kpetros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2016 Εχω μια πλακετα διατρητη με 48 Χ 28 τρυπες . Ξερω σε πιο σημειο θελω να βαλω το καθε τι , αλλα ψαχνω ενα προγραμμα ωστε να μου σχεδιασει τις κολλησεις που πρεπει να κανω με τον βελτιστο τροπο . Θα το εκανα με καλωδιακια διοτι υπαρχουν σημεια οπου η μια γραμμη πρεπει να περασει πανω απο καποια αλλη , αλλα λεω μπας και το κανω καπως πιο "εμφανισιμο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Οκτώβριος 8, 2016 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2016 http://www.electroschematics.com/2249/pcb-design-software/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 8, 2016 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2016 Να προσθέσω στα παραπάνω και το πολύ καλό Eagle Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Οκτώβριος 8, 2016 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2016 Προσωπικά θα σου πρότεινα το KiCAD, είναι Open Source και το χρησιμοποιούν και στο CERN. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Οκτώβριος 8, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2016 Η βλακεια σε ολα τους , ειναι οτι πρεπει να κατσω να φτιαξω το schematic ωστε να μου βγει το pcb .... αντε να κατσεις να βρισκεις τα στοιχεια μεσα στις λιστες .... Παιζει κανενα που να μην το ενδιαφερει το προγραμμα και απλα να βαζω τρυπουλες και ενωσεις μεταξυ τους ? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Οκτώβριος 8, 2016 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2016 Προφανώς αυτό που ζητάς δεν γίνεται γιατί οι τρυπουλες έχουν περιορισμούς (τις διαστάσεις των στοιχείων) και συνεπώς δεν μπορούν να κάνουν routing.Sent from my Letv X500 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Οκτώβριος 8, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2016 Ναι σε αυτο εχεις δικιο , απλα με την διατριτη πλακετα δεν τιθεται τετοιο θεμα Αυριο μαλλον θα κατσω να σχεδιασω στο eagle ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Οκτώβριος 9, 2016 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2016 Το λοιπον , κοιταξα λιγο το προγραμμα και δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο περιμενα . Ομως το pcb που μου σχεδιαζει ειναι για να κοψω τις φλεβες μου , ..... τα περασματα που μου ζηταει ειναι αδυνατον να γινουν στην πλακετα Καμια ιδεα? Εχω ηδη βαλει το παχος στα 100 και αμα το αυξησω μου βγαζει error Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts