fatalara Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2016 Καλημερα παιδια. Εδω και 2 εβδομαδες σχεδον μετα απο καποιο Update που εκανε ο Chrome δεν με αφηνει να κανω download τιποτα, ουτε φωτογραφιες δεν μπορεις να κατεβασεις με το γνωστο δεξι κλικ save as... δεν βγαζει καμια ειδοποιηση και αν πας να το κλεισεις σου λεει αν θες να κλεισεις και τα download, οταν ομως πηγαινεις σην αντιστοιχη κατηγορια για να δεις τι κατεβαζει δεν υπαρχει τιποτα και δεν γινεται μια φωτογραφια να κανει τοση ωρα να κατεβει... Εχω κανει uninstall 2 φορες και τιποτα, τι αλλο να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 21, 2016 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2016 Έσβησες το φάκελο με τα αρχεία του Chrome για το χρήστη; Συνήθως όταν κάνεις απεγκατάσταση δε σβήνεται και ο φάκελος με τις προσωπικές ρυθμίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 21, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2016 πριν 21 λεπτά, το μέλος trendy έγραψε: Έσβησες το φάκελο με τα αρχεία του Chrome για το χρήστη; Συνήθως όταν κάνεις απεγκατάσταση δε σβήνεται και ο φάκελος με τις προσωπικές ρυθμίσεις. Ναι το εσβησα και παλι τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Σεπτέμβριος 21, 2016 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2016 Έχεις την τελευταία έκδοση; Π.χ. Version 53.0.2785.116 m (64-bit); Έχεις απενεργοποιήσει τα extensions μήπως κάποιο "περίεργο" το ενοχλεί;; Με το ctrl+j πού σε πάει; Μήπως έχεις βάλει να κατεβάζει σε κάποιο φάκελο που δεν έχει τα rights; Π.χ. κάποτε είχα ένα antivirus που υποτίθεται προστάτευε τα αρχεία μου σε συγκεκριμένους φακέλους, μα δε με άφηνε να κάνω τίποτα. Επίσης, έχεις δοκιμάσει να τον κάνεις reset; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 21, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος Delijohn έγραψε: Έχεις την τελευταία έκδοση; Π.χ. Version 53.0.2785.116 m (64-bit); Έχεις απενεργοποιήσει τα extensions μήπως κάποιο "περίεργο" το ενοχλεί;; Με το ctrl+j πού σε πάει; Μήπως έχεις βάλει να κατεβάζει σε κάποιο φάκελο που δεν έχει τα rights; Π.χ. κάποτε είχα ένα antivirus που υποτίθεται προστάτευε τα αρχεία μου σε συγκεκριμένους φακέλους, μα δε με άφηνε να κάνω τίποτα. Επίσης, έχεις δοκιμάσει να τον κάνεις reset; Τελευταια εκδοση ειναι extensions δεν εχω παρα μονο το adblocker. Αυτο με το φακελο δεν το εχω αλλαξει ειναι κανονικα στο φακελο downloads που εχει το PC απο μονο του, εχω βαλει και να με ρωταει καθε φορα για οποιο αρχειο κατεβαζω αλλα οταν παταω save as π.χ δεν βγαζει τιποτα απλα μενει σαν να μην εχεις το εχεις πατησει. Τορρεντ αρχειο τιποτα φωτογραφιες τιποτα PDF αποδειξη απο τραπεζα π.χ δεν την κατεβαζε, γενικα δεν κατεβαζει, mozzila που εβαλα ειναι ολα κομπλε με τον chrome δεν ξερω τι φταιει. Τωρα θα μου πεις γτ δεν βαζεις κατι αλλο να τελειωνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Σεπτέμβριος 21, 2016 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2016 (edited) Κανε απεγκατάσταση τον chrome. Διέγραψε τα αρχεία από το user profile (%username%/AppData/Local/Google) Από regedit διέγραψε τις καταχωρίσεις από το HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Google (Δες επισης αν υπαρχει τιποτα και στο (HKEY_ LOCAL_MΑCHINE) Κατέβασε τον offline installer του chrome και δοκίμασε πάλι. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 21, 2016 από defiant 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Σεπτέμβριος 21, 2016 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Τωρα θα μου πεις γτ δεν βαζεις κατι αλλο να τελειωνεις... κι εγώ δεν θα έβαζα κάτι άλλο.. Δοκίμασε να τον κάνεις reset και ξαναπέρνα το προφίλ σου, αντί για βάλε/βγάλε και ξανακαθάριζε και δοκίμασε επίσης και να βάλεις να κατεβάζει σε άλλο φάκελο, χωρίς να σε ρωτάει. Τέλος, δες κι αυτό, αν κ χλωμό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 21, 2016 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2016 Τσεκαρω μολις μπορεσω και επανερχομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts