Jump to content



Λογαριασμός ΔΕΗ και εκπτώσεις


tommybertsen

Recommended Posts

Γνώμη μου είναι ότι το σύστημα της έκπτωσης πρέπει να εφαρμοστεί και σε άλλες υπηρεσίες.

Για παράδειγμα προσωπικά είμαι συνεπής στον Ο.Α.Ε.Ε. για 18 χρόνια και δεν έχω ανταμειφθεί ποτέ γι' αυτό, ενώ άλλοι είναι ζαμανφού και καρπώνονται τα δικά μου χρήματα.

Όσον αφορά τη Δ.Ε.Η. η καραμέλα ότι το ρεύμα είναι φτηνό, αλλά τα υπόλοιπα ανεβάζουν το κόστος δεν με ενδιαφέρει. Εγώ κοιτάω το συνολικό ποσό, και πλέον είναι δυσβάσταχτο. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

49 minutes ago, Lakisss said:

Γνώμη μου είναι ότι το σύστημα της έκπτωσης πρέπει να εφαρμοστεί και σε άλλες υπηρεσίες.

 

Παντού. Πληρώνεις στην ώρα σου; Έχεις έκπτωση, κάποιο μπόνους, κάτι για επιβράβευση. Δηλαδή δε γίνεται να κάνουμε το σκατό παξιμάδι για να είμαστε εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις μας, και να βγαίνουμε και βλάκες από πάνω...

Link to comment
Share on other sites

εμενα το 15% ηρθε στο εναντι. 15% ηταν ισο με 10.81€ , και το ποσο του εναντι διαμορφωθηκε στα 48€ . Δε το λες και ασχημα. Αλλα συμφωνω οτι πρεπει να υπαρχουν παντου τετοιου ειδους εκπτωσεις. 

Link to comment
Share on other sites

σημειώστε ότι η έκπτωση γίνεται στην τιμή του ρεύματος κι όχι στο σύνολο του λογαριασμού.  Πράγμα λογικό γιατί δεν έχει καμιά δουλειά η ΔΕΗ να δίνει εκπτώσεις στα διάφορα κερατιάτικα που την έχουν υποχρεώσει να εισπράττει για άλλους, δημοτικά τέλη, ΕΡΤ κλπ

Από τις κλασσικές ΔΕΚΟ των τελευταίων 40 ετών (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΟΑ, ΕΡΤ και για την Αττική ΕΥΔΑΠ και μέσα μεταφοράς) η ΔΕΗ κι η ΕΥΔΑΠ ήταν αυτές που είχαν τις καλύτερες συμπεριφορές και το καλύτερο προϊόν για τον καταναλωτή αναλογικά με το κόστος τους και τη σπουδαιότητα του έργου τους σε σχέση με τις υπόλοιπες. Με τον ΟΤΕ στο ακριβώς αντίθετο άκρο κατά τη γνώμη μου. Μπορεί να είναι προβεβλημένες και συχνά προκλητικές οι παροχές που είχαν οι εργαζόμενοι της αλλά στο προϊόν που παρείχαν ήταν όαση σε σχέση με τις άλλες.

*η ΟΑ είχε επίσης ανεκτό προϊόν αλλά με ασύγκριτα μεγαλύτερο κόστος και πολύ χειρότερες συμπεριφορές.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.