demonakos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2016 Γεια σας. Θέλω να ρωτήσω εαν έκανα σωστά τη συνδεσμολογία TV - Home theater - PC γιατι κατι δεν μου κολλάει καλά. LG BH7520T 3D BLU-RAY DISC 5.1 HOME THEATER SYSTEM με οπτική ίνα με SAMSUNG UE40EH6030 40'' 3D SAMSUNG UE40EH6030 40'' 3D συνδεση με PC μέσο HDMI. Στις ρυθμίσεις των Windows 7 και στις ρυθμίσεις παραμέτρων μου βγάζει μόνο στερεοφωνικό ήχο 2 ηχεία. Δοκίμασα το τελευταίο της 2ης εικονας Realtek Digital Output (optical) αλλα δεν ακούγεται τίποτα. Καμία ιδέα τι έχω κάνει λάθος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Σεπτέμβριος 14, 2016 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2016 Το pc σύνδεσε με hdmi στο lg και από αυτό πάλι με hdmi στην τηλεόραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demonakos Σεπτέμβριος 14, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2016 πριν 30 λεπτά, το μέλος rory έγραψε: Το pc σύνδεσε με hdmi στο lg και από αυτό πάλι με hdmi στην τηλεόραση. πάλι τα ίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 15, 2016 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2016 να πω μερικα "μηπως", μπας και πεσω μεσα? μπορει να κανω και λαθος... αλλα..... μηπως θελει καποια ρυθμιση στο LG, ωστε να αλλαξει σε 5,1...? μηπως θελει καποια ρυθμιση απο το Control panel της καρτας γραφικων και ηχου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Σεπτέμβριος 20, 2016 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2016 Ποια κάρτα έχεις; Δοκίμασες να βάλεις ξανά τους drivers; Link to comment Share on other sites More sharing options...
demonakos Δεκέμβριος 11, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2016 (edited) Τελικα δεν βρηκα λύση ακόμη σ αυτο, σκεφτομαι, ψαχνω που και που. Το εκανα με αλλο τροπο απλα άλλαξα συνδεσμολογία και εγινε. Οπτική ινα με pc pc μεσο HDMI με την TV Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2016 από demonakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts