Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΨΥΧΤΡΑ

nickthegreek

Recommended Posts

Παιδιά έχω αγοράσει την Zalman CNPS7000B όμως από ότι φαίνεται θα προχωρήσω σε αλλαγή της με την Thermaright ΧP- 120. Θα δω διαφόρα κυρίως στο θόρυβο αλλά και στις επιδόσεις? Σε τι επίπεδα θα κυμανθεί ο θόρυβος με ένα αθόρυβο ανεμιστήρα 12 cm (προτάσεις για ανεμιστήρα?). Τέλος το μέγεθος της Thermaright έχει σημαντική διαφορά από αυτή που έχω η οποία χωράει σχεδόν οριακά. Τονίζω πάλι ότι με ενδιαφέρει ο θόρυβος για αυτό σκέφτομαι να την αλλάξω.

ευχαριστώ για το χρόνο σας...

Είναι μεγαλύτερη, αλλά όχι εξωφρενικά πράγματα.

Κοίταξε στο site της Thermalright να δείς εάν ταιριάζει στο m/b σου.

http://www.thermalright.com/a_page/main_support_faq_motherboard_xp120_p4.htm

Από θόρυβο πριν κάνεις την αλλαγή δοκίμασε να μειώσεις τις στροφές του ανεμιστήρα (tools/speedfan), να δεις εάν σε καλύπτει αυτή που έχεις.

Εάν τελικά πάρεις την XP κοίταξε για ανεμιστήρα με κάτω απο 20db θόρυβο.

Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ [Σήμερα, στις 17:49]

Εγω θα σου προτεινα την tower 112 της thermaltake χωρις ανεμηστηρα.Αποτελεσματικη και η ποιο ησυχη απο ολες;)

Ε, λογικό είναι να είναι ήσυχη! Αφού δεν έχει ανεμιστήρα! :p

Χωρίς πλάκα τώρα, πιστεύω ότι η καλύτερη λύση αερόψυξης που υπάρχει ακούει στο όνομα Thermalright XP-120. Μπορείς να την συνδυάσεις με ανεμιστήρα Enermax 12 cm και να έχεις τέλειο αποτέλεσμα. Βέβαια, και ο οποιοσδήποτε 12άρης, ακόμη και σε χαμηλές στροφές, κάνει καλή δουλειά (και αθόρυβη :T: ) σε αυτήν την ψύκτρα.

Μια που είμαστε στο θέμα και εγώ είμαι AMDας o intel 3,4 της κοπέλας με τον box ανεμιστήρα δεν την παλεύει. Κανει πολύ θόρυβο χωρίς να έχει και τόσο καλά αποτελέσματα αν και φαίνεται να είναι σχετικά καλής ποιότητας (για αλουμινένιο).

Σκευτηκα να πάρω την 7700CU της zalman. Αξίζει? Απο ότι ξέρω ειναι ησυχη ψύκτρα.

Εγω εχω την CoolerMaster Hyper48. Εχει καλη αποδοση. 10 βαθμοι κατω απο την retail της cpu σε full load.(Οταν ηταν χωρις o/c αυτο).

Οσο απο θορυβο,απλως δεν ακους τιποτα.Ξεκιναει το ανεμιστηρακι και αν δεν το βλεπεις δεν το καταλαβαινεις.

Πρεπει να χωραει σε καθε μητρικη και ερχετε φτηνοτερα απο την XP-120+12αρι ειδικα αν εισαι σε LGA775(που θες και βαση).

Κοιτα την.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.