Jump to content

"RTX 20x0 & 16x0" Turing architecture

Recommended Posts

@pnick Οχι δεν εχω εμπειρια πανω σε αυτο.
Απο οσο ξερω και διαβαζω και συμφωνα με το παραπανω αρθρο, χανεις λιγο σε χρονο, αλλα κερδιζεις τεραστιες σκηνες γιατι μπορει και χρησιμοποιει και την δευτερη μνημη της καρτας στο συνολο.

Ηλια, αν παει φτιαχτουν τα προγραμματα, λογικα θα αγορασει πολυς κοσμος..
Ηδη στον τομεα μου, βλεπω κατι 4χ2080ti..

• Like 1

39 minutes ago, GoMaR said:

@pnick Οχι δεν εχω εμπειρια πανω σε αυτο.
Απο οσο ξερω και διαβαζω και συμφωνα με το παραπανω αρθρο, χανεις λιγο σε χρονο, αλλα κερδιζεις τεραστιες σκηνες γιατι μπορει και χρησιμοποιει και την δευτερη μνημη της καρτας στο συνολο.

αν επιτρεπετε τι δουλεια πρεπει να παρεις για να κανεις αποσβεση 2 2080ti?Π.χ εγω οταν με φωναζουν εξωτερικο για εκπαιδευσεις μπορω να παρω 3 καρτες τετοιες σε 3 μερες εκπαιδευσεις και φυσικα ποσα ατομα θα εκπαιδευσω.Για αυτο μιλησα για αποσβεση.

Γιατί πρέπει να κάνεις απόσβεση με ΜΙΑ δουλειά; 

Δεν είναι πάντα θέμα απόσβεσης, αλλά και επένδυσης.

Το να έχεις γρήγορο μηχάνημα, σε βοηθάει να τρέχεις και πιο γρήγορα το πρότζεκτ. Η να μάθεις γρηγορότερα καινούργιες τεχνικές.

• Like 2

Όταν είσαι επαγγελματίας την καταλαβαίνεις την απόσβεση και δεν είναι κάτι που συμβαίνει με μια δουλειά (μπορεί βέβαια να συμβεί και αυτό).

Το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις δουλειές και μάλιστα το PC hardware είναι φθηνό σε σχέση με άλλο εξοπλισμό - δηλαδή πολύ φθηνό αν υπάρχει ροή. 

40 minutes ago, GoMaR said:

Γιατί πρέπει να κάνεις απόσβεση με ΜΙΑ δουλειά; 

Δεν είναι πάντα θέμα απόσβεσης, αλλά και επένδυσης.

Το να έχεις γρήγορο μηχάνημα, σε βοηθάει να τρέχεις και πιο γρήγορα το πρότζεκτ. Η να μάθεις γρηγορότερα καινούργιες τεχνικές.

ΑΥΤΟ ισχυει για σενα να τρεχεις γρηγορα το προτζεκτ.Σε μενα ειναι πολυ διαφορετικα.Απλα θελω να εχω ενα γρηγορο μηχανημα για αλλος λογους.

πριν 3 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε:

Το ξερω... Η αποψη μου ειναι ξεκαθαρη για τις καρτες αυτες.

Δεν εχουν το raw power που εχουμε συνηθισει να βλεπουμε αλλα εχουν δωσει βαση αλλου.

Αν αυτο το αλλου αξιοποιηθει η διαφορα θα ειναι μεγαλη οπως ειδες και εσυ.

• Like 1

Ήρθαν και οι πρώτες rtx 2070 στην Ελλάδα. Κατόπιν παραγγελίας εννοείται.

Οι ενδιαφερόμενοι πιστεύω έχουν μάθει πια πως να ανοίγουν τα spoiler αυτά. Καθιστοί και με τρόπο ;)

Spoiler

lol.png.b9c424746faf449f883cd847b6b51cdf.png

1139083024_lolx2.png.7f98c0bf860fbac70922deb46b21dedf.png

• Like 1
  • Haha 3

21 minutes ago, def said:

Mε το συμπάθιο να τις βάλουν...... Με τέτοιες τιμές. 

Πώς το Πλαίσιο κατάφερε να αυξήσει την κερδοφορία και τα μερίδιά του εν μέσω κρίσης

Πριν 3 μέρες το άρθρο. Φρέσκο φρέσκο.

Μια χαρά θα πουλήσει και σε αυτές τις τιμές.

Το Πλαίσιο δεν ζει από το PC Hardware....από τις κινεζικές σαβούρες που πουλάει ζει εκ των οποίων μερικές μπορεί και να βγουν ΟΚ - απλά ΟΚ. Σαν επιχείρηση και με τα ελληνικά δεδομένα καλά κάνει αλλά η γκάμα του σε PC Hardware είναι πλέον περιορισμένη σε σχέση με το παρελθόν. 

• Like 1

Για ποιό λόγο τόσο μεγάλη διαφορά τιμών στην 2070 της ίδιας εταιρείας; 689 η "χειρότερη" και 829 η καλύτερη; Είναι πολλή μεγάλη η % διαφορά. Δεν είναι 1080Ti που η μια 800 και η άλλη 900. Νομίζω πως έχουν ξεφύγει πολύ με τις τιμολογήσεις.

πριν 6 λεπτά, το μέλος konnos έγραψε:

Για ποιό λόγο τόσο μεγάλη διαφορά τιμών στην 2070 της ίδιας εταιρείας; 689 η "χειρότερη" και 829 η καλύτερη; Είναι πολλή μεγάλη η % διαφορά. Δεν είναι 1080Ti που η μια 800 και η άλλη 900. Νομίζω πως έχουν ξεφύγει πολύ με τις τιμολογήσεις.

Οι καλύτερες να φανταστώ ότι είναι οι aorus/strix oc/ftw; Αν ναι, έτσι τις τιμολογούν. Πληρώνεις το brand.

Ε, οι armor θεωρούνται οι χειρότερες υλοποιήσεις. Βέβαια, τις 1080ti armor τις έπαιρνες ως τις φθηνότερες και αντικαθιστούσες το stock cooler με θεαματικά αποτελέσματα.

Δεν ξέρω αν ισχύει και εδώ το ίδιο. Ψάξε στο youtube τα σχετικά videάκια από gamersnexus.

Πάντως και τα 689 είναι πάρα πολλά για τις συγκεκριμένες. Το πολύ 500, αλλά, είπαμε, μονοπώλιο είναι αυτό.

• Like 1

πριν 15 λεπτά, το μέλος konnos έγραψε:

Άνοιξε το spoiler του virus777 λίγο πιο πάνω και θα δεις τις τιμές. Ok είναι χρονισμένες πιο ψηλά, αλλά όχι 140 πιο πάνω...

αν πας σε 2070  και θες τη συγκεκριμένη φερ'την  απ'έξω κι ασε το πλαισιο να ............

(από caseking) 2070 gaming z +20€ μεταφορικά →690€ 

κοιτα και σε evga αν δεν βιάζεσαι (μεταφορικά δεν θυμάμαι) https://eu.evga.com/products/productlist.aspx?type=0&family=GeForce+20+Series+Family&chipset=RTX+2070

Έγινε επεξεργασία από idonthave
  • Like 1

Clock speeds τζιέρη'μ

Hoher Boost-Takt der GPU: 1.620 MHz η giga

Hoher Boost-Takt der GPU: 1.830 MHz η MSI

Εκτος αυτου, δινεις λιγοτερα λογω κ της ασχημιας της giga :laughing:

Κ το σημαντικοτερο ολων....ΔΕΝ ΕΧΕΙ RGB<---μεγαλο προβλημα:jester:

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog