DEADLAZARUS Αύγουστος 20, 2019 #2341 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2019 (edited) πριν 4 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: Γιατί; το ίδιο δεν ισχύει και για τους 2070/2080 Με αυτή τη λογική; Όντως. Γεμίσαμε μακάκες.... Βέβαια, κάτι βλέπει ο πέτσινος και συνεχίζει το άρμεγμα. Χαζός δεν είναι. Πρώτο θύμα εγώ, που πήρα 2080 και 2080ti. Μακάκας με περικεφαλαία... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 20, 2019 από DEADLAZARUS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Αύγουστος 20, 2019 #2342 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2019 θα στην φορέσει η πρωθυπουργός - υπουργός οικονομικών του σπιτιού αν επεφτε το τιμολόγιο στα χέρια της... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 20, 2019 #2343 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2019 24 minutes ago, DEADLAZARUS said: Όντως. Γεμίσαμε μακάκες.... Βέβαια, κάτι βλέπει ο πέτσινος και συνεχίζει το άρμεγμα. Χαζός δεν είναι. Πρώτο θύμα εγώ, που πήρα 2080 και 2080ti. Μακάκας με περικεφαλαία... Με συγχωρείς αλλα εμένα δε με έχει πιάσει μακακα που λες Γιατί δεν έχω αγοράσει. Αν εσύ νιώθεις έτσι με την αγορά σου, δε φταίει ο πετσινος αλλα εσύ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 20, 2019 #2344 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Πρώτο θύμα εγώ, που πήρα 2080 και 2080ti. Μακάκας με περικεφαλαία... Βάζω για φόντο στο PC μου την συγκεκριμένη απάντηση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Αύγουστος 20, 2019 #2345 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: Με συγχωρείς αλλα εμένα δε με έχει πιάσει μακακα που λες Γιατί δεν έχω αγοράσει. Αν εσύ νιώθεις έτσι με την αγορά σου, δε φταίει ο πετσινος αλλα εσύ. Αυτό λέω, ρε Ιάσονα. Δεν μίλησα για όσους δεν αγόρασαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 21, 2019 #2346 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2019 πριν 7 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Αυτό λέω, ρε Ιάσονα. Δεν μίλησα για όσους δεν αγόρασαν. Ε ναι, όπως το έγραψες παραπάνω είναι σαν να φταίει ο πέτσινος (μαζί με σένα) που σε άρμεξε Αυτός μάρκετινγκ κάνει. Αυτή την μάστιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Αύγουστος 21, 2019 #2347 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2019 πριν 2 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Ε ναι, όπως το έγραψες παραπάνω είναι σαν να φταίει ο πέτσινος (μαζί με σένα) που σε άρμεξε Αυτός μάρκετινγκ κάνει. Αυτή την μάστιγα Ε, φταίει κι αυτός. Είναι γοητευτικό αγόρι και δυσκολεύομαι να αντισταθώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 21, 2019 #2348 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2019 πριν 2 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Ε, φταίει κι αυτός. Είναι γοητευτικό αγόρι και δυσκολεύομαι να αντισταθώ. Που να καραφλιάσει και να βάζει λάδι στην καράφλα, εκεί να δεις. RTX ON θα είναι 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 21, 2019 #2349 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2019 48 minutes ago, tommybertsen said: Ε ναι, όπως το έγραψες παραπάνω είναι σαν να φταίει ο πέτσινος (μαζί με σένα) που σε άρμεξε Αυτός μάρκετινγκ κάνει. Αυτή την μάστιγα Μόνο ο Γιώργος φταίει αν νιώθει έτσι. Κανένας πετσινος.. Ας μην τν επαιρνε. Απλα τώρα που θα βγει κάτι καλύτερο, νιώθουν κάτι μέσα τους ότι δε θα έχουν το τοπ και αρχίζουν τα περί αρμεγματος και κοροιδιας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Αύγουστος 21, 2019 #2350 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2019 4 hours ago, GoMaR said: Μόνο ο Γιώργος φταίει αν νιώθει έτσι. Εσύ μη χάσεις ευκαιρία να πεις καλή κουβέντα για άνθρωπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Αύγουστος 21, 2019 #2351 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2019 (edited) πριν 8 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: Μόνο ο Γιώργος φταίει αν νιώθει έτσι. Κανένας πετσινος.. Ας μην τν επαιρνε. Απλα τώρα που θα βγει κάτι καλύτερο, νιώθουν κάτι μέσα τους ότι δε θα έχουν το τοπ και αρχίζουν τα περί αρμεγματος και κοροιδιας. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Άλλο το ''θέλω να έχω το latest and greatest'' και άλλο το άρμεγμα του πέτσινου. Δηλαδή, επειδή αγόρασα σαν τον βλάκα (εδώ έχεις δίκιο) 2080 και 2080ti, δεν δικαιούμαι να στηλιτεύσω τις πρακτικές της Nvidia; Ή δεν αρμέγει η πράσινη; πριν 3 ώρες, το μέλος acct έγραψε: Εσύ μη χάσεις ευκαιρία να πεις καλή κουβέντα για άνθρωπο! Δεν είμαι άνθρωπος. Είμαι link bot. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 21, 2019 από DEADLAZARUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 21, 2019 #2352 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2019 Μα δε διαφωνώ για τις τακτικές της πράσινης. Απλα διαφωνώ με αυτούς που αγοράζουν και γκρινιάζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Αύγουστος 21, 2019 #2353 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2019 On 20/8/2019 at 8:15 ΠΜ, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: http://www.guru3d.com/news_story/is_nvidia_working_on_a_geforce_rtx_2080_ti_super_after_all.html Εντάξει, η φήμη, της φήμης, ω φήμη. Αν ισχύει, πάντως, ένα έχω να πω: οι κάτοχοι των 2080ti αισθάνονται μακάκες στην τοποθεσία rtx on. Που είναι το κακό. Δεν έχει ανταγωνισμό εκεί πέρα ούτε ο αντίπαλος έχει παρόμοια τεχνολογία. Ανέβασε και η Κόκκινη τις τιμές οπότε. It just works για τον Τζενσεν. Έτσι που παν τα πράγματα μας βλέπω για κονσόλες. Και δε μπορώ καθόλου το χειριστήριο χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Αύγουστος 21, 2019 #2354 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2019 πριν 5 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: Μα δε διαφωνώ για τις τακτικές της πράσινης. Απλα διαφωνώ με αυτούς που αγοράζουν και γκρινιάζουν. Άρα συμφωνούμε. Πρώτος εγώ παραδέχομαι ότι είμαι θύμα, οπότε άσε με να γκρινιάζω. Γέρος άνθρωπος, το δικαιούμαι. Εξάλλου, δεν γκρινιάζω γιατί ο πέτσινος θα βγάλει καινούργια κάρτα και θα χάσω το latest and greatest. Έτσι είναι η τεχνολογία. Για την τακτική της nvidia γκρινιάζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 18, 2019 #2355 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 https://www.kitguru.net/components/graphic-cards/dominic-moass/palit-rtx-2080-super-wgrp-review/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 18, 2019 #2356 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 Για πες μας τελικά μετά απο τόσα reviews που έχεις διαβάσει, ποια είναι καλύτερη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Σεπτέμβριος 18, 2019 #2357 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 1 hour ago, GoMaR said: Για πες μας τελικά μετά απο τόσα reviews που έχεις διαβάσει, ποια είναι καλύτερη; Ποιος σου είπε ότι τα διαβάζει; Απλά ανακοινώνει την ύπαρξή τους! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 18, 2019 #2358 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 ρητορικη ηταν η ερωτηση.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 18, 2019 #2359 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: Για πες μας τελικά μετά απο τόσα reviews που έχεις διαβάσει, ποια είναι καλύτερη; Μία ώρα πριν, το μέλος acct έγραψε: Ποιος σου είπε ότι τα διαβάζει; Απλά ανακοινώνει την ύπαρξή τους! Αυτή, 1-0. Ευχαριστώ αμφότερους για τα cheap shots. Τα είπατε μεταξύ σας, γελάσατε κιόλας, όλα καλά. Προς ενημέρωσή σας, τα διαβάζω, έστω και εν τάχει, τα reviews. Δεν ήξερα ότι είμαι υποχρεωμένος, όμως, να προβαίνω και σε ανάλυσή τους. Παραθέτω τα links προς βοήθεια και ενημέρωση των συμμετεχόντων στο forum. Συγγνώμη, δεν θα επαναληφθεί. Καλή συνέχεια. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 18, 2019 #2360 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 αντε παλι.. Μου θιχτηκες κιολας. Πλακα εκανα. Συγνωμη εγω αν σε πειραξε. Η αληθεια ειναι οτι καλα κανεις για να ειναι και μαζεμενα Συγνωμη και παλι. Παμε παρακατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts