jax7480 Οκτώβριος 5, 2016 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2016 Γιατί τι είχε η τιμή; ακριβό εννοείς για αυτά που δίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 5, 2016 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2016 ας απαντησω εγω. Ναι και κατα πολυ κιολας. Ξερεις ιδιως εσυ με 2Κ τη μηχανημα σταθερο στηνεις και οπως εγραψες οτι η απαιτητικη δουλεια ειναι συσωλην και φβ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Οκτώβριος 5, 2016 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2016 πριν 14 ώρες, το μέλος jax7480 έγραψε: Γιατί τι είχε η τιμή; ακριβό εννοείς για αυτά που δίνει; ε ναι, το θεωρώ ΠΟΛΥ ακριβό για όσα δίνει... σε σχέση με άλλα καλή τιμή έχει.. μα είναι τσάμπα πράγμα εντελώς.. με επηρεάζει κι η χρήση που θα'χει.. εν τω μεταξύ η κάρτα γραφικών είναι "κομμένη", ενώ η σειρά gtx 10xx στα λάπτοπ είναι ακριβώς ίδια με τις κανονικές κάρτες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 5, 2016 Author #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2016 Ρε παίδες μη μου λέτε για σταθερό. Δεν θέλει ο άνθρωπος. Εδώ πόσο καιρό τον ζάλιζα να πάρει μία οθόνη μεγάλη να συνδέει το λάπτοπ και δεν θέλει. Ούτε καν ποντίκι χρησιμοποιεί, μόνο το touchpad. Ε, για τις ανάγκες του και με τα χρήματα που έδινε, νομίζω θα μείνει ευχαριστημένος. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Οκτώβριος 6, 2016 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2016 Είναι σαν να παίρνεις BMW M3 CSL για κάποιον που θέλει κάτι να πηγαίνει στη δουλειά του 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts