MasterDAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2005 Δεν ξέρω άν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το TheLab.gr ή με μένα, πάντως σήμερα πρόσεξα ότι δεν ανανεώνετε ο μετρητής μου για ταν αριθμό των post που έχω......win2000 sp4, Mozilla firefox 1.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Αναλογα που ποσταρεισ. στα off-topic πχ δεν προστιθονται !ΕDIT:Μηπως θα επρεπε να το ποσταρες εδω ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterDAL Μάρτιος 20, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Ένοχος και για τα δύο. Μάλλον πρέπει να πάω για ύπνο Αυτά παθαίνει όποιος το βράδυ πίνει μπύρες, τα ξημερώματα βλέπει F1 (και την Ferrari να σέεεεεεερνεται) και έχει να κοιμηθεί 1 1/2 μέρα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Καλο βραδυ τοτε....:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.