Jump to content

ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

Panzos

Θα ψηφιζατε την ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ?  

17 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια σορυ για το ακυρο παλι αλλα θελω πραγματικα τη γνωμη σας !Λεμε με την παρεα μου να κανουμε για πλακα μιανεα φοιτητικη παραταξη....ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ θα λεγεται και τα σλογκαν ειναι Οταν η μιζερια γινεται τροπος ζωης και το Ποσο βαριεμαι ! Θα μας ψηφιζατε ?

Οταν περασα στις Σερρες................Οταν περασα στις Σερρες...........................ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ !

Αρχική απάντηση από Panzos

Παιδια σορυ για το ακυρο παλι αλλα θελω πραγματικα τη γνωμη σας !Λεμε με την παρεα μου να κανουμε για πλακα μιανεα φοιτητικη παραταξη....ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ θα λεγεται και τα σλογκαν ειναι Οταν η μιζερια γινεται τροπος ζωης και το Ποσο βαριεμαι ! Θα μας ψηφιζατε ?

Οταν περασα στις Σερρες................Οταν περασα στις Σερρες...........................ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ !

Ρε φιλε ελεος...ελεος κ ημαρτον απο πανω...

κι εγώ σκέφτομαι να ιδρύσω την CNE (cisco network enterprise).

ελπίζω να με βοηθήσουν τα MME (misco makaronia enterprise).

αν θες σου πουλάω την ιδέα. είναι πιο καμμένη απ' τη δικιά σου.

ps το enterprise μπαίνει παντού, ακόμη και στα μακαρόνια.

Αρχική απάντηση από astrolabos

Φάνη παιδίμ' μήπως έχεις γίνει λίγο δηκτικός αυτο το καιρό;

Ναι...κ εγω το εχω καταλαβει...η DFI θα φταιει μαλλον....

Και για ποιό ακριβώς λόγο να το κάνετε αυτό; Για να αλλάξετε μήπως τον κόσμο προς το καλύτερο;:tomato:

Λεμε με την παρεα μου να κανουμε για πλακα μιανεα φοιτητικη παραταξη....ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ θα λεγεται...

Ενω αυτο?????

Σορρυ κιολας αλλα ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ειστε εσυ και οι φιλοι σου με τα μυαλα που κουβαλατε.

Αρχική απάντηση από Panzos [Χθες, στις 23:05]

Λεμε με την παρεα μου να κανουμε για πλακα μια νεα φοιτητικη παραταξη....ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ θα λεγεται και τα σλογκαν ειναι Οταν η μιζερια γινεται τροπος ζωης και το Ποσο βαριεμαι ! Θα μας ψηφιζατε ?

αν εχεις φτασει στο σημειο

1ον να φτιαχνεις φοιτητικη παραταξη για πλακα

2ον ονομαζοντας την απελπισια

3ον σαν σλογκαν ''οταν η μιζερια γινεται τροπος ζωης''

θα σου προτεινα ή να αλλαξεις πολη/σχολη με κατι που να σε ενδιαφερει ή να μην κλαψομ***αζεις για το ποσο αποτυχημενη φοιτητικη ζωη εχεις..........μακαρι να ειμαστε ολοι καλα υγιεις να τα ξαναπουμε μετα απο 10χρονια στο λαμπη.........ετσι απο περιεργεια τι ακομα μας περιμενει απο τα γραφομενα σου:TD:

α και κατι ακομα...........doom the f***ing thread...........σαν πολυ αερα πηραν μερικοι και το χουν σκισει το offtopic:OT: :dots::TD: :rant: :TD::dots: :OT:

Γιατι το αποπερνετε ρε το παιδακι?Ααα να χαθητε....που πηγε η μνημειωδης Thelabιτικη ατμοσφαιρα?Ααααα..... :nuke:

Panzo πασακα μου,αμα θες να ξεμυζεριασετε ομαδικος πατε παιξε κανενα L2 :D

απελπισια εισαι εσυ με 1610 ποστ.

********** Επειδη ειναι γνωστο οτι ο ηλιθιος θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει με την εμπειρια του, ΕΔΩ ΚΑΠΟΤΕ υπηρχε απαντηση*******************************

Παιδια σορυ για το ακυρο παλι αλλα θελω πραγματικα τη γνωμη σας !

Απο τοτε που βγηκε το συγγνωμη χαθηκε το φιλοτιμο...

Ας λεμε ολοι ενα σορυ για κατι ακυρο αλλα ας το ποσταρουμε. Λενε οτι στο γραπτο λογο εχεις και τη δυνατοτητα να σκεφτεις παραπανω το τι θα πεις...λογια του αερα...

Και θελεις και πραγματικα την γνωμη μας. Ε μα εισαι απαραδεκτος! Εσυ και η παραταξη σου!!:hehe:

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 06:16]

Παμε παλι για Ban, αλλα δεν πειραζει.

Εξήγησε μου γιατί πιστεύεις ότι πρέπει να απαντάς ντε και καλά;

Δεν γνωρίζεις ότι ο αντίπαλος μας χαρακτηρίζει, καθορίζοντας το επίπεδο μας;

Μην αναβαθμίζεις κάποιον σε ισότιμο συνομιλητή αν πιστεύεις ότι δεν το αξίζει!!

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Εξήγησε μου γιατί πιστεύεις ότι πρέπει να απαντάς ντε και καλά;

Δεν γνωρίζεις ότι ο αντίπαλος μας χαρακτηρίζει, καθορίζοντας το επίπεδο μας;

Μην αναβαθμίζεις κάποιον σε ισότιμο συνομιλητή αν πιστεύεις ότι δεν το αξίζει!!

updated.

ευχαριστω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.