liakjim Σεπτέμβριος 21, 2016 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2016 Πολύ δύσκολο αμάξι, θέλει να είσαι super smooth και χειρουργική ακρίβεια. Γλιστρήματα απαγορεύονται δια ροπάλου. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Σεπτέμβριος 22, 2016 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2016 Παιδια μηπως παιζει κατι λαθος με τον server? Δεν με αφηνει να μπω ενω το Mr ειναι ή A ή B... Μου λεει οτι ειμαι blacklisted... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 23, 2016 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2016 θα τον κάνω ενα restart και πες μου εντός της ημέρας αν μπόρεσες να μπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 23, 2016 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2016 θα τον κάνω ενα restart και πες μου εντός της ημέρας αν μπόρεσες να μπειςΙάσονα μάλλον θέλει restart γιατί δεν τον βλέπω στην ban listΕκτός και αν έπεσε σε MR. @tasosmich είσαι σίγουρος ότι είσαι Α/Β?Μπες σε έναν οποιοδήποτε MR server και πάτα στο chat : /mrΣτάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 23, 2016 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2016 Εκανα restart οταν το εγραψα.Οντως δεν ειναι στην banlist.Το πρωτο που τσεκαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Σεπτέμβριος 23, 2016 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2016 (edited) Οκ μπορω να μπω.... Ευχαριστω... Μαλλον καποιο μπερδεμα θα εγινε... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 23, 2016 από tasosmich 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 23, 2016 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2016 Λοιπόν κατά τις 2200 με 2300 και αργά θα με βρείτε για practice. Άντε να βρούμε το δευτερόλεπτο.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 23, 2016 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2016 Ελάτε αγόρια. Πάμε να γεμίσουμε τον σέρβερ!Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 23, 2016 Author #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2016 πως φαινεται η διαφορα του A/B mr... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 23, 2016 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2016 Πάρα πολύ ωραία όντως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Σεπτέμβριος 24, 2016 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2016 @liakjim Sorry για χθες αλλά μπήκα χωρίς να χω κάνει ούτε μέτρο με δαύτο και προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να το κρατήσω μέσα στην πίστα ,αν δεν σε είδα η αν σε έκλεισα ήταν από αυτό ,έχω ξεσυνηθίσει τελείως . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 24, 2016 Author #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2016 Δυνατος χωρις πρακτις! μπραβο Επειδη φευγω ταξιδι σημερα θα προσπαθησω να γυρισω αυριο 20:30..Αλλα σιγουρα θα παιξω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 24, 2016 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2016 (edited) πριν 2 ώρες, το μέλος panosdimp έγραψε: @liakjim Sorry για χθες αλλά μπήκα χωρίς να χω κάνει ούτε μέτρο με δαύτο και προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να το κρατήσω μέσα στην πίστα ,αν δεν σε είδα η αν σε έκλεισα ήταν από αυτό ,έχω ξεσυνηθίσει τελείως . Ούτε να το συζητάς! Άσε που τελικά το έσωσα. Το αμάξι τα σπάει. Θέλει προσοχή μόνο στην υπερθέρμανση των πίσω ελαστικών. Χθες πάρα πολύ ωραία. Όπως λέει κ ο Ιάσονας, το multiplayer κομμάτι του AC είναι πλέον άριστο με το MR A/B. Πραγματικά έχει ανεβάσει σε νέα επίπεδα το κομμάτι αυτό. Προσωπικά για μένα , είναι ολοκληρωμένο. Collisions, netcode και πλέον αυτό , όπου μαζεύει τους προσεκτικούς μαζί, είναι μεγάλη επιτυχία. Δεν θα λείψουν επαφές, αλλά είναι λογικό. Εργαλεία πάντως υπάρχουν. @Mr.Nekra, λινκ για το helicorsa http://www.racedepartment.com/downloads/helicorsa.5199/ Θα σε βοηθήσει πολύ. Είδα χθες κάτι περίεργα κλεισίματα. Αν και πλέον εγώ, έχω βάλει αυτό http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/crew-chief-for-assetto-corsa.36440/ Όσοι έχουν τρέξει iracing , ή AMS που υπήρξε κάτι αντίστοιχο, ξέρουν. Εδώ σε δράση (πηγαίντε στο 8:20) Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 24, 2016 από liakjim 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Nekra Σεπτέμβριος 24, 2016 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2016 (edited) Χθες αποφασισε η μαικροσοφτ οτι ηταν ωρα για update και ειχα κατι spike εξ αυτου...σορρυ αν σε εκλεισα καπου @liakjim η οποιονδήποτε αλλο. Παντως αυτο το κιβωτιο το μισω θανάσιμα κ μ'αρεσει που αναπτύχθηκε για να τρεχει σε αγωνες...ουτε για βολτα!!! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 24, 2016 από Mr.Nekra 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 24, 2016 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2016 Χθες αποφασισε η μαικροσοφτ οτι ηταν ωρα για update και ειχα κατι spike εξ αυτου...σορρυ αν σε εκλεισα καπου @liakjim η οποιονδήποτε αλλο.Δεν τρέχει τίποτα.Έκανε μπαμ ότι δεν είχες δει ότι υπάρχει κάποιος δίπλα σου.Το έβλεπα γιατί και εγώ έτσι έκανα παλιά...[emoji10] [emoji48] Πλέον έχω συνηθίσει το FOV μου, είχα και το helicorsa και δεν άνοιγε ρουθούνι....εεεεχμμ....σχεδόν ποτέ....[emoji56] Πλέον έχω το crew assistant να φωνάζει "car on your left""Still there""Hold your line""Clear"Πολύ πιο immersive και αρκούντως αποτελεσματικό.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Nekra Σεπτέμβριος 24, 2016 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2016 Just now, liakjim said: Δεν τρέχει τίποτα. Έκανε μπαμ ότι δεν είχες δει ότι υπάρχει κάποιος δίπλα σου. Το έβλεπα γιατί και εγώ έτσι έκανα παλιά... Πλέον έχω συνηθίσει το FOV μου, είχα και το helicorsa και δεν άνοιγε ρουθούνι....εεεεχμμ....σχεδόν ποτέ.... Πλέον έχω το crew assistant να φωνάζει "car on your left" "Still there" "Hold your line" "Clear" Πολύ πιο immersive και αρκούντως αποτελεσματικό. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα το βαλω κ εγω,απλα μεχρι πρότινος το γκειμ το ειχα απο τον θειο και το μονο που εκανα ηταν να τρεχω στο ρινγκ...θα οργανωθω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 24, 2016 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2016 Θα το βαλω κ εγω,απλα μεχρι πρότινος το γκειμ το ειχα απο τον θειο και το μονο που εκανα ηταν να τρεχω στο ρινγκ...θα οργανωθω!Άσε ακόμα θυμάμαι το βιασμό που υπέστη στο ring...Πρέπει να ξανα μπούμε!Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Nekra Σεπτέμβριος 24, 2016 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2016 2 minutes ago, liakjim said: Άσε ακόμα θυμάμαι το βιασμό που υπέστη στο ring...Πρέπει να ξανα μπούμε! Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαχαχα,με καμια ωριτσα στο discord ανετα με φτανεις!οποτε θες παμε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 25, 2016 Author #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2016 Μόλις γύρισα !! θα ετοιμάσω ποστ σε λίγο. 20 γύροι θα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 25, 2016 Author #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2016 Password : nicecar PRACTICE : 20:30 (θα γινει restart τοτε) QUALIFY : 21:45 RACE : 22:00 20laps Παρακαλω ΟΛΟΙ Discord! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts