Jump to content

7200.8 250GB, to buy or not?

SlotKiller

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτομαι την αγορα ενος δίσκου 250GB (λογω τιμής) SATA και λεω για τον 7200.8 που περιμενα τοσο καιρο να ερθει Ελλαδα... Συμφωνειτε; Τον εχει κανεις δει σε κανενα συγκριτικο με τους αντιστοιχους WD και Maxtor?

EDIT: Τελικά απ οτι βλέπω ο Maxtor ειναι λιγο καλητερος του seagate στα 300GB, αλλα δεν ειδα συγκριτικο για 250.... αν καποιος εχει διαβασει κατι ας γραψει την αποψη του...

@PGM.. plz delete it.....

διαφορές στις επιδόσεις: μικρές

διαφορά σε εγγύηση: μεγάλη (maxtor: 3, seagate: 5)

διαφορά σε αξιοπιστία: μάλλον υπέρ seagate.....

Υπαρχει και το κουμπακι 'διορθωση΄.Δεν χρειαζεται 2 συνεχομενα ποστ.

Xρησιμοποιω 4χ250GB WD εδω κ κατι μηνες απροβληματιστα.Ουτε υπερβολικος θορυβος ουτε τπτ περιεργο.Γενικα ειμαι υπερ των WD,μονο αυτη η παλια ΒΒ σειρα ειχε προβλημα με το τσιριχτο θορυβο του μοτερ.

So far so good λοιπον :)

Κοιτα και εγω εχω αυτη τη στιγμη:

-WD360GD

-WD1200JB

-seagate 60gb σειρα 5

αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερη λυση ενας seagate ή maxtor αυτη τη στιγμη.... αν εχεις καποιο λινκ διαθεσιμο διαφωτησε μας!

Δυστηχως υστερει σε seek απο τον ανταγωνισμο, περιμενε να δεις και την νεα σειρα της hitachi.

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Συριε ειδα αξιοπρεπεις διαφορες σε αυτο το συγκριτικο http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=ncq300&page=9

και λιγοτερος θορβος για τον maxtor και πιο κρυος..... υποψιν.. δε χονευω καθολου τους maxtor!

με εξαίρεση το diskbench (άντε και λίγο το cpu util), οι διαφορές υπάρχουν μεν, είναι μικρές δε και (το σημαντικότερο) μάλλον μη παρατηρήσιμες στην πράξη

απλώς για εμένα μετράει πολύ η αξιοπιστία όπου η seagate είναι μάλλον μπροστά (τουλάχιστον στις προηγούμενες σειρές 7200.7 έναντι DiamondMax 9 καθώς οι καινούργιες δεν έχουν προλάβει να αξιολογηθούν ακόμη)

Αρχική απάντηση από unstoppable

Δυστηχως υστερει σε seek απο τον ανταγωνισμο, περιμενε να δεις και την νεα σειρα της hitachi.

Αναφερεσε στον maxtor?

Ποτε αναμενοντε οι hitachi? εχω ξεμεινει απο χωρο ρε γμτ.......

@spc...ναι εχεις δικιο για την αξιοπιστια!

εγώ πάλι μετά τους deathstar, την hitachi (ΙΒΜ) την έχω από μακριά

δεν ξέρω, μάλλον κόλλημα του παρελθόντος αλλά όταν σου σκάνε 3 δίσκοι πάνω στον server σε διάστημα μερικών μηνών, ε το κατιτίς σου το παθαίνεις....

Αρχική απάντηση από spc

εγώ πάλι μετά τους deathstar, την hitachi (ΙΒΜ) την έχω από μακριά

δεν ξέρω, μάλλον κόλλημα του παρελθόντος αλλά όταν σου σκάνε 3 δίσκοι πάνω στον server σε διάστημα μερικών μηνών, ε το κατιτίς σου το παθαίνεις....

Πεστα ρε Συριεεεε................. 2 rma εκανα εναν 40αρι και παλι αυτον που εχω τωρα τον ψιλοφοβαμαι...... hitachi? LAST YEAR.......

Μιλατε για πραγματα που συνεβησαν αρκετα χρονια πριν, η κατασταση εχει αλλαξει σημερα

Αρχική απάντηση από unstoppable

Μιλατε για πραγματα που συνεβησαν αρκετα χρονια πριν, η κατασταση εχει αλλαξει σημερα

Οπως και να χει... DEATHSTAR γραφει πανω! :hehe:

...just kiddin'

Aφου θες μεγαλο δισκο τον θες για αποθηκη προφανως.Αρα οι επιδωσεις δεν ειναι κ το νο1 κριτηριο.

Πανω απο ολα αξιοπιστια ;)

Αρχική απάντηση από Samael

Aφου θες μεγαλο δισκο τον θες για αποθηκη προφανως.Αρα οι επιδωσεις δεν ειναι κ το νο1 κριτηριο.

Πανω απο ολα αξιοπιστια ;)

:T:

Μπααα..... και τo OS εκει θα ναι... προσπαθω να μειωσω τους σκληρους που εχω στο κουτι... αλλωστε τον ραπτορ σκεφτομαι να τον πουλησω και τον αλλον western θα τον δωσω στον ξαδερφο, με τον seagate θα δω τι θα κανω....

H καλητερη λυση ειναι να κρατησεις το raptor για os+games.Δε προκειτε να βρεις ποιο γρηγορο κ αξιοπιστο ;)

1ον χρονια πολλα τεο και απο δω.....να χαιρεσαι το ονομα σου φιλε και οτι ποθεις.....:flower:

2ον τον ραπτορ θα τον δωσεις σε μενα:hehe:

Χρονια πολλα man :)

Αρχική απάντηση από greekfragma

2ον τον ραπτορ θα τον δωσεις σε μενα:hehe:

Ουυυυ να μου χαθεις παλιο AdenaKiller!Παλι το κωλο σου σκεφτεσαι ρε?? :p

tomsHardware έχει εκτενές άρθρο για τη νέα γενιά 7200.8 για μένα τα 5 χρόνια εγγύηση είναι άλλη κλάση απο μόνα τους!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.