N_Pellas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2005 Αν υπάρχει κανείς που να έχει εγκαταστήσει με επιτυχία τα suse linux 9.2 FTP iso 3.1 GB χωρίς πρόβλημα ας το φωνάξει ΩΡΕ παιδιά.... γιατί εγώ κοντεύω να πέσω από το παραθυρο.... (και κει γκαντέμης είμαι , σε μονοκατοικία μένω) Μου βγάζει συνέχεια κατά την εγκατάσταση( cannot read package data from installation media. Media error?) και σβήηηηηηηηηηηηην μου την καρφώνει... έψαξα για διάφορες λύσεις αλλά πάπαλα, πάλι τα ίδια. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ που τα κατάφερε με την συγκεκριμένη έκδοση??? :o :o :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάρτιος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Μια χαρα δουλευει σε εμενα... είναι κατεβασμενο από το ftp.ntua. Κατέβασες νέο SuSE 9.2.iso ή με το ίδιο παιδεύεσαι ακόμα; Aν έχεις ακόμα το ίδιο ξέχνα το... το DVD είναι χαλασμένο... κακοφτιαγμένο... πέτα το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Pellas Μάρτιος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Και από το ftp.ntua. πως κατέβασες όλο το iso αρχείο 3.1 GB ? γιατί μπαινω και δεν έχει να το κατεβάσω κάπου ολόκληρο....Αν μπορείς στείλε το λίνκ όπου το κατέβασεσ... εγώ μπαίνω στο ftp://ftp.ntua.gr/pub/linux/suse/i386/9.2/ αλλά τα αρχεία είναι ανοικτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 μάλλον εντός των ημερών θα το δοκιμάσω κι εγώ οπότε θα δούμε τι παίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Μάρτιος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από N_Pellas Και από το ftp.ntua. πως κατέβασες όλο το iso αρχείο 3.1 GB ? γιατί μπαινω και δεν έχει να το κατεβάσω κάπου ολόκληρο....Αν μπορείς στείλε το λίνκ όπου το κατέβασεσ... εγώ μπαίνω στο ftp://ftp.ntua.gr/pub/linux/suse/i386/9.2/ αλλά τα αρχεία είναι ανοικτά... Αυτο δεν ψαχνεις? ftp://ftp.ntua.gr/pub/linux/suse/i386/9.2/iso/SUSE-Linux-9.2-FTP-DVD.iso Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Pellas Μάρτιος 20, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Ευχαριστώ... όταν ξεφορτώσει και με αφήσει ίσως μπορέσω να το κατεβάσω... Καλό σου βράδυ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Pellas Μάρτιος 20, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Αντε ρε Σωτήρη δοκίμασέ το μπας και δεν έιμαι ο μόνος άτυχος... αλλά αν τα καταφέρεις θα μου στείλεις το DVD :D :toomuchne :mobile: :woot: :woot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Μάρτιος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Πόσο μεγάλο είναι το SUSE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Pellas Μάρτιος 23, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Το suse dvd iso είναι 3.13 GB ... Λοιπόν παίδες τελικά τα κατάφερα κι εγκατέστησα τα suse 9.2.. έφταιγε το αρχείο που κατέβασα τελικά. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ???????? ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Γ@μ%@#&)*^^&&*... την ιντρακομ και το help desk... απο λινουξ έχουν μαύρα μεσάνυχτα..... Αντε τώρα να βρώ πως θα το κάνω να δουλέψει.... το netmod. usb και σειριακά. :jump: :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάρτιος 23, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Καλό κουράγιο... εμένα μου βγήκε η ψυχή να κάνω να δουλέψει το modem μου... ένα με chip της Motorola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 23, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Ό,τι μα Ο,ΤΙ πρόβλημα και να έχετε με το νετμοντ h linux greek users στο hellug.gr έχει τη λύση .Παιδιά μην ψάχνεστε άδικα στο φόρουμ για αυτά τα ζητήματα. Είναι αρκετές φορές ειπωμένα και γραμμένα στη λίστα. Τουλάστιχον με σούσε 9.0 το νέτμοντ είναι αρνάκι.Με 9.2 ίσως να παίζουν κι άλλα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάρτιος 23, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Σε SuSE 9.1 Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω να κρατήσει μερικά theme που έχει το SuSE 9.1 Σύστημα => Desktop Applet => Karamba όπως το παρακάτω... Γιατί κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση... μου τα βγάζει από το Desktop... ενώ σε εικονίδια και σε μενού που έχω πειράξει δεν τα αλλάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 23, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer Ό,τι μα Ο,ΤΙ πρόβλημα και να έχετε με το νετμοντ h linux greek users στο hellug.gr έχει τη λύση .Παιδιά μην ψάχνεστε άδικα στο φόρουμ για αυτά τα ζητήματα. Είναι αρκετές φορές ειπωμένα και γραμμένα στη λίστα. Τουλάστιχον με σούσε 9.0 το νέτμοντ είναι αρνάκι.Με 9.2 ίσως να παίζουν κι άλλα πράγματα. LGU & mig2lin Αρχική απάντηση από R@tNET Σε SuSE 9.1 Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω να κρατήσει μερικά theme που έχει το SuSE 9.1 Σύστημα => Desktop Applet => Karamba με τι ασχολείται ο κόσμος......... themes????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάρτιος 23, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 01:47] με τι ασχολείται ο κόσμος......... themes????? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Pellas Μάρτιος 29, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 ......Και αφού κατάφερα να συνδεθώ με το νετμοδ της ιντρακομ.... ΧΕΧΕΧΕ... μου πεθαίνει ο δαίμονας Φτούύύύύύύύύύύύύύύύύύύύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ the ppp daemon has diet... μου το κάνει και σειρικά και με την usb... ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 29, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Ανέστησέ τον (δε γίνεται τίποτα από τις διεργασίες του init level? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Pellas Μάρτιος 30, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Ψάχνω στα φορουμ να δώ πως θα τον αναστήσω... <λές να περιμένω μπάς και το πάσχα γίνει κάτι?> μήπως το ξέρει κανείς πως γίνεται? ή να μου στείλει κάποιο λινκ με τις οδηγίες?ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕWAY Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 30, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 How can i write greek in suse 9.2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 30, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αlt+Control+K ή μπες στο control του kDE και βρες το συνδυασμό που έχει και θυμήσου να ενεργοποιήσεις το εικονίδιο της γλώσσας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Μάρτιος 30, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Εγώ αγόρασα Switch γιατί δεν μπορούσε να συνδεθεί ο Router στο Internet μέσω USB! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.