Γιωργος_Μ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2005 Εχωντας αγορασει εναν IDE Seagate 200 Giga + Ενα Κουτι Με Usb Συνδεση Για Τον ΣκληροΜαρκας UP-Speed , παρατηρησα οτι καθε φορα που τον ανοιγω μου βγαζει το εξης παραθυροχωρις βεβαια αν εχω καποιο προβλημα στην λειτουργεια του :Το Συσκευη Αποθηκευσης USB ειναι μια συσκευη USB ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ και λειτουργει με μειωμενη ταχυτητα οταν συνδεεται σε μια θυρα που δεν ειναι ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.Απο κατω αναγραφονται οι θυρες USB toy PC μου και τι συσκευες καταλαμβανονται σε αυτεςμαζι με την παρατητηση οτι πρεπει να προσθεσω εναν κεντρικο ελεγκτη USB υψηλης ταχυτητας.Δεν εδωσα σημασια καθως το PC στο οποιο τον συνδεσα ειναι ενας Pentium 3 ,Μου εκανε ομως εντυπωση οταν εμφανιστηκε το παραθυρο και οταν τον συνδεσα σε εναν υπολογιστη ενος φιλου μου που εχει ενα συγχρονο μηχανημα με Athlon 64 ,Τελικα Τι χρειαζεται για να λειτουργει ο σκληρος με την φυσιολογικη του αποδοση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Τα USB του η/υ σου ειναι 1.1 ενω για 100% ταχυτητας (480Mbps) χρειαζεται 2.0 ! Για αυτο σου βγαζει αυτο το μηνυμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Μάρτιος 20, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Ναι αλλα επειδη μαλλον δεν διαβασες ολα οσα εγραψα ξαναλεω : η απορια μου δημιουργηθηκε οταν μου εκανε το ιδιο στο PC ενος φιλου μου το οποιο ειναι συγχρονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Ισως στο BIOS του φιλου σου, μπορει να ενεργοποιημενο το το FullSpeer (12Mbps) αντι του Ηigh Speed (480 Mbps)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάρτιος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2005 Κι εγώ αυτό πιστεύω οτι θα είναι επάνω σε πρωτόκολο USB 1.x Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Μάρτιος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2005 Ναι αλλα επειδη μαλλον δεν διαβασες ολα οσα εγραψα ξαναλεω : η απορια μου δημιουργηθηκε οταν μου εκανε το ιδιο στο PC ενος φιλου μου το οποιο ειναι συγχρονο συγχρονο μπορει να ειναι, service pack 1 η 2 εχει εγκατεστημενο?κατα πασα πιθανοτητα αυτη ειναι η αιτια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Μάρτιος 22, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Ok Thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.