Jump to content

Fortron 550 24 pin

nobig

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μια ερωτησούλα στα γρήγορα

Το παρακάτω τροφοδοτικο (Fortron 550 24 pin)

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=916&Nav_Section_Id=916&Catalog_Id=1&Product_Id=243827&Merchant_Id=1&sts_cid=3

1. Είναι αυτο με τις ξεχωριστές 12άρες γραμμές

2. Έχει αυτοκολλητάκι ώστε να μην μπορείς να το ανοίξες χωρίς να χάσεις εγγύηση;

3. Έχει εσωτερικά τριμεράκι για την 3.3 ή χρειάζεται να το προσθέσω εγω;

Για το APFC έχω διαβάσει αλλά έχω μπερδευτεί λιγάκι. ’λλοι λένε ότι προσφέρει καλύτερη ποιότητα ρεύματος. ’λλοι ότι προστατεύει το δίκτυο (ΔΕΗ) απο επαγωγικά φορτία. ’λλοι είναι πιο ααποδοτικό απο τα απλά. Τελικά που βρίσκεται η αλήθεια;;

Hipro διαφώτισε

:daisy:

Αρχική απάντηση από nobig

Μια ερωτησούλα στα γρήγορα

Το παρακάτω τροφοδοτικο (Fortron 550 24 pin)

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=916&Nav_Section_Id=916&Catalog_Id=1&Product_Id=243827&Merchant_Id=1&sts_cid=3

1. Είναι αυτο με τις ξεχωριστές 12άρες γραμμές

2. Έχει αυτοκολλητάκι ώστε να μην μπορείς να το ανοίξες χωρίς να χάσεις εγγύηση;

3. Έχει εσωτερικά τριμεράκι για την 3.3 ή χρειάζεται να το προσθέσω εγω;

Για το APFC έχω διαβάσει αλλά έχω μπερδευτεί λιγάκι. ’λλοι λένε ότι προσφέρει καλύτερη ποιότητα ρεύματος. ’λλοι ότι προστατεύει το δίκτυο (ΔΕΗ) απο επαγωγικά φορτία. ’λλοι είναι πιο ααποδοτικό απο τα απλά. Τελικά που βρίσκεται η αλήθεια;;

Hipro διαφώτισε

Δες στο CASES/PSU/MODS ενα θεμα που εχω κανει καπως "Why Active pfc is better than passive" ή καπως ετσι..

Αρχική απάντηση από nobig

Hipro διαφώτισε

με τα λίγα που ξέρω - έχω διαβάσει: APFC = καλή απόδοση (>90%). το ότι τα τροφοδοτικά των pcιών δημιουργούν επαγωγικά φορτία στο δίκτυο νομίζω είναι σωστό, τώρα τι κάνει το APFC ντεν ξέρει.

μάλλον πρέπει να ισχύουν όλα αυτά που είπες σε κάποιο βαθμό.

Αρχική απάντηση από Βασιλης

1 ναι

3 ναι

2 αν θυμαμαι καλα ναι

Στο δεύτερο έχει αυτοκολητο ή όχι;;

Μάλλον μια επίσκεψη στο πλαίσιο θα μας πείσει

Φάνη δεν βρίσκω κάτι τέτοιο. Μπορείς να μου δώσει link;

Τελικά πέρασα σήμερα απο το πλαίσιο και το είδα. Πολύ μπολικο αλλά δεν είναι αυτό που έχει στην σελίδα της Fortron. Έχει ανεμιστήρα μόνο μπροστά και πίσω έχει μια μεγάλη διάτρητη σίτα.

Τι παίζει με τούτο; Απο αυτά που έγραφε στο καρτελάκι του πλαισίου έγραφε PFC. Είναι ίδιο με τα άλλα που έχουν δύο ανεμιστήρες;

Αρχική απάντηση από Braveheart1980

Ενδιαφερομαι και εγω για το εν λογω τροφοδοτικο

Τι εγινε τελικα?

Το σαϊτ της fortron ποιο ειναι???

google το εχεις ακουστα? πολλα ρωτας

Αρχική απάντηση από Braveheart1980

Aκομα παντως να μου απαντησει το Πλαισιο.................

Ναι αν τους πεις ομως απαντηστε μου γιατι θα....μπλα μπλα μπλα....ΙΝΚΑ...θα δεις πως θα σου απαντησουν αμεσως!(Δοκιμασμενο...χαχαχ)

F_anis χαρι σε σενα αλλαξα και γω την καρτα φραφικων,αναφερομενος για ΙΝΚΑ μασησαν

Αρχική απάντηση από ea6gka

δηαλδη αν δεν απαντησουν σε μια ερωτηση θα τους κανετε καταγγελια στο ΙΝΚΑ?

Πλακα κανουμε...κ εγω τους εχω στειλει 21545 email αλλα μονο οταν ανεφερα μεσα περι ΙΝΚΑ(τοτε με την vga μου) μου απαντησαν αμεσως...

• 3 weeks later...

Επαναφέρω το θέμα και ρωτώ το εξής απλά αν κάποιος ξέρει-έχει ανοίξει το blue storm 500 της Fortron

Διαθέτει ποντεσιόμετρο για ρύθμιση της 3.3;;;;

Αν τσου μπορούμε να βάλουμε; Εχω ψάξει google, χtreme αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό

Εγώ νόμιζα ότι σε κανένα τροφοδοτικό δεν μπορείς έχει τοποθετημένο το χαρτάκι της εγγύησης έτσι ώστε να μπορείς να το ανοίξεις τότε τι νόημα έχει το χαρτακι?.

Τα fortron δεν έχουν. Δεν ήταν αυτή όμως η ερώτηση βρε Kaynd:flower:

Στην τελική άμα θες να το σκαλίσεις το χαρτάκι θα σε χαλάσει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.