tommybertsen Σεπτέμβριος 17, 2018 #681 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2018 Ήθελα να ήξερα τι τους έπιασε εκεί στην EVGA και χάλασαν την ωραία συνταγή των 10ΧΧ ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 17, 2018 #682 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2018 Ναι οι 2080 ειναι χαλι μαυρο στην ΕΒΓΑ πραγματικα δεν καταλαβαινω... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Σεπτέμβριος 17, 2018 Author #683 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2018 transperent μια χαρά είναι το παγωτό (ούτε κρύο ούτε ζέστη) σε asus θα πήγαινα (θα μείνω με το θα...) εναλλακτική duke(s of hazzard) που έχει και ωραίες καμπύλες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 17, 2018 #684 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2018 (edited) πριν 38 λεπτά, το μέλος Lazy Dog έγραψε: Αν το σκεφτομουν να παρω, μονο η π@ρτουζιαρα η Trio μου κανει κλικ. Ολες οι αλλες που εχω δει ειναι κακασχημες Και η duke, να προσθέσω. Η gigabyte πέτυχε το ακατόρθωτο: μαύρο χάλι το total black look της. Η evga το παράκανε με το μεταλλικόν του πράγματος και η asus strix oc (που πιθανολογώ ότι θα είναι κούκλα) δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Έδιτ: βλέπω έχουμε ίδια γούστα. Αμ πουώς..... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 17, 2018 από DEADLAZARUS 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 17, 2018 #685 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2018 70 βίδες έχουν οι Reference .... ορίστε γιατί είναι ακριβότερες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 17, 2018 #686 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2018 Το θεμα ειναι αν ερχονται ελλαδα οι reference γιατι απο οτι βλεπω εχουν διαφορετικο pcb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Σεπτέμβριος 18, 2018 Author #687 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 (edited) Μόλις παρέλαβα, έτοιμος για μετρήσεις Spoiler πλακίζω Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 18, 2018 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 18, 2018 #688 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 ΑΣΕ ΜΑΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΗΛΙΚΙΑ... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosD Σεπτέμβριος 18, 2018 #689 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 Καλό το hype, καλές οι φωτό υπό διαφορετικές γωνίες λες και είναι μοντέλα οι κάρτες και θα τις παντρευτείτε, αλλά καιρός να δούμε και καμιά μέτρηση ε ; Τι λέτε ; Online database results Final Fantasy XV σε 1440p και 2160p 2080 Ti vs 1080 Ti ~ 30% 2080 vs 1080 ~ 30% 2080 vs 1080 Ti ~ 5% Καλή συνέχεια... https://www.techpowerup.com/247669/nvidia-rtx-2080-2080-ti-results-appear-for-final-fantasy-xv 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Σεπτέμβριος 18, 2018 Author #690 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 (edited) πριν 17 λεπτά, το μέλος NikosD έγραψε: Καλό το hype, καλές οι φωτό υπό διαφορετικές γωνίες λες και είναι μοντέλα οι κάρτες και θα τις παντρευτείτε, αλλά καιρός να δούμε και καμιά μέτρηση ε ; Τι λέτε ; Καλή συνέχεια... https://www.techpowerup.com/247669/nvidia-rtx-2080-2080-ti-results-appear-for-final-fantasy-xv Spoiler μαμααααά διάβασε 1,2,3 σελίδες παραπίσω https://www.thelab.gr/forums/topic/173770-rtx-20χ0-turing-architecture/?do=findComment&comment=2668882 Παράθεση Final Fantasy XV Official Site shows 2080 and 2080Ti Benchmark Results τα παράπονα σου στην nvidia για τις ανύπαρκτες μετρήσεις καλή συνέχεια.. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 18, 2018 από idonthave 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 18, 2018 #691 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 19 minutes ago, NikosD said: Καλό το hype, καλές οι φωτό υπό διαφορετικές γωνίες λες και είναι μοντέλα οι κάρτες και θα τις παντρευτείτε, αλλά καιρός να δούμε και καμιά μέτρηση ε ; Τι λέτε ; Απο αυριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosD Σεπτέμβριος 18, 2018 #692 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 @idonthave Μπράβο σου που βρίσκεις και αναρτάς τις ειδήσεις, αλλά με τον τρόπο που τις παραθέτεις με ένα ξερό copy - paste δεκάδες φωτογραφίες και χωρίς κανένα σχόλιο - μια περίληψη τι είναι αυτό που αναρτάς - θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι χάνεται η είδηση. Από το ολότελα θα μου πεις καλή κι η Παναγιώταινα, αλλά έστω τρία νούμερα τι είναι αυτό που βάζεις θα βοηθούσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 18, 2018 #693 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 Μισο να καταλαβω, Τι δυο λογια να πει για τις φωτογραφιες δλδ; Να γραψει περιληπτικα τι βλεπει; Αφου ολοι το ιδιο πραγμα βλεπουμε. Εσυ βλεπεις κατι αλλο η απλα επειδη εγραψες γραπτως τις διαφορες ειπες κατι διαφορετικο απο αυτο που βλεπουμε; Και δεν ειναι ειδηση η αναρτηση του, αλλα post. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Σεπτέμβριος 18, 2018 Author #694 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 (edited) @NikosD Το link θα ανεβάσω (ξερό copy paste δεν νομίζω αλλιώς θα έβαζα σύνδεσμο σκέτο), αν υπάρξουν παραπάνω πληροφορίες που κρίνω χρήσιμες θα τις βάλω.. Αν κάποιος θέλει παραπάνω πληροφορίες έχει όλο το διαδίκτυο να ψάξει. Δημοσίευση το ένα άρθρο 16/9 με τις εικόνες μόνο (όπως λες), το άλλο 17/9 με περισσότερες πληροφορίες, καλά έκανες και το έβαλες με τα νούμερα μέσα. Ο τρόπος γραφής σου είναι προσβλητικός, ούτε φιλαράκια είμαστε ούτε με ξέρεις από χθες. Αν έχεις να βάλεις πληροφορίες και να βοηθήσεις δημοσίευσε τες. Αυτά, δεν θα γράψω κάτι παραπάνω. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 18, 2018 από idonthave 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 18, 2018 #695 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 Rtx Off= Είδηση, Rtx On=Ανάρτηση (και αντιστρόφως δουλεύει το πράγμα)... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosD Σεπτέμβριος 18, 2018 #696 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 Λέω απλά και νομίζω κατανοητά ότι έχει γεμίσει ένα νήμα από φωτό και copy paste παραγράφους από διάφορα sites του εξωτερικού και χάνεται η πληροφορία για τις κάρτες.Δεν είναι εύκολο να ενημερωθεί κανείς μπαίνοντας στο νήμα για τα τεκταινόμενα.Από εκεί και πέρα εγώ έκανα και υπολογισμούς με το calculator για να βγάλω την διαφορά 2080 vs 1080 Ti γιατί δεν υπάρχει καθόλου στο link που παρέθεσα.Δεν το προτείνω να το κάνετε, είναι δική μου λεπτομέρεια αυτή.Αυτό που λέω είναι ότι με τον τρόπο που παρουσιάζεται η πληροφορία, κατά την γνώμη μου χάνεται μέσα στις φωτό και στις ξεκομμένες παραγράφους copy paste από τα site.Τα νήματα στα διάφορα forums δεν είναι η κεντρική ενημερωτική σελίδα.Εδώ χρειαζόμαστε απόψεις και σχολιασμό αυτών που βλέπουμε και διαβάζουμε, όχι copy paste τα links του εξωτερικού.Αυτά και τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 18, 2018 #697 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 Αν μπαινεις μια φορα τους 2 μηνες και βλεπεις 30-60 σελιδες λογικο ειναι να μην ειναι ευκολη η ενημερωση. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 18, 2018 #698 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 Επειδή δεν θέλω να χαλάσουμε το νήμα, μήπως να το αφήναμε εδώ το ζήτημα; Ξέρεις, μπορώ κι εγώ να μιλήσω απλά και κατανοητά (και απέριττα μην σου πω), αλλά δεν νομίζω ότι θα σου άρεσε. Πάντως, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα με τις αναρτήσεις του @idonthave. Αυτό που θέλουμε να δούμε, το βλέπουμε. Α, και το σχολιάζουμε επίσης. Είσαι ευπρόσδεκτος να γράψεις σχετικά με τις διαφορές των καρτών και αν συμφέρει η αγορά μιας rtx. Το να σχολιάζεις, όμως, κατ' αυτόν τον τρόπο άλλα παιδιά που, επίσης, βοηθούν με τις αναρτήσεις τους, δεν νομίζω ότι προάγει τον πολιτισμένο διάλογο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 18, 2018 #699 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 51 minutes ago, idonthave said: Το link θα ανεβάσω (ξερό copy paste δεν νομίζω αλλιώς θα έβαζα σύνδεσμο σκέτο) Ρε συ δίκιο έχει. Αν δεν γράψεις "Η χτικιάρα η Nvidia πάλι πάει να αρμέξει κόσμο με ένα μικρό διψήφιο ποσοστό επιδόσεων το οποίο θα οδηγήσει τα πιστά της πρόβατα να πετάξουν τα πανάκριβα G-Sync monitor τους από τα παράθυρο", πως θα καταλάβει ο άλλος τι βλέπει; 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 18, 2018 #700 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 2 hours ago, idonthave said: Μόλις παρέλαβα, έτοιμος για μετρήσεις Reveal hidden contents πλακίζω Απο τι πηγές σε 2080? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts