quickaras Αύγουστος 22, 2018 #461 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 το 750 έχει σίγουρα που έχει ενα 150άρι, οπότε βγαίνει η ti στα 600. Μια χαρά τιμή, ούτε στα μεταχειρισμένα τόσο... στο μεταξύ στο τροφοδοτικό δίνει 12 χρόνια εγγύηση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 22, 2018 #462 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 πριν 13 λεπτά, το μέλος Lazy Dog έγραψε: trolololol προχτές έδειχνε το 850 G2 πριν 3 λεπτά, το μέλος quickaras έγραψε: το 750 έχει σίγουρα που έχει ενα 150άρι, οπότε βγαίνει η ti στα 600. Μια χαρά τιμή, ούτε στα μεταχειρισμένα τόσο... στο μεταξύ στο τροφοδοτικό δίνει 12 χρόνια εγγύηση Δεν ξέρω καν αν θα κρατήσω το 750G3 (αν πάω στο bundle) ή το seasonic Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaras Αύγουστος 22, 2018 #463 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 Επίσης μόλις έσκασε αυτό, δεν ξέρω αν ειναι real... https://hexus.net/tech/news/graphics/121388-nvidia-geforce-rtx-2080-50-per-cent-faster-gtx-1080/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Αύγουστος 22, 2018 Author #464 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος tommybertsen έγραψε: trolololol προχτές έδειχνε το 850 G2 Δεν ξέρω καν αν θα κρατήσω το 750G3 (αν πάω στο bundle) ή το seasonic εσύ μην το καθυστερείς, θα χάσεις το εγγλέζικο με το g3 Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 22, 2018 #465 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος idonthave έγραψε: εσύ μην το καθυστερείς, θα χάσεις το εγγλέζικο με το g3 Hide contents Houston we got a problem MONEY λέγεται Spoiler Σε 5 μέρες έχω γενέθλια όμως 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Αύγουστος 22, 2018 Author #466 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 (edited) πριν 7 λεπτά, το μέλος quickaras έγραψε: Επίσης μόλις έσκασε αυτό, δεν ξέρω αν ειναι real... https://hexus.net/tech/news/graphics/121388-nvidia-geforce-rtx-2080-50-per-cent-faster-gtx-1080/ έχουν κάνει μεγέθυνση τις μπάρες (κλασικά για να λες οοοοοοο) και πρέπει να είναι η π@π@τζ@ το rtl rts (όπως το λένε τέσπα) κλπ κλπ Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 22, 2018 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση winters Αύγουστος 22, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #467 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 22, 2018 #468 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 (edited) 56 minutes ago, quickaras said: Επίσης μόλις έσκασε αυτό, δεν ξέρω αν ειναι real... https://hexus.net/tech/news/graphics/121388-nvidia-geforce-rtx-2080-50-per-cent-faster-gtx-1080/ Δηλαδή με το DRS πιάνει +20+% FPS τελική Αυτό είναι προτοσελιδο Το έβαλε και το guru3d https://www.guru3d.com/news-story/nvidia-releases-performance-metrics-and-some-info-on-dlss.html Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 22, 2018 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 22, 2018 #469 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 Γιατί δεν συγκρίνουν την 2080 με την 1080ti??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 22, 2018 #470 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 Γιατί είμαι σίγουρος ότι το DLSS το συγκρίνουν με το 4xMSAA; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 22, 2018 #471 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 Τώρα τι και πως μετράμε εκεί δεν έχουμε ιδέα το μόνο που λένε ότι είναι 4κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 22, 2018 #472 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 Λίγα τα preorders και αρχίσαν το extra promo..... PS. Για να μην παρεξηγούμαστε, απλές (σχεδόν αυθαίρετες) εκτιμήσεις κάνουμε. Μακάρι να βγουν οι κάρτες και να είναι 300% πάνω σε επιδόσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Αύγουστος 22, 2018 #473 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 (edited) ^Μακαρι να διαψευστω αλλά δεν το βλεπω Περιμενω να δω τιμες οταν σκασουν μυτη Ελλαδα Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 22, 2018 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 22, 2018 #474 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 Να το θυμηθείτε αυτοί για να μην συγκρίνουν την 2080 με την 1080ti και να την έχουν στην ίδια τιμή, κάτι μυρίζει αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Αύγουστος 22, 2018 #475 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 τα frames της 1080 σε 4κ και αυτοι λενε για 72 με την 2080 good wines Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 22, 2018 #476 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 ας βάλω και αυτόν εδώ οι amdakides τον ξέρουν .