DEADLAZARUS Οκτώβριος 10, 2018 #941 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2018 Η nvidia σφυρηλατεί τους οικογενειακούς δεσμούς, συμβάλλει δε στην επανένωση των χαμένων συγγενών. Κάτω απ' το δερμάτινό του, ο Jensen είναι ψυχούλα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Οκτώβριος 10, 2018 #942 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2018 Η συζήτηση για τη CPU μεταφέρθηκε σε πιο σχετικό θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Οκτώβριος 10, 2018 Author #943 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2018 το spoiler με προσοχή μην σας φυγουν καφέδες, πίτσες σουβλάκια κλπ. κλπ..... Spoiler https://geizhals.eu/?cat=gra16_512&v=e&bl1_id=30&sort=-p&xf=9810_9+6497+-+RTX+2070 στα 550-600€ λογικά θα παίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Οκτώβριος 10, 2018 #944 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2018 Μόνο τόσα θέλουνε;... Έλα μωρέ και με άγχωσες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Οκτώβριος 10, 2018 #945 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2018 19 minutes ago, idonthave said: το spoiler με προσοχή μην σας φυγουν καφέδες, πίτσες σουβλάκια κλπ. κλπ..... lol^n ρε Nvidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Οκτώβριος 10, 2018 #946 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2018 Χαχα. Γελάσαμε πάλι. Φοβερή τιμή. Πάω να πάρω 10 να τις μοιράσω σε φίλους και συγγενείς. Ασταδιάλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jargon Οκτώβριος 10, 2018 #947 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2018 Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις τιμές πάντως...Mνήμες, CPUs & GPUs Είμαι περίεργος να δω αν θα πέσουν ή όχι μόλις περάσει ο πυρετός των pre-orders. Αν δεν πέσουν σημαίνει ότι πουλάνε που σημαίνει ότι θα συνεχίσουν την ανηφόρα. Ε στο τέλος θα πάρουν δρόμο όλοι από το χόμποι και θα τις φάνε μόνοι τους διότι το πρόβλημα δεν είναι το κοινό που θα αγοράσει hardware ως επαγγελματικό εξοπλισμό αλλά όλο το gaming community. Αν θέλω 2-3 χιλιάρικα στο τέλος για να φτιάξω ένα καλό gaming pc παίζει να τους μουτζώσω και να πάρω κονσόλα. Σε λίγο και τα μεταχειρισμένα θα ξεφύγουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 11, 2018 #948 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 Το έχουν παραχ3σ3ι όλοι...μα όλοι (nVidia , apple, huawei, lg, samsung, intel, adidas, puma, mercedes, kia)...ακριβαίνουν τα πάντα σε όλα τα καταναλωτικά προϊόντα της αγοράς... από τα βασικά είδη μέχρι τα 2ουσας-3ουσας σημασίας ηλεκτρονικά είδη που αφορούν αυτούς που, έχοντας εξασφαλίσει τα προς το ζην και έχουν την υγεία τους, τους περισσεύουν 2 φράγκα που θα ήθελαν να ξοδέψουν σε κάτι που θα τους δώσει κάποια "χαρά", ως ανταμοιβή των "κόπων τους"...Επέλεγες αξιόλογο "κινέζικο" γιατί ειχε ουσιαστική διαφορά τιμής ...τωρα τι 800 τι 1000 ευρώ; η επόμενη σειρά στα 1100-1200...κι όλα αυτά για πράγματα που απαξιώνονται τεχνολογικά στην αμέσως επόμενη γεννιά! Το ίδιο ισχύει για τα μεταχείρο .... στα 40 ευρώ να αγοράσεις κάτι 30 το καταλαβαίνω (25% κάτω) ...σε κάτι που πουλιεται καινούργιο στα 800 να στο δίνουν στα 750 δεν το καταλαβαίνω... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Οκτώβριος 11, 2018 #949 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 Το καταλαβαινετε οτι δε υπαρχει ουτε για πλακα κομματι 2080 ti στην αγορα και μιλαμε για ολες τις καρτες απο 1250-1500 ευρώ.Τα ιδια προβλέπω και για i9 9900k κλπ με βαση το hype που βλεπω. Εγω τα ειπα και πιο πριν εχει καταντησει γελοια η κατασταση.Ή εξωτερικο παιρνουν όλοι τεραστιους μισθους 3-4k+ καθαρά, η εχει καταντησει το hardware και gadgets χομπυ πραγματικα πολυ πλουσιων ανθρωπων δε μπορω να δωσω αλλη εξηγηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 11, 2018 #950 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 Εκτος αν η διαθεσιμοτητα ειναι ΠΟΛΥ μικρη για να φαινεται οτι υπαρχει κινηση και πουλαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Οκτώβριος 11, 2018 #951 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 (edited) πριν 13 λεπτά, το μέλος Helly έγραψε: Το καταλαβαινετε οτι δε υπαρχει ουτε για πλακα κομματι 2080 ti στην αγορα και μιλαμε για ολες τις καρτες απο 1250-1500 ευρώ.Τα ιδια προβλέπω και για i9 9900k κλπ με βαση το hype που βλεπω. Εγω τα ειπα και πιο πριν εχει καταντησει γελοια η κατασταση.