Jargon Δεκέμβριος 11, 2018 #1661 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2018 Νομίζω οτι μόνο με το δικό της πρόγραμμα μπορείς να ρυθμίσεις τα led της αλλά επειδή έχω κάποια digital led Phanteks προϊόντα τα οποία είναι συμβατά και με Mystic και Aura υποθέτω πως τα led είναι ίδιου τύπου. Οπότε αν έχεις όρεξη για καμία μόντα όλα γίνονται...δηλαδή τι μόντα, να συνδέσεις τα led strips της κάρτας σε κάποιο header του motherboard. Προσοχή όμως να μην βάλεις 5v Addressable leds σε 12V non-adressable leds και τα κάψεις. Μόλις χτύπησα 10294 στο Superposition οπότε είσαι χαμηλά αλλά αν μου λες ότι κάνεις UV τότε μη σκας. Βασικά τρέξε κανένα game benchmark να δεις πως πάει π.χ. Shadow of the Tomb Raider ή BF5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 12, 2018 #1662 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 πριν 8 ώρες, το μέλος Jargon έγραψε: Νομίζω οτι μόνο με το δικό της πρόγραμμα μπορείς να ρυθμίσεις τα led της αλλά επειδή έχω κάποια digital led Phanteks προϊόντα τα οποία είναι συμβατά και με Mystic και Aura υποθέτω πως τα led είναι ίδιου τύπου. Οπότε αν έχεις όρεξη για καμία μόντα όλα γίνονται...δηλαδή τι μόντα, να συνδέσεις τα led strips της κάρτας σε κάποιο header του motherboard. Προσοχή όμως να μην βάλεις 5v Addressable leds σε 12V non-adressable leds και τα κάψεις. Μόλις χτύπησα 10294 στο Superposition οπότε είσαι χαμηλά αλλά αν μου λες ότι κάνεις UV τότε μη σκας. Βασικά τρέξε κανένα game benchmark να δεις πως πάει π.χ. Shadow of the Tomb Raider ή BF5. Περίεργο να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω χωρίς να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες. Έτρεξα και bf1 για 2 ώρες με τα uv settings+custom fan curve. Mac temp@49 βαθμούς. Σε σχέση με την ti, είμαι 10 βαθμούς κάτω. Σίγουρα παίζει ρόλο και ο bequiet που έβαλα στο πάτωμα του κουτιού, αλλά δεν πίστευα ότι θα έβλεπα τέτοιες θερμοκρασίες. Εξαιρετική δουλειά από την msi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jargon Δεκέμβριος 12, 2018 #1663 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 Οπότε Recommended αν μας ρωτούν! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 12, 2018 #1664 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 καλοδούλευτες οι RTX σας.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrisxr650 Δεκέμβριος 12, 2018 #1665 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 (edited) πριν 10 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Για το msi mystic light ξέρει κάποιος τι ισχύει; Αν δεν έχω msi mobo, πώς αλλάζω τον φωτισμό της κάρτας; δεν υποστηρίζουν όλα τα προϊόντα της msi το mystic light Δες στο site ( ή στο forum) της MSI αν το υποστηρίζει η κάρτα σου . πχ η mobo της υπογραφής μου δεν το υποστηρίζει....300€ mobo..... δοκίμασε να κατεβάσεις το gaming app λογικά με αυτό θα αλλάζει ο φωτισμός Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 12, 2018 από Harrisxr650 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 12, 2018 #1666 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 @DEADLAZARUS Τωρα το ειδα ρε Γιωργη οτι εχεις θεμα. Gaming App Μονο με αυτο κανεις δουλεια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 12, 2018 #1667 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 πριν 26 λεπτά, το μέλος Lazy Dog έγραψε: @DEADLAZARUS Τωρα το ειδα ρε Γιωργη οτι εχεις θεμα. Gaming App Μονο με αυτο κανεις δουλεια Ευχαριστώ. Θα το κατεβάσω όταν πάω σπίτι. Προφανώς, δεν το υποστηρίζει η μητρική μου. Αν και η κάρτα έχει μοβ φωτισμούς by default, οι οποίοι ταιριάζουν με το μοβ χρώμα της λεντοταινίας (αυτό το χρώμα διάλεξα προς το παρόν). Μοβ με μαύρο και μια πινελιά κόκκινου; Ναι, ταιριάζει. Θα το δοκιμάσω το app και θα γίνω bob ross των φτωχών καγκουραίων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jargon Δεκέμβριος 12, 2018 #1668 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 3 hours ago, DEADLAZARUS said: Περίεργο να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω χωρίς να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες. Έτρεξα και bf1 για 2 ώρες με τα uv settings+custom fan curve. Mac temp@49 βαθμούς. Σε σχέση με την ti, είμαι 10 βαθμούς κάτω. Σίγουρα παίζει ρόλο και ο bequiet που έβαλα στο πάτωμα του κουτιού, αλλά δεν πίστευα ότι θα έβλεπα τέτοιες θερμοκρασίες. Εξαιρετική δουλειά από την msi. Νόμιζα ότι έχεις Asus μητρική αλλά βλέπω Asrock στην υπογραφή οπότε μόνο με το App αν και δεν το γνωρίζω από πρώτο χέρι γιατί δεν έχω κάτι από MSI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 12, 2018 #1669 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 Και ναι...Rip 2070 ουτε βδομαδα δεν εκλεισε .LOL 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 12, 2018 #1670 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος GoMaR έγραψε: Και ναι...Rip 2070 ουτε βδομαδα δεν εκλεισε .LOL Είχες 2070 και τα έφτυσε; Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 12, 2018 από DEADLAZARUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jargon Δεκέμβριος 12, 2018 #1671 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 Μπα σε καλό της...ματιασμένη θα ήταν... Ελπίζω να την έχεις πάρει από σοβαρό μαγαζί και να μην σε ταλαιπωρήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Δεκέμβριος 12, 2018 Author #1672 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 @GoMaR τι σου έπαθε η καρτούλα? υλοποίηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 12, 2018 #1673 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 Στο γραφείο τν πήρε ο compositor. Απο αμαζον. Αρχικά κρασαρε ολο το μηχάνημα σε φουλ και μετά έπαψε να δείχνει σημα. Σε λιγότερο από ένα λεπτό μίλησε με αμαζον και του είπαν στέλνουμε άλλη επιτόπου. Μια gigabyte ήταν με τρία φρου φρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrisxr650 Δεκέμβριος 12, 2018 #1674 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: Και ναι...Rip 2070 ουτε βδομαδα δεν εκλεισε .LOL Project rtx20xx αναβάλλεται επ αόριστον . Ελπίζω να βγάλεις εύκολα και γρήγορα άκρη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση yanni Δεκέμβριος 12, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1675 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 Φαντάζομαι την συζήτηση - Άμαζον εκεί; - Ναι. Πως μπορούμε να βοηθήσουμε; - Ναι, πήρα μια RTX 2070 και - Σας στέλνουμε άλλη 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 13, 2018 #1676 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 (edited) Τελικά, ούτε το Gaming app έκανε τη δουλειά. Βρήκα την κάρτα μου στο site της msi, πήγα στο support tab, μετά στο utility και βρήκα το mystic light 3. Το κατέβασα και ο Bob Ross χτύπησε την πόρτα μου. Εβαλα το χρώμα που ήθελα και τέλος. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 13, 2018 από DEADLAZARUS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 13, 2018 #1677 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 https://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_RTX_2070_Strix_OC/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Δεκέμβριος 13, 2018 #1678 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 ^ Και γ@#ώ τις υλοποιήσεις είναι σε όλα της η άτιμη. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι η τιμή. Ψάχνω να τη βρω σε μια πιο λογική τιμή, αλλιώς μάλλον θα πάω σε παγωτό φέτος με το bundle του bf5. Αν γίνει ποτέ διαθέσιμη of course... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 13, 2018 #1679 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 πριν 12 λεπτά, το μέλος virus777 έγραψε: ^ Και γ@#ώ τις υλοποιήσεις είναι σε όλα της η άτιμη. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι η τιμή. Ψάχνω να τη βρω σε μια πιο λογική τιμή, αλλιώς μάλλον θα πάω σε παγωτό φέτος με το bundle του bf5. Αν γίνει ποτέ διαθέσιμη of course... Και η evga είναι καλή, αν και εμφανισιακά τα χαλάει. Η asus (και τώρα τελευταία η msi), έχει πιάσει το νόημα. Μαύρο+rgb=lfe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Δεκέμβριος 13, 2018 #1680 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 (edited) Από το πλάι μαμάει η έβγα. Είναι η μόνη που έχει το logo GeForce rtx 2070 σε rgb Το διάφανο shroud από κάτω ούτως ή άλλως δε θα φαίνεται, θα πρέπει να σκύψει κανείς για να το δει. Btw αν βρει κάποιος την strix o/c σε καλή τιμούλα ανά τας ευρώπας μη ντραπείτε, ποστάρετε το link. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 13, 2018 από virus777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts