tsakali Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2016 Καλησπέρα φίλοι μου.Κατευθείαν στο θέμα, σήμερα θέλησα να στείλω χρηματα σε μια υπηρεσία και θέλει bitcoin.Διάβασα και εχω καταλάβει την λογική των υπηρεσιών στο περίπου, ξεκίνησα να κάνω εγγραφή στη bitcoinsgreece αλλα στην πορεία μου ζήτησε να στείλω αντίγραφο ταυτότητας και λογαριασμού (καλό ειναι να υπάρχει και λίγη ανωνυμία)... Περα απο αυτό εχει και προμήθεια.Οπότε αν έχει κάποιος την εμπειρία ας βοηθήσει!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 19, 2016 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2016 (edited) Σιγά σιγά πρέπει να την ξεχνάμε την ανωνυμία σε μεταφορές χρημάτων ή monetary instruments. Οι κανόνες για money laundering και τρομοκρατία είναι πολύ αυστηροί και όποιος δεν ακολουθεί τρώει βαριά καμπάνα. Φαντάζομαι θα κάνεις μετατροπή χρήματος σε bitcoins μέσω αυτής της υπηρεσίας; Λογικό να υπάρχει και προμήθεια. Αλλά γιατί πληρώνεις με bitcoins από τη στιγμή που δεν έχεις; Δεν υπήρχε άλλη μέθοδος; Τίποτα μαϊμουδιά πας να κάνεις; Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 19, 2016 από Spirosssss typozzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Σεπτέμβριος 19, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2016 Μου δίνει επιλογή μέσω Skrill η bitcoin και αλλη μια υπηρεσία voucher καπως έτσι.Ε όχι κ μαιμουδια [emoji16]Λογικά ο πωλητής επέλεξε αυτούς τους τρόπους για να κρατήσει την ανωνυμία του, τι κουφάλα να ειναι [emoji16].Ωραία οπότε αν δεν βρω κατι ποιο ανώνυμο για bitcoin θα κάνω πιστοποίηση σε αυτήν [emoji6], αν γίνει τπτ να μου στείλεις τσιγάρα χαχαχαχαΕυχαριστώ για την βοήθεια!!Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Σεπτέμβριος 19, 2016 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2016 Κάνε τη πληρωμή μέσο skrill, σαν το PayPal ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Σεπτέμβριος 19, 2016 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2016 το bitcoin βρωμάει.. ειδικά αν είναι για αγοραπωλησία, μακριά.. Ή χέρι με χέρι, ή αν είναι μακριά, προσπάθησε με κάτι αξιόπιστο... πρόσεχε μην την πατήσεις φίλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Σεπτέμβριος 20, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2016 Όντος βρωμάει!!Λοιπόν για να μη κάνω άλλο θέμα μηπως γνωρίζει κάποιος γιατι δεν μπορώ να αγοράσω με την χρεωστική μου με PayPal; (ρώτησα στην Πειραιώς και μου είπαν πως δεν βλέπουν καποιο πρόβλημα)Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Σεπτέμβριος 20, 2016 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2016 Εγώ κανονικά αγοράζω με χρεωστική και paypal. Όποιος ΖΗΤΑΕΙ να πάρει bitcoin μόνο είναι τουλάχιστον ύποπτος. Και για να μη σε βλέπω να αγχώνεσαι ,κατι ξέρεις κι εσύ. Anyway, εγώ δεν το έκανα με τίποτα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Σεπτέμβριος 20, 2016 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2016 Τι μήνυμα σου πετάει; Έλα εδώ και δώσε μας μερικά στοιχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts