jim_papa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2016 Καλησπέρα παιδιά... Έχω βρει αυτή την ram http://www.ebay.co.uk/itm/8GB-2X4GB-DDR2-800MHz-PC2-6400-240PIN-DIMM-For-AMD-CPU-Motherboard-Memory-RAM-UK-/282197655559?hash=item41b44a8007:g:Xw4AAOSwmmxW4pLo#shpCntId Και θέλω να την βάλω σε ένα υπολογιστή που έχω με μητρική: χ48-dq6 Cpu: intel Q9550 Αναρωτιέμαι αν όντως παίζει θέμα συμβατότητας, γιατί στο ebay λέει ότι είναι μόνο για amd επεξεργαστές, Παίζει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Οκτώβριος 4, 2016 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2016 Ναι, είναι μόνο για AMD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_papa Οκτώβριος 5, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2016 Πως το εχουν καταφερει αυτο.... Εγκυκλοπαιδικα ενδιαφερομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 5, 2016 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2016 Αν δεν κάνω λάθος οι μνήμες αυτές χαρακτηρίζονται "high density" και δεν υποστηρίζονται από τα Intel, τουλάχιστον όχι σε επίπεδο πλατφόρμας που προορίζεται για τον απλό καταναλωτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts