Jump to content

Προβλημα Με Spyware

Γιωργος_Μ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μου εχει σπασει τα νευρα το εξης μυνημα που πεταγεται στην καλυτερη καθε 2-3 λεπτα

οταν ειμαι συνδεδεμενος στο Internet :

Υπηρεσια MSN Messenger

Μυνημα απο WINDOWS σε Alert Στις (Ημερομηνια/ωρα)

Microsoft Windows has detected extremely dangerous Spyware on your PC. Your computer

and files are open for anyone to see.

For Spyware removal try

http://www.(Δεν κανουμε Διαφημιση)

http:// Ομοιως

Http ://Ομοιως

CNN Recently announced that spyware infects 90% of ALL computers.

Κατβασα ενα απο αυτα τα προγραμματα που μου προτεινε το μηνυμα και μου εβγαλε οτι δεν

εντοπιζει τιποτα προβληματικο , εκανα update και τα Norton Antivirus εριξα και ενα

Scan και το αποτελεσμα ειναι να εχω μαθει απ'εξω το σατανικο μηνυμα το οποιο

πλεον αρχιζει και με κυνηγαει στα ονειρα μου :woot:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update

Thnx για το Info Μετα απο μερικα Downloads Το Spyware Doctor Με Καλυψε Εντελως:T:

antispyware εχεις ? Δοκιμασε να κανεις scan με τα : ad-aware , Giant ....[αφου κανεις πρωτα update]

κατεβασε απο τη microsoft το microsoft antispyware berta 2. ειναι μακραν το καλυτερο της αγορας αν και λίγο βαρύ.

1)Τρεξε antispyware οπως ad-aware,spybot και microsoft antispyware

2)Απενεργοποιησε το system restore γιατι αυτα τα προγραμματα κανουν restore points

3)Tα antispyware τρεξτα σε safe mode

4)Καλη τυχη:) :) :)

Πας Control panel ->Administrative tools ->Services και κανεις disable το Messenger.

Δεν υπαρχει αλλη λυση εκτος αν εχεις firewall.

Όπως είπαν και οι προηγούμενη κατέβασε κανα δυο antispyware και κανε scan αφού απενεργοπιήσεις το restore των windows.

Κατέβασε καλύτερα το Microsoft antispyware ή Spysweeper και ένεργοποήσε την ασπίδα προστασίας τους για να τρεχουν παρασκηνιακά και να προστατεύουν το σύστημα όπως και το antivirus

Γενικά για να μην έχεις προβληματα στο μέλλον πρέπει να έχεις ενεργά ένα antivirus, ένα antispyware και ένα firewall. Mε τον συδυασμό και των τριων γλυτώνεις απο πολλόυς μπελάδες

Αρχική απάντηση από [pan]oc

κατεβασε απο τη microsoft το microsoft antispyware berta 2. ειναι μακραν το καλυτερο της αγορας αν και λίγο βαρύ.

και αν έχεις "backup" έκδοση των windows τι κάνεις?????/

Βασικά το Microsoft Antispyware έχει τόση σχέση με τα Antispyware όση έχει η Microsoft με την ασφάλεια...

Spybot S&D, Ad-aware, Spywareblaster κλπ. είναι καλά Antispyware όχι αυτό το ... "πράγμα" της Microsoft...

Seeker :

Σε πληροφορω ότι το πραγμα της Microsoft βρίσκει τα διπλάσια ίχνη απο το adware και ειδικά απο το spybot.

Μην κατακρίνεις έμια εφαρμογή επειδή είναι Microsoft. Βασίζεται στην Giant την οποία εξαγόρασε και ήταν κορυφάια. Η μόνη εφαρμογή που έχω δει να την κοντράρει είναι το Spysweeper.

Εγώ ανέφερα ΜΟΝΟ δωρεάν εφαρμογές. Χρησιμοποιώ πολύ περισσότερα προγράμματα Antispyware απο αυτά που έγραψα και σίγουρα δεν θα ρίσκαρα το PC μου με το Microsoft.

Ναι αλλα δεν μας είπες το γιατι. Επειδή είναι Μicrosoft?

Πριν κανα τρίμηο που λεγόταν Giant κια ανηκε αλλου θα την εμπιστευόσουν

To Spysweeper έχει και free εφαρμογή(εχω την 3) αλλά και με πληρωμη(3.5)

Αρχική απάντηση από Seeker

Βασικά το Microsoft Antispyware έχει τόση σχέση με τα Antispyware όση έχει η Microsoft με την ασφάλεια...

Spybot S&D, Ad-aware, Spywareblaster κλπ. είναι καλά Antispyware όχι αυτό το ... "πράγμα" της Microsoft...

Μια χαρα ειναι το Microsoft Antispyware πρωην Giant.Καλυτερο απο adaware και spybot.

Αρχική απάντηση από Seeker

Εγώ ανέφερα ΜΟΝΟ δωρεάν εφαρμογές. Χρησιμοποιώ πολύ περισσότερα προγράμματα Antispyware απο αυτά που έγραψα και σίγουρα δεν θα ρίσκαρα το PC μου με το Microsoft.

Και το Microsoft Antispyware δωρεαν ειναι(ειναι beta ακομη)..μαλλον δεν το δοκιμασες.

Φυσικά δεν το δοκίμασα (στο PC που το έχω για σοβαρές δουλειές...) με 5 Antispyware να προστατεύουν τον κυρίως υπολογιστή μου σίγουρα δεν το χρειάζομαι...

Η προχειρότητα ήταν εμφανής απο τις πρώτες beta... αν και λεγόταν Microsoft Antispyware στην διαχειρηση εργασιών αναγνωριζόταν ώς Giant... ούτε το όνομα δεν αξιώθηκαν να αλλάξουν σωστά... :mad:

Για να είναι άξιο να περάσει στο κυρίως PC πρέπει να αποδείξει την αξία του στο "πεδίο της μάχης" σε έναν απο τους μικρότερους υπολογιστές μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.