Jump to content

Εξωτερικοι σκληροι δισκοι...

blade_pan

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχουν γινει πλεον μοδα οι εξωτερικοι σκληροι...

Πρωσωπικα εχω τονWESTERN DIGITAL 250GB COMBO EXTERNAL ο οποιος εχει πεσει 100 απο τοτε που τον πηρα...:laughing: αλλα χαλαλι γιατι ποτε δεν μου προξενησε τπτ....Ειμαι απολυτα ευτυχης!!

Και λεω να παρω ακομη εναν που μου μπηκε στο ματι..πιο στυλατος:bigsmile: τονWESTERN DIGITAL MEDIA CENTER 250GB ,και συνδυάζει μεγάλη χωρητικότητα USB 2.0, Firewire σε εξωτερικό δίσκο, 8 σε 1 memory card reader και USB hub με 2 ports. Διαθέτει ακόμα διπλή επιλογή backup είτε με το πάτημα ενός προγραμματιζόμενου πλήκτρου είτε για επιλογή άμμεσου backup. Διαθέτει προγραμματισμένο power button για ασφαλή τερματισμό λειτουργίας που συγχρόνως προστατεύει τα δεδομένα από τυχόν λάθη. Ακόμα αποτελεί καλή λύση για αθόρυβη λειτουργία για τον λόγο ότι χρησιμοποιεί Fluid Dynamic Bearing (FDB) motor.

Τι λετε?:upside:

Παντος αυτο που κανει εντυπωση ειναι το seek time ειναι 8,9 ...αν δεν εχει λαθος το eshop (που μαλλον εχει ....λεει οτι η χωρητκοτητα ειναι 160 gb)...τοσο εχουν τα raptoria μου... καλος φαινεται πάντως go 4 it:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.