liangour Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2016 Άλλαξε ο παππούς πακέτο στο χωριό για να βάλει ote tv και λόγω ευρυζωνικότητας συνδέεις το τηλέφωνο πάνω στο router και κάνεις επιστροφή από το router στο splitter. Θέλουμε και εμείς τώρα να αλλάξουμε τη σύνδεση σε περισσότερα mbps, οπότε θα γίνει νέο συμβόλαιο με νέο router και κατ επέκταση και ευρυζωνικότητα. Το θέμα είναι ότι το router που δίνει ο οτε έχει τραγική εμβέλεια. Υπάρχουν router κατάλληλα για ευρυζωνικότητα, με δύο θύρες τηλεφώνου δηλαδή; Τα υπάρχοντα router αχρηστεύονται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Σεπτέμβριος 24, 2016 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2016 Ο πιο εύκολος τρόπος ειναι ένα access point μου φαίνεται .Προς το παρών μονο αυτά τα μοντεμ του οτε ξέρω να δουλεύουν με το voip ,δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθείς περαιτέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Σεπτέμβριος 25, 2016 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2016 Ο ΟΤΕ δεν δίνει τα στοιχεία ταυτοποίησης για το VoIP, οπότε είσαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσεις (και) το δικό του modem/router. Κατά τα άλλα, μπορείς να έχεις επιπλέον access point για WiFi, ή ακόμα και δεύτερο router. Το router μπορείς να το έχεις πίσω από αυτό του ΟΤΕ είτε με NAT, ή να το ρυθμίσεις να κάνει δεύτερη WAN σύνδεση και να έχεις δύο εντελώς διακριτά δίκτυα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts