vasilis_ts Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2016 Καλησπερα, Εχω το συστημα της υπογραφης μου. Μολις εκανα oc στον 6600K (τον πηγα στα 4.3) μεσω bios. Αυτη τη στιγμη κανω Stability Test στο AIDA64 και μεχρι στιγμης δειχνουν ολα ΟΚ. Αυτο που θελω να ρωτησω αφορα τις μνημες. Οι μνημες μου ειναι στα 2133. Με το XMP disabled, τρεχουν στα 2133. Οταν κανω enable το XMP, μου εμφανιζει μονο ενα profile στα 2133. Εχει νοημα να το ενεργοποιησω και να επιλεξω το μοναδικο προφιλ που μου βγαζει (2133), η να το αφησω disabled? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Οκτώβριος 3, 2016 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2016 Βλέπεις να αλλάζει timings το xmp; Αν ναι, τότε βάλτο σε xmp για να έχεις τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Οκτώβριος 3, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2016 Δεν βλεπω να αλλαζει κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Οκτώβριος 3, 2016 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2016 Στο bios φαίνεται η αλλαγή. Αυτά είναι τα δοκιμασμένα timings των μνημών σου. Τα default είναι χειρότερα, οπότε άσε το xmp enabled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Οκτώβριος 4, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2016 (edited) Εβαλα σημερα το OCCT και μου βγαζει συνεχεια ενα error, οτι δεν εχει δισκακι μεσα το drive. Εχει τυχει σε κανεναν αλλο? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 4, 2016 από vasilis_ts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts