liakjim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2016 (edited) Nissan Nismo @VIR (North) To link για την πιστα απο εδω: Virginia International Raceway 1.1 Fixed setup : Default , fuel free TIME OF DAY: 09:00 WEATHER: Clear AIR TEMP:20c GRIP: 96% στο practice, θα αυξάνεται αργά και σταθερά Tyre blankets: OΝ Penalties: ON Penalty fo jump-start : Drive Through PRACTICE: 20:30 (75 λεπτά) QUALIFY: 15min RACE: 22:00 (28 Laps) Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 2 ρόδες μέσα στα όρια της πίστας (λευκές γραμμές). Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό με δική μας υπαιτιότητα, του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα μετά από έξοδο. Κοιτάμε πρώτα πίσω μας και στο χάρτη. Προσοχή όταν βγαίνουμε από τα pits! Κανόνες αγωνιστικής συμπεριφοράς + video Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Helicorsa Application ( προτιμώ το Crew Chief for Assetto Corsa ) Προτείνεται η χρήση DISCORD με Push to Talk Το έβαλα νωρίς αλλά τώρα βρήκα ελεύθερο χρόνο. Έκανα δοκιμές. Το ντεπόζιτο φτάνει για 28 γύρους. Τα λάστιχα θέλουν προσοχή. Κολίδια κτλ θα τα καταστρέψουν. Όποιος δεν μπορεί να τα προσέξει, λογικά θα χρειαστεί pitstop. Υπάρχει app που το κάνει πιο αυτόματο. PitConfig 1.7.3 Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 5, 2016 από liakjim 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 5, 2016 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2016 G.G. 2017 * Να το κατεβασω απο τον Tango ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 5, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2016 Ναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Οκτώβριος 5, 2016 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2016 Εγω καπου τον Γεναρη φλεβαρη βαζω. Να το βαλω απο σημερα?? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 5, 2016 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2016 Εσυ να κοιταξεις να εμφανιστεις κιτρινομπλεπρασινε οδηγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Οκτώβριος 5, 2016 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2016 Ναι γαμωτο απλα εχω παθει πορωση τρελη με το f1 2016 !!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 5, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2016 Ναι γαμωτο απλα εχω παθει πορωση τρελη με το f1 2016 !!! [emoji33] [emoji107] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Οκτώβριος 5, 2016 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2016 (edited) πριν 55 λεπτά, το μέλος GeoF1 έγραψε: Ναι γαμωτο απλα εχω παθει πορωση τρελη με το f1 2016 !!! Οστεοπόρωση? Υ.Γ. Η πίστα φαίνεται φανταστική (οι αγελαδίτσες λείπουν!) Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 5, 2016 από Aris Teidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Οκτώβριος 7, 2016 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 (edited) Συμπαθητική η πίστα, το αυτοκίνητο είναι απλώς απαίσιο. Τρομάζω να βγάλω ένα γύρο ρε, τί είναι αυτό το παγοδρόμιο; Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 7, 2016 από konnos Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Οκτώβριος 7, 2016 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 7, 2016 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Συμπαθητική η πίστα, το αυτοκίνητο είναι απλώς απαίσιο. Τρομάζω να βγάλω ένα γύρο ρε, τί είναι αυτό το παγοδρόμιο;Φρέναρε νωρίτερα. Γύριζα κάπου στο 1:36.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Οκτώβριος 7, 2016 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Ναι... είδα στριφτερή πίστα και λέω εδώ είμαστε. Και πρέπει να πάω με 80.. Ε ΜΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 7, 2016 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Μόλις τώρα, το μέλος konnos έγραψε: Ναι... είδα στριφτερή πίστα και λέω εδώ είμαστε. Και πρέπει να πάω με 80.. Ε ΜΑ! Πόσο χρόνο κάνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Οκτώβριος 7, 2016 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Δε ξέρω, έτρεχα το Full, Θα ξαναμπώ αργότερα και θα σου πω. Το full version το κανα 2.10, ήταν ο 1ος γύρος που ολοκλήρωσα χωρίς να φύγω εκτός. Δεν την πάλεψα να δοκιμάσω άλλο και βλέπω μλκίες στο youtube Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 7, 2016 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Οκ, εμείς την North θα τρέξουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Οκτώβριος 7, 2016 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Ειλικρινά δε ξέρω, αυτά τα μη GT αυτοκίνητα με μπερδεύουν απίστευτα, αισθάνομαι οτι παίρνω στροφές σαν παππούς και πάλι αρχίζει και φεύγει, δεν έχει και περιθώρια για λαθάκια στην πίστα αυτήν. Αμα γλιστρήσεις τρως γρασιδάκι. Δηλαδή ρε παιδιά έτσι πάει το Νισμο; Δε ξέρω, προφανώς δίνω πολύ γκάζι και νομίζω οτι θα στρίψω, με αγχώνουν αυτά τα αυτοκίνητα. 1:42 έκανα, κατεβαίνει προφανώς αλλά θέλει να το λιώσω στους γύρους, δε με έχει ψήσει ακόμη το νισμο. Απ ότι έχετε καταλάβει, αν το αυτοκίνητο δε στρίβει, τα παίρνω στο κρανίο χαχαχα δεν είμαι πολύ της υπομονής. Καλόμαθα στα στριφτερά Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 7, 2016 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 πριν 4 λεπτά, το μέλος konnos έγραψε: Ειλικρινά δε ξέρω, αυτά τα μη GT αυτοκίνητα με μπερδεύουν απίστευτα, αισθάνομαι οτι παίρνω στροφές σαν παππούς και πάλι αρχίζει και φεύγει, δεν έχει και περιθώρια για λαθάκια στην πίστα αυτήν. Αμα γλιστρήσεις τρως γρασιδάκι. Δηλαδή ρε παιδιά έτσι πάει το Νισμο; Δε ξέρω, προφανώς δίνω πολύ γκάζι και νομίζω οτι θα στρίψω, με αγχώνουν αυτά τα αυτοκίνητα. 1:42 έκανα, κατεβαίνει προφανώς αλλά θέλει να το λιώσω στους γύρους, δε με έχει ψήσει ακόμη το νισμο. Φοράει street λάστιχα. Απλά μπαίνεις πιο γρήγορα από ότι πρέπει. Τσέκαρε το κοντέρ. Θα εκπλαγείς από τις ταχύτητες που πιάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Οκτώβριος 7, 2016 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Ναι το είδα, επιταχύνει γρήγορα το ατιμούλικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 7, 2016 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 το νισμο όντως είναι απαίσιο αμάξι.Ούτε στρίβει Ούτε φρενάρει Είμαι εκτός Αττικής και θα τα πούμε Κυριακή απόγευμα!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Οκτώβριος 7, 2016 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 1:38 μεσα σε 5-6 γύρους παραπάνω, κάτι γίνεται. Ανέβασα το Road Effect και με βοήθησε. Κάποιος που να κατέχει πιστεύω το χει το 1:34 χαλαρά. Πέφτει η θερμοκρασία στα λάστιχα, μου σταθεροποιείται γύρω στους 60core. Όχι κι ότι καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts