Jump to content

Recommended Posts

πριν 5 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε:

Θελω πηχτό αφρό να γουστάρω. Autoglym polar blast? 

Πάρε αφρό ξυρίσματος τότε :hehe:

• Like 1
πριν 24 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε:

Μια φορά δοκιμαστικά δανεικό. Αφροποιητη πηρα mjjc. 

Ρωταγα γιατί άμα είχες τους "αφροποιητες" που έχουν μαζί τα πλαστικά...δε θα έκανες δουλειά!

Και εγώ mjjc έχω...

Και εννοείται ότι θέλει μετά πλύσιμο ε...είναι μόνο για προπλυση να φύγουν τα παρά πολλά

Αν και στην αρχή Valet Pro είχα αγοράσει από το εξωτερικό, όταν τελείωσε είπα να δοκιμάσω τον Sonax που αναφέρει ότι κάνει και για πλυστικές μηχανές. Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τον αφρό που κάνει και από τις καθαριστικές του ιδιότητες. Είναι και οικονομικός στα 2 λίτρα. Νομίζω 9 ευρώ στα Praktiker.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Like 1
(edited)
πριν 31 λεπτά, το μέλος f117 έγραψε:

Ρωταγα γιατί άμα είχες τους "αφροποιητες" που έχουν μαζί τα πλαστικά...δε θα έκανες δουλειά!

Και εγώ mjjc έχω...

Και εννοείται ότι θέλει μετά πλύσιμο ε...είναι μόνο για προπλυση να φύγουν τα παρά πολλά

Μπα εγώ το παίρνω για πλύσιμο. Δυο χέρια καπακι, περιμένω κανα 10λεπτο, ξεπλένω και αλλο ενα χερι και περασμα με το γάντι. Δοκίμασα με Auto finesse avalanche και καθαρισε μια χαρά. Ο αφρός ηταν στο δρόμο για κανα 3ωρο και δεν έλεγε να ξεφουσκωσει. Σκέτη χημεία. 

Έγινε επεξεργασία από honda22
  • Haha 1
πριν 35 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε:

Μπα εγώ το παίρνω για πλύσιμο. Δυο χέρια καπακι, περιμένω κανα 10λεπτο, ξεπλένω και αλλο ενα χερι και περασμα με το γάντι. Δοκίμασα με Auto finesse avalanche και καθαρισε μια χαρά. Ο αφρός ηταν στο δρόμο για κανα 3ωρο και δεν έλεγε να ξεφουσκωσει. Σκέτη χημεία. 

Εννοεις όμως να βάλεις γάντι ε?

Δεν θα φύγουν απλά με ξέπλυμα με νερό....

Έτσι ναι...αλλά καλύτερα για μένα να το είχες για τα χοντρά με μέτα άλλο σαμπουάν για πλύσιμο 

Ναι γάντι, οχι σφουγγάρι.

Οχι άλλο σαμπουάν λέμε. Ολα με το ίδιο. Ο valet pro δεν με πείθει με κάτι βίντεο που βλέπω σε σχεση με αυτόν που δοκίμασα. Μάλλον θα παρω autoglym. 

• Like 1
(edited)

Θα δω άμα προλάβω να βγάλω πριν μετά με ένα καθαριστικό που έχω πάρει για να βγαίνουν τα αλατα-λεκεδες

Υ.Γ.

Ποιο γαντάκι έχεις πάρει?

Έγινε επεξεργασία από f117

Το πιο ισχυρό σαμπουάν θα αφαιρέσει μέρος του κεριού που έχει το αυτοκίνητο, πιθανόν και όλο, ανάλογα το πόσο ισχυρό είναι, οπότε καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιούνται όταν δεν υπάρχει ανάγκη.

• Like 2
Μία ώρα πριν, το μέλος f117 έγραψε:

Θα δω άμα προλάβω να βγάλω πριν μετά με ένα καθαριστικό που έχω πάρει για να βγαίνουν τα αλατα-λεκεδες

Υ.Γ.

Ποιο γαντάκι έχεις πάρει?

Jumbo και εχω εκπλαγεί με την αντοχή του. 

• Like 1

Χωρίς πλάκα, οταν τελειώνω το αφηνω σε καυτό νερο με tide και στο τέλος ειναι σχεδον σαν την πρώτη μέρα. Αποφευγω πρόβατο γιατί αν πιασει κανα πετραδάκι εκει μεσα δεν νομιζω να φεύγει ευκολα όταν το βουτάς στον κουβά. Double bucket method. 

Άμα δεν έχεις δικό σου χώρο να το πλενεις μία φορά την βδομάδα...γενικα πιστεύω είναι υπερβολικά αυτα....

Αλλά και πάλι μπορείς να πει ότι όταν το κάνεις να το κάνεις σωστα!

• 5 months later...

Gold series για όσους δε γνωρίζουν, είναι νέοι στο κόσμο του detailing κλπ και θέλουν να μάθουν τα βασικά (και όχι μόνο):