sped25 Οκτώβριος 17, 2016 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2016 35 minutes ago, Bonito said: @pasjohn @konstantinakis Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Γνώμη μου ως τώρα ήταν οτι η στοκ ψύκτρα είναι οκ, ειδικά στην Αγγλία. Ο Cpu έπιασε 80C μετά απο ένα λεπτό full load. Οπότε θέλω να δω αν αυτή η θερμοκρασία είναι επιτρεπτή. Στο site της intel έχει ένα Tcase: 72C. 80c δεν παθαίνει τίποτα ,συνήθως εκεί δουλεύουν με stock cooler 100% load. 90-92c+ αρχίζει το throttling Link to comment Share on other sites More sharing options...
sped25 Οκτώβριος 17, 2016 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2016 θα σου πρότεινα να πάρεις καλύτερη και αθόρυβη ψυκτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 17, 2016 Author #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2016 (edited) 12 minutes ago, sped25 said: θα σου πρότεινα να πάρεις καλύτερη και αθόρυβη ψυκτρα Σίγουρα μια καλύτερη ψύκτρα θα βοηθούσε. Το θέμα είναι ότι υπάρχει αυστηρό budget και αν η υπάρχουσα ψύκτρα δεν δημιουργεί πρόβλημα, θα προτιμούσα να μείνει όπως είναι. Υπάρχει περίπτωση να μην την έχω βάλει σωστά; Μου φάνηκε ότι κούμπωσε καλά. Πάιζει να μην διαβάζει σωστά την θερμοκρασία ; Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 17, 2016 από Bonito Link to comment Share on other sites More sharing options...
sped25 Οκτώβριος 17, 2016 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2016 διαβάζει σωστά την θερμοκρασία εκεί δουλεύουν..αν δεν σε ενοχλεί ο θόρυβος σαν προσωρινη λυση θα σου κανει την δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 17, 2016 Author #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2016 (edited) 19 minutes ago, sped25 said: διαβάζει σωστά την θερμοκρασία εκεί δουλεύουν..αν δεν σε ενοχλεί ο θόρυβος σαν προσωρινη λυση θα σου κανει την δουλεια Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα με το θόρυβο. Νομίζω όμως οτι δε βοήθησε και πολύ το full speed στον ανεμιστήρα. Σήμερα θα μπουν και υπόλοιπα ανεμιστηράκια στο κουτί και θα ξαναδοκιμάσω. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 17, 2016 από Bonito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts