Jump to content

"RTX 20x0 & 16x0" Turing architecture

Recommended Posts

1 hour ago, tommybertsen said:

Η EVGA δεν στέλνει από το America από όσο έχω δει πάντως. Άρα ...

Ναι μόνο αν έχεις κάποιον εκεί να την πάρει και να σου τη στείλει αλλά και πάλι παίζει να φας τελωνείο. Απλά την έβαλα διότι η NVIDIA στην πρώτη παρουσίαση της είχε δείξει κάρτες από $999..Ευρώπη βέβαια έχουμε και το ΦΠΑ που στις εκεί MSRP δεν το υπολογίζουν. Στα 1249 πας και στην MSI Trio X.

Ο μόνος λόγος να πας σε καλύτερη custom κάρτα είναι η ψύξη + PCB βέβαια κι εκεί υπάρχουν δυο κατηγορίες χρηστόν. Αυτοί που θα την χρησιμοποιήσουν με την Αερόψυκτρα οπότε παίζει ρόλο μια καλύτερη υλοποίηση στον αέρα/sustained clocks και αυτοί που βάζουν Waterblock οπότε παίζει ρόλο μόνο το PCB και τα VRMs γιατί η θερμοκρασίες δεν αποτελούν πρόβλημα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ανα τα Reference PCBs και κάρτες χτυπάνε περίπου τα ίδια clocks με τις πιο εξωτικές υλοποιήσεις ή υπάρχει διαφορά όταν είναι με υδροψυξη. Βέβαια στις RTX η NVIDIA το δήλωσε ότι θα υπάρχουν άλλα bins για τις overclocked κάρτες πιο ακριβά σε σχέση με τις reference. Θα δούμε και ειδικά αργότερα που θα ωριμάσουν τα yields κι άλλο... 

πριν 11 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Απίστευτα χαμηλές θερμοκρασίες. Σίγουρα δεν έχει γίνει κάποιο λάθος;

μια χαρά είναι :p

όταν θα στρώσουν τιμές και απόθεμα  ο δούκας φεύγει (ακόμα δεν φθάσει :hehe:)

και η asus is coming (απ'τον καινούριο χρόνο, λέμε τώρα)

Έγινε επεξεργασία από idonthave

πριν 2 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Για τη 2080ti λες; Ναι, από 1.600 θα πάνε 1.300. Τι να στρώσουν οι τιμές; Πολλά τα λεφτά. 

ναι, για την τιμή μέχρι τότε...στα 999€,

αν δεν πάμε γι'άλλα.

πριν 18 λεπτά, το μέλος idonthave έγραψε:

ναι, για την τιμή μέχρι τότε...στα 999€,

αν δεν πάμε γι'άλλα.

Μακάρι, αλλά πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω. Προσωπικά, πάω για  msi trio 2080 ή duke 2080ti. Αν πέσουν οι τιμές....

πριν 18 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Μακάρι, αλλά πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω. Προσωπικά, πάω για  msi trio 2080 ή duke 2080ti. Αν πέσουν οι τιμές....

Δωρεάν είναι ?, αν δεν... δεν θα σκάσουμε,  ούτως η άλλως δεν υπάρχει απόθεμα ακόμα κάτσε να στοκάρουν και μετά βλέπουμε

evga ftw3

d09v7761jzu11.jpg

• Like 2

πριν 7 ώρες, το μέλος Lazy Dog έγραψε:

@DEADLAZARUS ξανακοιτα το για την trio(2080 οχι Ti) γιατι μεχρι τωρα εχω πετυχει 3 περιπτωσεις rma...just saying :)

Χμ. Τελικά, η msi τα σκ@τωσε στις rtx. Κρίμα και η trio ήταν αυτή που ήθελα (από Pascal series ακόμη).  

Οπότε βλέπω για asus+duke. Η duke είναι η πιο φθηνή rtx 2080ti και σξιοπρεπέστατη.

Μετά, ξεφεύγει το πράγμα....

Γιατι δεν πατε σε κατι διαφορετικο απο την πεπατημενη? Αυτη που πηρα εγω με τα 5 χρονια εγγυηση ειναι πολυ καλη καρτα... Βεβαια δεν την εχω πιασει στα χερια μου αλλα ξερω οτι οι zotac γενικα ειναι πολυ καλες υλοποιησεις...

• Like 1

On 10/21/2018 at 6:06 PM, Jargon said:

Το Πλαίσιο δεν ζει από το PC Hardware....από τις κινεζικές σαβούρες που πουλάει ζει εκ των οποίων μερικές μπορεί και να βγουν ΟΚ - απλά ΟΚ. Σαν επιχείρηση και με τα ελληνικά δεδομένα καλά κάνει αλλά η γκάμα του σε PC Hardware είναι πλέον περιορισμένη σε σχέση με το 

Σωστά. 

Έγινε επεξεργασία από def
  • Agree 1

5 minutes ago, icy20 said:

Γιατι δεν πατε σε κατι διαφορετικο απο την πεπατημενη? Αυτη που πηρα εγω με τα 5 χρονια εγγυηση ειναι πολυ καλη καρτα... Βεβαια δεν την εχω πιασει στα χερια μου αλλα ξερω οτι οι zotac γενικα ειναι πολυ καλες υλοποιησεις...

Εγώ πήρα υλοποίηση Zotac. Μπορεί να μην έχει το rgb της 1080ti αλλά για μένα είναι φοβερή. 

https://www.zotac.com/product/graphics_card/zotac-gaming-geforce-rtx-2080-ti-amp

Έγινε επεξεργασία από def

Στις 1080ti, δεν είχαν την καλύτερη δυνατή ψύξη. Δείτε το teardown του gamers nexus.

Αν, πάντως, πάω για 2080ti, θα κοιτάξω τη φθηνότερη. Μέχρι τώρα, αυτή είναι η duke. Θα έχω και τη zotac στη short list.