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 22, 2018 #477 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 (edited) 13 hours ago, def said: Οκ. Μα συμφώνησα σε αυτό που είπες. Εγώ είπα ότι η καινούρια σειρά RTX Quadro θα είναι πιο γρήγορες σε εργασίες σε σχέση με την 2080ti που δεν χρησιμοποιεί τους κωδικούς της Quadro σε cam-cad-sim. Αυτό είπα. Το μόνο που θα πω είναι ότι από 2005 που σε παρακολουθώ στα φόρουμ όλοι σε κράζουν! Αν εμένα με κράζουν όπως λες, εσένα σε λυπούνται για το IQ που δείχνεις να φέρεις... Στο μόνο που μπορεί να υπερέχει η Quadro είναι σε εφαρμογές που θέλουν τρελλή ποσότητα μνήμης ( ελάχιστες, και σίγουρα δεν έχεις το IQ να αξιοποιήσεις μια από δαύτες ) είτε ΑΝ έχει περισσότερα Tensor cores, τότε θα υπερέχει και σε εφαρμογές ( games δύσκολο να τα χρησιμοποιήσουν ) που χρησιμοποιούν κατά κόρον τα Tensor cores. Αυτά... κάνε/πες ότι σε φωτίσει ο Θεός και σε ότι άλλο μπορεί να πιστεύεις. Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω μαζί σου. Τις καληνύχτες μου. υ.γ, συγγνώμη φίλοι mods αλλά προκάλεσε για ακόμη μια φορά με χαρακτηρισμούς, και επειδή από τεχνικά δεν σκαμπάζει ούτε πόσο γρήγορα τρέχει ένα game μια GTX 2080 Ti δίχως ρεύμα, δεν κρατήθηκα. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 22, 2018 από billpeppas Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 23, 2018 #478 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2018 (edited) 7 hours ago, billpeppas said: Αν εμένα με κράζουν όπως λες, εσένα σε λυπούνται για το IQ που δείχνεις να φέρεις... Στο μόνο που μπορεί να υπερέχει η Quadro είναι σε εφαρμογές που θέλουν τρελλή ποσότητα μνήμης ( ελάχιστες, και σίγουρα δεν έχεις το IQ να αξιοποιήσεις μια από δαύτες ) είτε ΑΝ έχει περισσότερα Tensor cores, τότε θα υπερέχει και σε εφαρμογές ( games δύσκολο να τα χρησιμοποιήσουν ) που χρησιμοποιούν κατά κόρον τα Tensor cores. Αυτά... κάνε/πες ότι σε φωτίσει ο Θεός και σε ότι άλλο μπορεί να πιστεύεις. Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω μαζί σου. Τις καληνύχτες μου. υ.γ, συγγνώμη φίλοι mods αλλά προκάλεσε για ακόμη μια φορά με χαρακτηρισμούς, και επειδή από τεχνικά δεν σκαμπάζει ούτε πόσο γρήγορα τρέχει ένα game μια GTX 2080 Ti δίχως ρεύμα, δεν κρατήθηκα. Αυτά μπορείς να μου τα πεις και από κοντά.... Όχι τίποτε άλλο επειδή έχω χαμηλό ΙQ... Και βλέπω ότι εσύ θα μου τα εξηγήσεις καλύτερα. Τι λες? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 23, 2018 από def 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Αύγουστος 23, 2018 Author #479 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2018 Exclusive: NVIDIA GeForce RTX 2080 (Ti) Editors’ Day leaks Where are the samples, when will you read reviews So you are all asking, why there are no performance leaks. The reason is simple: the very few who already have the cards simply can’t test them — there are no drivers. The worst part is that samples won’t ship to the rest of the reviewers until early September (!). Don’t expect performance leaks by that date, even if there are any, they may not represent the full potential of new cards. NVIDIA has set the date for the full reviews to September 14th. TU102 block diagram A picture taken by our spies confirms the full specs of TU102 GPU. The full silicon is said to be equipped with 4608 CUDA cores, so Quadro RTX 6000 and 8000 are both using all available cores. The RTX 2080 Ti is therefore not using the full chip. The specs we are leaking today, also reveal that Turing TU102 has 576 Tensor cores, 72 RT cores, 32 Geometry Units and 288 TMUs. The chip also features 96 Raster Units. The Scanner: NVIDIA enters overclocking You might have seen screenshots from EVGA Precision X1 announcement. What you don’t know is that this tool is actually using something called NVIDIA Scanner (may not be the final name), a new feature for Turing. This utility will adjust the voltage and clocks for you. Think of Pascal voltage curve adjustment but automatic. The general idea is to make overclocking dead simple. Rumor has it, this tool will be implemented into NVIDIA software (Experience?). At Editors’ day, NVIDIA showcased this technology in action by using EVGA Precision X1. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Αύγουστος 23, 2018 #480 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2018 Οι Quadro υπερέχουν σε FP64 και FP16. To FP32 είναι ίδιο (αν είναι ίδιος και ο αριθμός cuda cores οπως και η συχνότητα λειτουργίας). Τώρα από κει και πέρα κάποιες CAD/CAM/CFD/FEA/pro εφαρμογές τρέχουν καλύτερα σε quadro λόγω βελτιστοποιήσεων στους drivers. Επίσης η διαφορά απόδοσης Quadro RTX 8000 με 2080ti θα είναι σχεδόν όση η διαφορά 1080ti vs Titan Xp. Τα 300 cuda cores διαφορά δεν πρόκειται να προσφέρουν σημαντικά διαφορετικές επιδόσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts