιος 18, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 κυριλε εισαι...με ιδια καρτα και ανεβασμενη ειχα 55 βαθμους με ψυκτρα απο π4...η καινουρια βαραει 80αρες σε default... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.