Ή εξωτερικο παιρνουν όλοι τεραστιους μισθους 3-4k+ καθαρά, η εχει καταντησει το hardware και gadgets χομπυ πραγματικα πολυ πλουσιων ανθρωπων δε μπορω να δωσω αλλη εξηγηση. Ναι παίρνουν τέτοιους μισθους Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 11, 2018 από azazil1190 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jargon Οκτώβριος 11, 2018 #952 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 6 minutes ago, Helly said: Το καταλαβαινετε οτι δε υπαρχει ουτε για πλακα κομματι 2080 ti στην αγορα και μιλαμε για ολες τις καρτες απο 1250-1500 ευρώ.Τα ιδια προβλέπω και για i9 9900k κλπ με βαση το hype που βλεπω. Εγω τα ειπα και πιο πριν εχει καταντησει γελοια η κατασταση.Ή εξωτερικο παιρνουν όλοι τεραστιους μισθους 3-4k+ καθαρά, η εχει καταντησει το hardware και gadgets χομπυ πραγματικα πολυ πλουσιων ανθρωπων δε μπορω να δωσω αλλη εξηγηση. Στις USA δεν είναι λίγα τα households με εισοδήματα πάνω από $120.000 το χρονο (2 μισθούς) αλλά γενικά έχουν αυξηθεί ¨οι πλούσιοι" στον πλανήτη και τα high-end προϊόντα ανεβαίνουν σε τιμές σαν ρουκέτες. Εμείς στην Ελλάδα δε πάμε προς τα πίσω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosD Οκτώβριος 11, 2018 #953 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 Είναι paper launch η RTX, δεν πάνε για volumes.Για τους 9900Κ θα δούμε πως θα πάνε οι Xeon στο Q4 και θα σου πω αν είναι κι αυτοί paper launch.Κατά τα άλλα, αργήσατε λίγο αλλά είδατε την μεγάλη εικόνα.Μην στηρίζετε, υποστηρίζετε, αγοράζετε ότι βγαίνει από Apple, Samsung, nVidia, Intel κτλΑν δεν βρίσκετε εναλλακτικές (κακώς) κρατήστε τα λεφτά στην τσέπη.People have the power. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Οκτώβριος 11, 2018 #954 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Εκτος αν η διαθεσιμοτητα ειναι ΠΟΛΥ μικρη για να φαινεται οτι υπαρχει κινηση και πουλαει Και ναι η διαθεσιμοτητα ειναι μικρή. Καλα εδω ειμαστε γιαν κλαματα. Ουτε θα παρουμε αλλα και να εχουμε δεν παιζει τιποτα. Αρα ειμαστε μια χαρα οπως ειμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 11, 2018 #955 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 στο διπλα φορουμ ομως, βλεπω παρα πολλους που πηραν. Απεξω βεβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Οκτώβριος 11, 2018 #956 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: στο διπλα φορουμ ομως, βλεπω παρα πολλους που πηραν. Απεξω βεβαια Μισθους? Α για καρτες μιλαμε ξεχασα.. Η αληθεια ειναι οτι εγω κούμπωσα ενα xbox one x και δεν το μετανιωσα.Για τα χρηματα του μαμει. Πιο πολύ το πηρα για uhd blu ray Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 11, 2018 #957 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 να τα μας....να πας να παιξεις bf στην κονσόλα κυριος... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jargon Οκτώβριος 11, 2018 #958 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 5 hours ago, azazil1190 said: Μισθους? Α για καρτες μιλαμε ξεχασα.. Η αληθεια ειναι οτι εγω κούμπωσα ενα xbox one x και δεν το μετανιωσα.Για τα χρηματα του μαμει. Πιο πολύ το πηρα για uhd blu ray Πλάκα πλάκα θέλει ο μικρός μου Gaming PC και αν το φτιάξω θα είναι επειδή το θέλω κι εγώ αλλιώς δαγκωτό X-Box. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Οκτώβριος 11, 2018 #959 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος Jargon έγραψε: Πλάκα πλάκα θέλει ο μικρός μου Gaming PC και αν το φτιάξω θα είναι επειδή το θέλω κι εγώ αλλιώς δαγκωτό X-Box. Αν το σκέφτεσαι για μια 2080ti, ετοιμάσου.... θα παρουσιαστούν όλοι οι χαμένοι γιοι σου.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Οκτώβριος 11, 2018 #960 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 (edited) πριν 9 ώρες, το μέλος sstav έγραψε: να τα μας....να πας να παιξεις bf στην κονσόλα κυριος... Αφου δεν παιζω γενικα. lego για τον μικρο εχω παρει. Nfs για μένα και starwars. Με βολεψε οπως ειπα για τα uhd δισκσκια για το netflix και Spotify ,για να μην ανοιγω pc. Αλλα περι bf (και cod)εχω γνωστό μου που παιζει σε xbox και νομιζεις οτι εχει keyboard + mouse.Το headshot και το sniper το παει τραίνο. Εγω δεν μπορω ετσι ουτε απο το pc. Online δεν παιζω ειναι κατι καμμένα τυπακια και με παρταρουν Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 11, 2018 από azazil1190 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts