Jump to content

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: TFT monitor 17" EIZO L568

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Μείνετε συντονισμένοι στο TheLab.gr. Αύριο πιθανότατα θα παραλάβω τη νέα μου οθόνη (EIZO L568) και υπόσχομαι αναλυτικό review, μάλλον για την Τετάρτη. Θα ανεβούν πολλές φωτογραφίες με όλες τις όψεις και τις λεπτομέριες της οθόνης και θα αναφερθούν αναλυτικά οι εντυπώσεις μου. Προς το παρόν, πάρτε μερικά links για να καταλάβετε, όσοι δεν ξέρετε, για τι μιλάμε...

photo.jpg

http://www.eizo.com/products/lcd/l568/index.asp

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162290

στην Eizo τα ms που δίνει είναι συνήθως κοντά στα ονομαστικά , γιατί στα πραγματικά δεν είναι ούτως ή άλλως σε καμία οθόνη . Για να μην αναφέρουμε οθόνες με ονομαστικό ms τα 8 και πραγματικό τα 25

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Μετά από τόσους μήνες αναμονής έχουμε βαρεθεί το θέμα.....:D

Είσαι σύγουρος ότι θα παραλάβεις ????? ή ακόμη το σκέφτεσαι ?????:p

Την παρέλαβα σήμερα... :) Θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα. Τράβηξα ήδη φωτογραφίες και θα αρχίσω να το γράφω σήμερα...

Αρχική απάντηση από sa1901

Μήπως να ακυρώσεις την παραγγελία και να την ζητήσεις σε μαύρο; Επιπλέον ρίξαν την τιμή άκομα περισσότερο ;)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162294

Τελικά μια χαρά είναι και η άσπρη... Και επίσης μάθε οτι εγώ την πλήρωσα 10 λιγότερο λόγω κακής συνενόησης... Εγώ ρώτησα τον πωλητή για τον τελικά θα πληρώσω 440 όπως έγγραφε πριν στο site ή 493 που ήταν η τότε τιμή και τελικά αυτός νόμιζε οτι ήθελα παζάρια... :p 477 Τελική, μαζί με το courier...

Αρχική απάντηση από jax7480

Καλο το Contrast δεν λεω, αλλα μηπως τα 25ms RT ειναι πολλα για 17αρα οθονη των 500?

Μέχρι τώρα έπαιξα λίγο NFSU2. Είχε ένα μικρό Ghosting αλλά το είδα μόνο επειδή έκατσα να ψάξω αν έχει. Προσωπικά δεν με πείραξε καθόλου... Θα δούμε. Κάτσε να τη δουλέψω πρώτα λίγο... Γι'αυτό λέω και για την Τετάρτη το review... ;)

Καλυτερα να δοκιμασεις ενα γρηγορο FSP παιχνιδι(π.χ. UT2004) για να δεις αν ειναι αισθητο ή οχι.

Οσο για τα ms των αλλων εταιριων και οχι της EIZO ειναι γνωστο οτι η EIZO δεν λεει ποτε ψεματα γιατι σεβεται τον πελατη της. Και αυτο φαινεται καθαροτατα απο τις τιμες της. Να μην ξεχασω και τις πωλησεις της.

Αλλωστε, τι ειναι 480....απλα επαιρνες μια 19αρα LG.

καλα την τιμη μην την συζητας...με 650 παιρνεις την 20" wide DELL....ποια 19 Lg και ιστοριες

αλλα για τα ms δεν εχεις δικιο μπορει να ειναι στα 25 αλλα εχει τα καλυτερα χρωματα σε σχεση με την Lg που εχει τα χειροτερα...

και μην ξεχνας οτι ειναι Eizo.

Το οτι ειναι EIZO ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Παλιοτερα ισως να μου ελεγε κατι. Τωρα, απολυτως τιποτα. Οπως επισης παλιοτερα και η SONY ειχε οθονες της προκοπης..αλλα απο ενα σημειο και μετα(δεν μιλαω για TFT) αντε γεια.

Δηλαδη επειδη η EIZO εβγαζε καποτε καλες οθονες CRT, σημαινει οτι για μια ζωη θα ειναι κορυφαιες? Και εκτος αυτου γιατι να δωσω 300 παραπανω για το ονομα? Ημαρτον δηλαδη?

Ωρες, ωρες νομιζω οτι σαν φορουμ γενικα εχουμε τρελα κολληματα με καποια πραγματα. Επισης θα ηθελα παρα πολυ καποιος να απαντησει με link και οχι να λεει απλα την γνωμη του. Δωστε μου δηλαδη λινκ με την συγκεκριμενη οθονη, να δω και με ποιες αλλες συγκριθηκε(ασχετως κοστους, γιατι αν το βαλουμε μεσα, ΧΑΝΕΙ πανηγυρικα) και να παραδεχτω οτι οντως ΑΞΙΖΕΙ τα 480 που ζηταει, και δεν τα ζηταει επειδη ειναι EIZO.

Κοιτα δεν ξερω αν τις χαλασανε τωρα...αλλα σε CRT τουλαχιστον ειναι οι καλυτερες.Οτι πληρωνεις το ονομα ειναι δεδομενο.Δεν ειπα οτι αξιζει να δωσεις τα εξτρα λεφτα που κανει η EIZO.Κολληματα γενικα δεν εχω αλλα οχι επειδη βγηκε η Lg και εχει καλη τιμη και ms τα καταλυουμε ολα.Προσωπικα οθονη κατωτερη απο την dell που ανεφερα δεν θα επαιρνα ποτε μου αν αγοραζα τωρα οθονη.Οταν πηρα την Samsung ηξερα οτι η ΟΛΟΙΔΙΑ ΕΙΖΟ εχει 600 ευρω εξτρα αλλα απο το φορτηγακι της ΑΛΜΑΝ η του E-shop με τις χαλασμενες οθονες απλα απουσιαζουν οι ΕΙΖΟ φιλε Ζαχο...

H οθονη αυτη δεν ειναι για gaming Ζαχο και στα ms χανει αλλα απο χρωματα ειναι κορυφαια και προσωπικα Lg δεν παιρνω εκτος και αν μου την χαρισουν.Το μονο καλο που εχει ειναι η τιμη και πανω απο ολα η εγγυηση της,βασικα αν δεν ειχε την εγγυηση αυτη δεν θα ειχε και τις ανλογες πωλησεις.Τα 8 ms που εχουν οι καινουργιες εχουν ελαχιστη διαφορα απο τα 16.

Παιδιά, Please! Υπάρχουν άλλα θέματα που μπορείτε να μιλήσετε για το αν αξίζει το όνομα EIZO ή αν η LG έχει άθλια χρώματα. Στην τελική φτιάξτε ένα και πείτε τα εκεί. Μην ξεκάνουμε το thread. Περιμένετε τουλάχιστον πρώτα να ανεβάσω το review... Pleaze... Και θα παρακαλούσα αν είναι δυνατόν να μεταφερθούν αυτά τα posts... :)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Παιδιά, Please! Υπάρχουν άλλα θέματα που μπορείτε να μιλήσετε για το αν αξίζει το όνομα EIZO ή αν η LG έχει άθλια χρώματα. Στην τελική φτιάξτε ένα και πείτε τα εκεί. Μην ξεκάνουμε το thread. Περιμένετε τουλάχιστον πρώτα να ανεβάσω το review... Pleaze... Και θα παρακαλούσα αν είναι δυνατόν να μεταφερθούν αυτά τα posts... :)

:T: :T:

πάρτα όλα στα offtopic ή οθόνες, να τα χώσουμε εκεί.

αρχίζω:

εμένα στις LG για desktop χρήση τα χρώματα μου φαίνοναι πάρα πολύ καλά. επίσης για tft η απόκρισή της είναι πολύ καλή, στα games δεν βλέπω ghosting. και 19 ίντσες στα 430 ευρώ (όταν την πήρα).

αν πήγαινα σε πιο πολλά λεφτά, θά 'παιρνα dell.

Εμένα η LG 1730 δε μου άρεσε τελικά τόσο, γιατί βλέπω πολλές ταινίες στο pc. Το μαυρο είναι γκρί και είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις μια ισορροπία μεταξύ μαυρου και ζωντανών, μη-ξεπλυμμένων χρωμάτων. Για gaming είναι ιδανική και για desktop, αν και ολίγον "ψυχρή" που δε με χαλάει. Υπόψη την αγόρασα και έπαιξα αρκετά μαζί της, δε το νομίζω απλά γιατί κάπου την είδα. Η 1720 που την είδα πολύ λιγότερο είχε σαφώς καλύτερα χρώματα και πιο απολαυστική, ισορροπημένη εικόνα.

σίγουρα για ταινίες δεν είναι ότι καλύτερο. σε ταινίες οι wide της dell είναι κορυφή. πάντως για καθαρά desktop - gaming και τηλεόραση με τη 1915 δεν έχω πρόβλημα, δείχνει τέλεια. σε ταινίες δεν έχει μαύρο, αλλά δεν την πήρα γι' αυτό. Η 1720 λογικά θα έχει το ghosting της 1920, δηλαδή αρκετά ορατό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.