liakjim Οκτώβριος 6, 2016 #81 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2016 πριν 8 ώρες, το μέλος konnos έγραψε: Ωραίος, θα το κάνω όταν γυρίσω στο σπίτι. Αρχίζω και ανησυχώ, έπεσα σε Β. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Οκτώβριος 6, 2016 #82 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2016 17 minutes ago, liakjim said: Αρχίζω και ανησυχώ, έπεσα σε Β. Εγώ είμαι ΣΙΓΟΥΡΑ Β, απορώ πως δεν είμαι ακόμη C βασικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Οκτώβριος 7, 2016 #83 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 πριν 10 ώρες, το μέλος Stelios F. έγραψε: Εγώ είμαι ΣΙΓΟΥΡΑ Β, απορώ πως δεν είμαι ακόμη C βασικά. χαχα και εγώ το ίδιο (για μένα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 7, 2016 #84 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μπορείτε να δείτε ακριβώς πόσο έχετε. Μη ξεχνάτε ότι κοιτάει τα τελευταία ~1000χλμ. Αν δείτε τα δικά μου, έχω 12 CP (contact points) τα τελευταία 979χλμ. Ε δεν είναι κ πολλά νομίζω. Φυσικά ο αλγόριθμος κοιτάει και πόσο κοντά είσαι σε άλλους. Άλλο να έχει κάποιος 12CP στα 1000χλμ και να είναι συνήθως μόνος του και άλλο να μάχεται συνεχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Οκτώβριος 7, 2016 #85 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Αν δεν είσαι κοντά σε άλλον, δεν ανεβαίνει το rating. Το attack range είναι 20m minimum Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 7, 2016 #86 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 πριν 4 λεπτά, το μέλος konnos έγραψε: Αν δεν είσαι κοντά σε άλλον, δεν ανεβαίνει το rating. Το attack range είναι 20m minimum Ανεβαίνει και μόνος. Πιο αργά φυσικά. Αν και έχει αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού, είναι κάπως έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Οκτώβριος 7, 2016 #87 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Ήμουν μόνος μου για πολύ ώρα σ'εναν σέρβερ και προσπαθούσα ν ανεβώ, αλλά δεν κουνήθηκε από C, πρέπει να έκανα καμιά 15αριά γύρους πριν βαρεθώ. Αν σε μετράει και μόνο τότε μετράει πολύυυυυυ αργά. Τώρα grade B, ή θα προσέχω πάρα πολύ και θα πάω σαν κότα, ή δε ξαναμπαίνω σε MR server. Tο grind είναι για άλλα παινχίδια, δε θέλω κι εδώ grind... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Οκτώβριος 7, 2016 #88 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 On 30/9/2016 at 2:17 ΜΜ, το μέλος GoMaR έγραψε: @konnos Αν εχεις θεμα στον σερβερ μας, το λες να το αλλαξω και μολις ανεβεις σε A/B να το ξαναβαλω. Γι' αυτό σου είπε ο Ιάσονας ότι θα αλλάξει το rating (για να μπορείς να μπεις) - να κανονίσουμε να κάνεις προπονησούλα ακολουθώντας σε κοντινή απόσταση και να το ανεβάσεις γρήγορα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Οκτώβριος 7, 2016 #89 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 1 hour ago, konnos said: Ήμουν μόνος μου για πολύ ώρα σ'εναν σέρβερ και προσπαθούσα ν ανεβώ, αλλά δεν κουνήθηκε από C, πρέπει να έκανα καμιά 15αριά γύρους πριν βαρεθώ. Αν σε μετράει και μόνο τότε μετράει πολύυυυυυ αργά. Τώρα grade B, ή θα προσέχω πάρα πολύ και θα πάω σαν κότα, ή δε ξαναμπαίνω σε MR server. Tο grind είναι για άλλα παινχίδια, δε θέλω κι εδώ grind... Βασικά μην ανχώνεσαι για το Rating, μπαίνε όπου θες και εμπιστέψου το. Μόνο σε περίπτωση που έχεις σοβαρό θέμα με τη συμπεριφορά στη πίστα θα πέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 7, 2016 #90 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 5 minutes ago, Aris Teidis said: Γι' αυτό σου είπε ο Ιάσονας ότι θα αλλάξει το rating (για να μπορείς να μπεις) - να κανονίσουμε να κάνεις προπονησούλα ακολουθώντας σε κοντινή απόσταση και να το ανεβάσεις γρήγορα! ακριβως..3-4 laps χρειαζεσαι και ανεβαινεις. Αν εχεις θεμα μου το λες και το αλλαζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Οκτώβριος 7, 2016 #91 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Όχι ανέβηκα grade B εδώ και 2 μέρες, ευχαριστώ πάντως. Απλώς πίστεψα οτι θα ήταν πιο απλό και οι 2-3 σερβερ που είχαν για C και κάτω ήταν destruction derby... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Οκτώβριος 7, 2016 #92 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Στον server χτες όταν τύχαινε να μπούμε μαζί με το μπριζοφσκι στα pit το μουλαrating έλεγε ότι είχαμε collision. WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Οκτώβριος 7, 2016 #93 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 1 hour ago, uhu said: Στον server χτες όταν τύχαινε να μπούμε μαζί με το μπριζοφσκι στα pit το μουλαrating έλεγε ότι είχαμε collision. WTF? Πες μου ότι εννοείς εμένα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Οκτώβριος 7, 2016 #94 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 πριν 6 ώρες, το μέλος Oxide Burnedbrain έγραψε: Πες μου ότι εννοείς εμένα Εμ ποιόν άλλο?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts