Pc_master Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2016 (edited) Καλησπερα, ρε παιδια μπορειτε να με βοηθησετε να μου πειτε τι ειναι αυτο το γραμμα πριν το 2; η αριθμος η οτι ειναι; η αν τα 2 τελευταια και αυτο που μοιαζει με r ειναι ετσι και τι ειναι το αλλο; Το ξερω χαζη ερωτηση αλλα ειναι σημαντικο οποτε οποιος μπορει να βοηθησει καλα θα ειναι. Δεν ηξερα που επρεπε να ανοιξω το τοπικ και το ανοιξα εδω οποτε βαλτε το οπου χρειαζεται. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 27, 2016 από Pc_master Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 27, 2016 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2016 vmari2 butt why ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Σεπτέμβριος 27, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2016 36 minutes ago, kpetros said: vmari2 butt why ? Aυτο το μικρο i δεν μοιαζει και σαν μικρο 1; το λεω επειδη υπαρχει θεμα με εναν λογαριασμο σε ενα παιχνιδι και προσπαθω να καταλαβω γιατι μου το παιρνει λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 27, 2016 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2016 Δεν εχω δει ποτε 1 με "τονο" απο πανω XD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Σεπτέμβριος 27, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2016 1 minute ago, kpetros said: Δεν εχω δει ποτε 1 με "τονο" απο πανω XD Ναι ουτε εγω lol..αλλα εδω το εχω γραψει τοσες φορες και μου το βγαζει λαθος οποτε παει παντου το μυαλο μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 27, 2016 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2016 Forgot password Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 27, 2016 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2016 Σιγουρα δεν εχεις το caps lock ανοιχτο ή δεν ειναι με καποιο τροπο "case sensitive" το "captcha" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Σεπτέμβριος 27, 2016 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2016 8 minutes ago, tommybertsen said: Σιγουρα δεν εχεις το caps lock ανοιχτο ή δεν ειναι με καποιο τροπο "case sensitive" το "captcha" ? Σιγουρα, το εχω ελεγξει πολλες φορες. 9 minutes ago, kpetros said: Forgot password Δεν εχει . Ειναι οπως σε ενα game π.χ. που πρεπει να βαλεις π.χ. στο steam το key οπως ειναι..αναλογη υποθεση αλλα οχι key.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 27, 2016 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2016 δοκιμασες μηπως παιζει με τα ματια σου και αντι για vmari ειναι vRNari ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Σεπτέμβριος 27, 2016 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2016 8 minutes ago, tommybertsen said: δοκιμασες μηπως παιζει με τα ματια σου και αντι για vmari ειναι vRNari ? Για κατσε να το δοκιμασω..ειχα κολλησει στα τελευταια και ελεγα οτι με αυτα θα παιζει κατι αμα παιζει(τα τελευταια γραμματα που ανεφερα πανω) αλλα για να το κοιταξω και αυτο. 13 minutes ago, tommybertsen said: δοκιμασες μηπως παιζει με τα ματια σου και αντι για vmari ειναι vRNari ? Mπα ακομα τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 27, 2016 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2016 Δεν εχει να κανει refresh to captcha? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 28, 2016 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2016 Και να δοκιμάσεις και με άλλο browser μπας και κάνα add on σου κάνει τη ζημιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Σεπτέμβριος 29, 2016 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2016 Δεν ειχε captcha ηταν οπως π.χ. serial keys του steam δεν μπορεις να τα αλλαξεις. Αλλα λυθηκε το ζητημα παιδια, καποιο προβλημα ειχε το συστημα και ειχε πεσει. Ευχαριστω παντως για τη βοηθεια 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts