liakjim Οκτώβριος 16, 2016 Author #101 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος uhu έγραψε: Πως έκανες πιτ μόνο 2 sec;;; Πολύ παραπάνω. Πού το βλέπεις αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Οκτώβριος 16, 2016 #102 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2016 Ναι ωραια τα πηγαιναμε μεχρι που εφυγα διχως αυριο στα γρασιδια για παντα! μετα απο ολες αυτες τις εξοδους ψυχολογικα δεν τη παλευα αλλο, ειναι η πρωτη φορα που πατησα quit και μου εκανε αντυπωση... θα βελτιωθω... Ωστοσο μπραβο ρε μαγκες για την αποδοση σας @Lylankor @liakjim @uhu @angeln1ck !!!!!!!!!!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Οκτώβριος 16, 2016 #103 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος liakjim έγραψε: Πολύ παραπάνω. Πού το βλέπεις αυτό? Μπες στα session staistics του race. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 16, 2016 Author #104 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2016 πριν 3 λεπτά, το μέλος uhu έγραψε: Πως έκανες πιτ μόνο 2 sec;;; Παράγκα Οι γύροι μου . Στον 14ο έκανα. 40 δευτ από ότι βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Οκτώβριος 16, 2016 #105 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2016 (edited) Δεν εχω πιτκονφιγκκ. Μήπως εχει καμιά μπαγκιά και βάζει βενζίνη μπαμ. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 16, 2016 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 16, 2016 Author #106 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2016 πριν 6 λεπτά, το μέλος uhu έγραψε: Δεν εχω πιτκονφιγκκ. Μήπως εχει καμιά μπαγκιά και βάζει βενζίνη μπαμ. Όχι ρε, μάλλον το μετράει αλλιώς. Κοίτα το Pit lane time. Η βενζίνη αργεί. Απλά με το pitconfig δεν πατάς κουμπιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Οκτώβριος 16, 2016 #107 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2016 (edited) πριν 14 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Όχι ρε, μάλλον το μετράει αλλιώς. Κοίτα το Pit lane time. Η βενζίνη αργεί. Απλά με το pitconfig δεν πατάς κουμπιά. Αντε με προσπέραση στα πιτ. ΠαλιοIrvine. Ηρθα προτελευταίος δλδ. Φτου Κρίμα που δεν είχε λαό, αλλά εντάξει ήταν περίεργο κόμπο. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 16, 2016 από uhu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Οκτώβριος 16, 2016 #108 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2016 (edited) Για μένα άξιζε! Εκτός απο την κόντρα με τον λιακ, είχε και την τρελή ανατροπή στο τελευταίο γύρο του qual. Που ενώ άνοιγα σαμπάνιες και καπνιζα πούρα με κέρασε ο lylankor τσαγάκι. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 16, 2016 από uhu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 16, 2016 Author #109 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2016 (edited) Απαιτητικός αγώνας. Φυσικά πήγα για 1 πιτ στοπ. Ο @Lylankor, καρα άλιεν του κερατά, ασταμάτητος . Ο @uhu, πάρα πολύ γρήγορος, του πήρα την 2η θέση με cheat (pit config). Ο @Aris Teidis, άτυχος με το φρένο. Μπράβο στον Νίκο, τερμάτισε σε καλό χρόνο. Συγγνώμη για τα απανωτά ρεσταρτ αλλά κάποιος έβαλε 20δευτ για εκκίνηση ( @GoMaR ) Απογοήτευση όμως για τις λίγες συμμετοχές. Μήπως να αλλάζαμε ημέρα? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 16, 2016 από liakjim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 16, 2016 Author #110 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2016 Και μια αναμνηστική, όπου έγινα λίγο σάντουιτς 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 17, 2016 #111 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2016 180 δευτερόλεπτα έβαλα!!! Μήπως δε πατηθηκε το μηδενικό;; πω ρε γμτ πανω στην βιασύνη μου μπορεί να μην πάτησα το μηδεν. θα φτιάξω τα στατιστικά απο το αρχείο του σέρβερ και το καταστατικό. όντως λίγες συμμετοχές.κρίμα.κάποιοι έπαιξαν στο acrl κάποιοι αλλο παιχνίδι.Ίσως θα πρέπει να το ξανα σκεφτούμε όντως. χαίρομαι που το ευχαριστηθηκατε και ας ήταν λίγες οι συμμετοχές. ζητάω συγγνώμη για την απουσία μου αλλά έσκασαν συγγενείς απροοπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 17, 2016 #112 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2016 Και σας ειπα..εβαλα 180 αλλα δε με ακουτε..Απλα σε λαθος line [RACE] NAME=Race LAPS=28 WAIT_TIME=IS_OPEN=180 Στατιστικα : http://simresults.net/161017-1pa google sheet: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OxPbDlA5MeOje8pwkh8ep8iVGTFRnjyUBOjGTci0kbk/edit#gid=1756016906 @wargasm Εισαι ο επομενος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Οκτώβριος 17, 2016 #113 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2016 @Lylankor μαθήματα οδήγησης παραδίνεις? Εγώ έμεινα από loadcell, το φρένο κόλλαγε στο 100% και χρειαζόταν δεύτερο ή τρίτο πάτημα να ξεκολλήσει - ήταν αδύνατο να οδηγήσω (νομίζω προκάλεσα και κάποια ατυχήματα...) και φοβάμαι ότι θα απέχω για πολύ καιρό μέχρι να το αντικαταστήσω. Έχω μια πεταλιέρα G25 - να δω αν μπορέσω με καμιά πατέντα να τη συνδέσω προσωρινά... @uhu παραλίγο να τον φας, στο χρόνο, τον Lylankor - είσαι πεισματάρης τελικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Οκτώβριος 17, 2016 #114 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2016 (edited) πριν 46 λεπτά, το μέλος Aris Teidis έγραψε: Εγώ έμεινα από loadcell, το φρένο κόλλαγε στο 100% και χρειαζόταν δεύτερο ή τρίτο πάτημα να ξεκολλήσει - ήταν αδύνατο να οδηγήσω (νομίζω προκάλεσα και κάποια ατυχήματα...) και φοβάμαι ότι θα απέχω για πολύ καιρό μέχρι να το αντικαταστήσω. Έχω μια πεταλιέρα G25 - να δω αν μπορέσω με καμιά πατέντα να τη συνδέσω προσωρινά... @uhu παραλίγο να τον φας, στο χρόνο, τον Lylankor - είσαι πεισματάρης τελικά! Κρίμα ρε εσυ. Με τέτοιο εξοπλισμό... Μήπως πρέπει να τους ξεχ.. λίγο? Η πεταλιέρα της g25 παίζει σίγουρα με αντάπτορα αλλά θα φας ξενέρα όσο δεν πάει με το που την βάλεις. Είδες τι έγινε στο qual με τον lylankor? Με πεσμένη την καρό στον τελυταίο διαθέσιμο γύρο, μου βγάζει με μωβ χρωματιστό λαχταριστό το χρόνο μου 32,516 Και PB και πρωτη φορά κάτω απο 33άρι και 1ος χρόνος στο server. Του κλεισα το μαγαζί λέω απο μέσα μου.. Και 10" αργότερα στην τελευταία του γύρα το ρίχνει 32,447... Για 0,069!!! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 17, 2016 από uhu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Οκτώβριος 17, 2016 #115 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2016 (edited) 39 minutes ago, Aris Teidis said: @Lylankor μαθήματα οδήγησης παραδίνεις? Εγώ έμεινα από loadcell, το φρένο κόλλαγε στο 100% και χρειαζόταν δεύτερο ή τρίτο πάτημα να ξεκολλήσει - ήταν αδύνατο να οδηγήσω (νομίζω προκάλεσα και κάποια ατυχήματα...) και φοβάμαι ότι θα απέχω για πολύ καιρό μέχρι να το αντικαταστήσω. Έχω μια πεταλιέρα G25 - να δω αν μπορέσω με καμιά πατέντα να τη συνδέσω προσωρινά... @uhu παραλίγο να τον φας, στο χρόνο, τον Lylankor - είσαι πεισματάρης τελικά! http://www.ebay.co.uk/itm/IP65-YZC-161B-50kg-Human-Body-Scale-Weighing-Sensor-DC-5V-8V-4pcs-/272104729532 http://www.ebay.co.uk/itm/10-Sets-X-ZH-1-5mm-3-pin-JST-Connector-Plug-With-Wire-Cables-150MM-DE-/221926919156?hash=item33abe00bf4 Γεια σου Αρη! Μπορει να μην ειναι εδω το σωστο μερος αλλα θα βοηθησει πολλους με προβλημα στο load cell. Μπορω να σου στειλω ενα σετ αλλα ακολλητο! Αν ειναι βεβαια για fanatec csp v1 η v2. Απο fanatec θα σου τον πιασουν,απο eBay ειναι φτηνα αλλα θα περιμενεις λιγο. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 17, 2016 από Dimitris Pappas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Οκτώβριος 17, 2016 #116 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2016 (edited) 1 hour ago, Aris Teidis said: @Lylankor μαθήματα οδήγησης παραδίνεις? Εγώ έμεινα από loadcell, το φρένο κόλλαγε στο 100% και χρειαζόταν δεύτερο ή τρίτο πάτημα να ξεκολλήσει - ήταν αδύνατο να οδηγήσω (νομίζω προκάλεσα και κάποια ατυχήματα...) και φοβάμαι ότι θα απέχω για πολύ καιρό μέχρι να το αντικαταστήσω. Έχω μια πεταλιέρα G25 - να δω αν μπορέσω με καμιά πατέντα να τη συνδέσω προσωρινά... @uhu παραλίγο να τον φας, στο χρόνο, τον Lylankor - είσαι πεισματάρης τελικά! Έχω εγώ ένα loadcell, όταν γυρίσω από την Κίνα μπορώ να στο δώσω για να μην μείνεις καιρό, όταν παραλάβεις το δικό σου μου το δίνεις CSP V2 έχεις? Νίντζα'ντ από τον Δημήτριο. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 17, 2016 από Stelios F. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Οκτώβριος 17, 2016 #117 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος Dimitris Pappas έγραψε: IP65 YZC-161B 50kg Human Body Scale Weighing Sensor DC 5V-8V 4pcs | eBay 10 Sets X ZH 1.5mm 3-pin JST Connector Plug With Wire Cables 150MM DE | eBay Γεια σου Αρη! Μπορει να μην ειναι εδω το σωστο μερος αλλα θα βοηθησει πολλους με προβλημα στο load cell. Μπορω να σου στειλω ενα σετ αλλα ακολλητο! Αν ειναι βεβαια για fanatec csp v1 η v2. Απο fanatec θα σου τον πιασουν,απο eBay ειναι φτηνα αλλα θα περιμενεις λιγο. Σ' ευχαριστώ Δημήτρη, παράγγειλα πρωί πρωί πολλά και διαφορετικά. Τον τελευταίο καιρό (μήνα) χάλασα τουλάχιστον 5-6 τέτοια Κινέζικα που τα είχα πάρει παλιότερα (πριν κανα 2 χρόνια) πειραματιζόμενος με το φρένο. Το κακό είναι ότι χαλάνε ένα πίσω απ' το άλλο. Ή ήταν ελαττωματική παρτίδα ή τα έχει παίξει το τσιπάκι των CSPv2. Γι' αυτό πήρα τώρα από διάφορους προμηθευτές (και διαφορετικών σχημάτων) για να είμαι σίγουρος. Το κακό είναι ότι στην καλύτερη περίπτωση θα τα έχω στις αρχές του Νοέμβρη... Μία ώρα πριν, το μέλος Stelios F. έγραψε: Έχω εγώ ένα loadcell, όταν γυρίσω από την Κίνα μπορώ να στο δώσω για να μην μείνεις καιρό, όταν παραλάβεις το δικό σου μου το δίνεις CSP V2 έχεις? Νίντζα'ντ από τον Δημήτριο. Σ' ευχαριστώ Στέλιο, αλλά επειδή είναι πολύ ακριβό το LC που δίνει η fanatec θα δοκιμάσω πρώτα τα Κινέζικα και αν αποδειχτεί ότι δεν κάνουν (παρ' όλο που είναι πανομοιότυπα εμφανισιακά) θα πάρω τα "αυθεντικά". Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 17, 2016 Author #118 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2016 πριν 3 ώρες, το μέλος Aris Teidis έγραψε: @Lylankor μαθήματα οδήγησης παραδίνεις? Προσωπικά πάντως πήρα μαθήματα. Κρυφοκοίταγα ενώ έριχνε γυροβολιές. Λιτό, απέριττο στυλ, γραμμές από βιβλίο. Πώς να τον κερδίσεις μετά? Μετά το μάθημα, κατέβασα 1 δευτ!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Οκτώβριος 17, 2016 #119 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2016 2 hours ago, Aris Teidis said: Σ' ευχαριστώ Δημήτρη, παράγγειλα πρωί πρωί πολλά και διαφορετικά. Τον τελευταίο καιρό (μήνα) χάλασα τουλάχιστον 5-6 τέτοια Κινέζικα που τα είχα πάρει παλιότερα (πριν κανα 2 χρόνια) πειραματιζόμενος με το φρένο. Το κακό είναι ότι χαλάνε ένα πίσω απ' το άλλο. Ή ήταν ελαττωματική παρτίδα ή τα έχει παίξει το τσιπάκι των CSPv2. Γι' αυτό πήρα τώρα από διάφορους προμηθευτές (και διαφορετικών σχημάτων) για να είμαι σίγουρος. Το κακό είναι ότι στην καλύτερη περίπτωση θα τα έχω στις αρχές του Νοέμβρη... Σ' ευχαριστώ Στέλιο, αλλά επειδή είναι πολύ ακριβό το LC που δίνει η fanatec θα δοκιμάσω πρώτα τα Κινέζικα και αν αποδειχτεί ότι δεν κάνουν (παρ' όλο που είναι πανομοιότυπα εμφανισιακά) θα πάρω τα "αυθεντικά". Το δικό μου είναι από την Fanatec, αν δοκιμάσεις τα άλλα και δεν πάνε καλά και το θες μου λες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Οκτώβριος 17, 2016 #120 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2016 5 hours ago, liakjim said: Προσωπικά πάντως πήρα μαθήματα. Κρυφοκοίταγα ενώ έριχνε γυροβολιές. Λιτό, απέριττο στυλ, γραμμές από βιβλίο. Πώς να τον κερδίσεις μετά? Μετά το μάθημα, κατέβασα 1 δευτ!!! Και ο @uhu το ίδιο έκανε και ήρθε και μου έκανε pb στο qual ε? Φάση είχε το GT-R πάντως, πραγματικά το πήγαινες σαν WRC λίγο. Για εμένα ήταν αρκετά πιο σταθερός αγώνας και το ένιωθα πολύ καλά το αυτοκίνητο, πολύ μικρά λάθη από εδώ και από εκεί μόνο. Ελπίζω να έχουμε και περισσότερο κόσμο στον επόμενο! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts