TRoboCop Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2005 Δεν πάμε καθόλου καλά όπως λέει και ο τίτλος! Αν είναι ποτέ δυνατόν να συμβεί αυτό. Η ιστορία έχει ως εξής: Στην πληροφορική ως γνωστόν είμαι ο καλύτερος σε όλη την τάξη και όλοι ρωτάνε εμένα για τα πάντα κλπ(μην πω ο καλύτερος σε όλο το σχολείο) τέλος πάντων έχουμε έναν πληροφορικό ο οποίος στο πρώτο τρίμηνο μου έβαλε 13! Ενώ αλί που δεν ξέρουν τι είναι ποντίκι πήραν παραπάνω. Τότε τα πείρα και στο δεύτερο τρίμηνο του έλεγα κάθε μέρα μάθημα ολόσωστα(για τις γλώσσες προγραμματισμού) και τελικά είδα την Παρασκευή πως μου έβαλε 15 ενώ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ! Αν είναι δυνατόν!!!! Ακουστέ 2-3 διάλογους που είχα μαζί του public μέσα στην τάξη: ΕΓΩ: Γεια σας κύριε έμαθα html... ΚΑΘ: Μπράβο.. κ μετά από 2 λεπτά ΕΓΩ: Ξέρετε ποιο είναι το πρώτο λειτουργικό που χρησιμοποιούσε παράθυρα; ΚΑΘ: Ποιο το html? -------------------------------------------------------------------- ΕΓΩ: Κύριε δεν είναι καλύτερα να μάθουμε άλλες γλώσσες όπως η Visual Basic αντί για Pascal? ΚΑΘ: Ναι η Vision Basic είναι σαφώς καλύτερη αλλά δεν θα την κάνετε στο λύκειο. Όπως και οι υπόλοιπες Vision, πχ Vision C, lol ------------------------------------------------------------------------- ΕΓΩ: Κύριε δέστε τo Linux UBUNTU που παράγγειλα... (το πιάνει και το βλέπει...) ΚΑΘ: Τι είναι, antivirus?:worship: -------------------------------------------------------------------------- Αυτός ο άνθρωπος τώρα ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ 15????ΕΝω είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ μπροστά ΜΟΥ?? Θέλω να μου πείτε αν έχω δίκιο?? δεν άξιζα τουλάχιστον ένα 18???? Μου βάζει 15 ενώ ξέρω χίλια πράματα περισσότερα από αυτόν???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop [Σήμερα, στις 22:29] Re: Δεν πάμε καθόλου καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Δεν ξερουμε ομως αν οντως εισαι καλος...μηπως να σου βαζαμε ενα τεστ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάρτιος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 εισαι τοσο μπροστα,που δεν εχεις ιδεα τι γινεται πισω σου.τι παλικαρι εισαι εσυ??????????????/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Ως γνωστό κανείς δεν αγαπάει τους ξερόλες...Ακόμα και εάν τα ξέρεις κάνε την πάπια και άσ' τον να λέει βλακίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop [Σήμερα, στις 22:29] Δεν πάμε καθόλου καλά όπως λέει και ο τίτλος! Αν είναι ποτέ δυνατόν να συμβεί αυτό. Η ιστορία έχει ως εξής: Στην πληροφορική ως γνωστόν είμαι ο καλύτερος σε όλη την τάξη και όλοι ρωτάνε εμένα για τα πάντα κλπ(μην πω ο καλύτερος σε όλο το σχολείο) τέλος πάντων έχουμε έναν πληροφορικό ο οποίος στο πρώτο τρίμηνο μου έβαλε 13! Ενώ αλί που δεν ξέρουν τι είναι ποντίκι πήραν παραπάνω. Τότε τα πείρα και στο δεύτερο τρίμηνο του έλεγα κάθε μέρα μάθημα ολόσωστα(για τις γλώσσες προγραμματισμού) και τελικά είδα την Παρασκευή πως μου έβαλε 15 ενώ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ! Αν είναι δυνατόν!!!! Ακουστέ 2-3 διάλογους που είχα μαζί του public μέσα στην τάξη: ΕΓΩ: Γεια σας κύριε έμαθα html... ΚΑΘ: Μπράβο.. κ μετά από 2 λεπτά ΕΓΩ: Ξέρετε ποιο είναι το πρώτο λειτουργικό που χρησιμοποιούσε παράθυρα; ΚΑΘ: Ποιο το html? -------------------------------------------------------------------- ΕΓΩ: Κύριε δεν είναι καλύτερα να μάθουμε άλλες γλώσσες όπως η Visual Basic αντί για Pascal? ΚΑΘ: Ναι η Vision Basic είναι σαφώς καλύτερη αλλά δεν θα την κάνετε στο λύκειο. Όπως και οι υπόλοιπες Vision, πχ Vision C, lol ------------------------------------------------------------------------- ΕΓΩ: Κύριε δέστε τo Linux UBUNTU που παράγγειλα... (το πιάνει και το βλέπει...) ΚΑΘ: Τι είναι, antivirus?:worship: -------------------------------------------------------------------------- Αυτός ο άνθρωπος τώρα ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ 15????ΕΝω είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ μπροστά ΜΟΥ?? Θέλω να μου πείτε αν έχω δίκιο?? δεν άξιζα τουλάχιστον ένα 18???? Μου βάζει 15 ενώ ξέρω χίλια πράματα περισσότερα από αυτόν???? Tι να σου πω ρε φίλε, και εμείς έχουμε έναν τρόμπα που του έγγραψα 11 και μου έβαλε 19. Μπορεί να μου έβαλε καλό βαθμό αλλά αυτό δεν σειμαίνει ότι δεν είναι τρόμπας. Μια φορά είχε βγάλει έξω από τα 15 παιδιά 9:boxed: Αφήστε που...το τείβει το πιπέρι και φανερά...... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 19, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 22:37] Δεν ξερουμε ομως αν οντως εισαι καλος...μηπως να σου βαζαμε ενα τεστ? :T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 προβλεπω το θρεντ αυτο μεσα στα 10 καλυτερα του φορουμ αυτου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka προβλεπω το θρεντ αυτο μεσα στα 10 καλυτερα του φορουμ αυτου. Εσύ ea6gka πειραιά που; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από fantacid εισαι τοσο μπροστα,που δεν εχεις ιδεα τι γινεται πισω σου. τι παλικαρι εισαι εσυ??????????????/ Ηρεμα αλλιως προβλεπω να σε HACKαρι ....:P:P:P:hehe: :hehe: :hehe: :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Απλα lol, πραγματικα αναρωτιεμαι ποσο μικρος ειμαι μπροστα στοn trobocop:tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Μάρτιος 19, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Επισις του λεω οτι ξερω html και μου λεει για γραψε να δουμε... Ανοιγω το notepad και αρχιζω να γραφω... Και λεει μια: Γιατι δεν γραφεις στο MS Word που ειναι καλυτερο και εχει και αυτοματη διορθωση... Αμα εγραφα ελληνικα η αγγλικα οντως θα χρειαζομουν μια αυτοματη διωρθωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάρτιος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ison Ηρεμα αλλιως προβλεπω να σε HACKαρι ....:P:P:P:hehe: :hehe: :hehe: :rofl: :rofl: τη μαντρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Μάρτιος 19, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Απλα lol, πραγματικα αναρωτιεμαι ποσο μικρος ειμαι μπροστα στοn trobocop:tomato: Αρχική απάντηση από ison Δεν ξερουμε ομως αν οντως εισαι καλος...μηπως να σου βαζαμε ενα τεστ? Αντε μην επειδηξω τωρα τις hackeρικες μου ικανοτητες και διαγραψω ΟΛΟ το Net Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 19, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop Αντε μην επειδηξω τωρα τις hackeρικες μου ικανοτητες και διαγραψω ΟΛΟ το Net Καλα ασε το mouse κ πηγαινε για "τσισα"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάρτιος 19, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop Αντε μην επειδηξω τωρα τις hackeρικες μου ικανοτητες και διαγραψω ΟΛΟ το Net ...θα τυφλωθείς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 19, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 :drool: :computer: :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Μάρτιος 19, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Μην πολυ σφήγκεσαι θα ερθει μια μέρα που στα @@ σου τι έχεις πάρει στο σχολείο. Κοιτα μόνο να διαβάσεις για τις πανελλήνιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 19, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Καλα ασε το mouse κ πηγαινε για "τσισα"... Και πρόσεχε μη σου φύγουν στο δρόμο... Όσο για το νετ αστο κανα δυο μέρες ακόμα θέλω να πάρω κάτι από το e-shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάρτιος 19, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Απο ορθογραφια ομως....Σκιζεις!!!!TRo(bas)cop RULEZ!!!!:worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.