Jump to content

Δεν κάνει setup το Sp2!

aristos87

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πήγα σε έναν φίλο σήμερα να δούμε κάποια πράματα στο pc του και να κάνουμε και φορμάτ...

Σύνθεση

P4@2.8

QDI με 865PE

MSI 6600GT AGP

1x80gb wd 800jb

512@400 CL3

Κολάει στην εγγατάσταση των xp με sp2!!! Στο πρώτο reboot μετά την μεταφορά των αρχείων εκεί που περναέι η μπλέ γραμούλα στην μπαρίτσα που μπουτάρει κολάει πάγως! Βάζω cd με sp2 en τα ίδια με sp2 gr τα ίδια! Βάζω cd με Sp1 όλα οκ!!!!!!! :jump: :jump: :jump::confused: :confused: Θα τρελαθώ! Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει!! CCmos εκανα δίαφορες ρυθμισούλες στο βίος αλλά τζίφος... :( Τι λέτε να είναι? Είναι που είναι GTP η QDI...

Πλζ help!:help:

Δοκιμασε να βαλεις το sp2 μετα ...αφου εχεις φορτωσει τα xp με sp1....

Κανε και τα κλασσικα...τελευταιο bios/drivers κλπ...

Μηπως εχει προβλημα και το cd??

το έχουν παθει και αλλοι με το sp2

μηπως γενικώς κατι δεν παει καλά με το sp2;

Εισαι σιγουρος οτι η μητρικη ειναι QDI? Μηπως μπερδεψες το ακρωνυμιο και ειναι κανονικα DFI?

Αρχική απάντηση από aristos87

CCmos εκανα δίαφορες ρυθμισούλες στο βίος αλλά τζίφος... :( Τι λέτε να είναι? Είναι που είναι GTP η QDI...

Πλζ help!:help:

default ολα αστο και ξαναδοκιμασε

Ρε ένα απλό pc είναι τι μου λέτε για default???? Είστε καλα? και ναί QDI είναι... όχι dfi... bios θα δοκιμάσω... αλλά είναι θεόκουφο... όσο για την εγκατάσταση sp2 μετα το sp1 κολλάει πάλι και στην ουσία αρχιστεύεις τα win :p Πρέπει να κάνεις επαναφορά συστήματος ή ξανά φορμάτ... (κουλό έτσι?)

φτιάξε ένα cd το οποίο να έχει ενσωματομένο το SP2 και ρίξε ένα repair. Είναι 5 λεπτά υπόθεση το slipstream των ΧΡ.

Μα το γαμώτο δεν είναι να στιθεί ντε και καλά το sp2 τόσο αλλά γιατί δεν το στίνει!!!

Θα δοκιμάσω δευτέρα-τρίτη με άλλη μητρική.... :...:

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Δοκιμασε και Bios update....

Μετά απο αυτό ενοήτε! Δλδ αν δεν κάτσει το bios update δοκιμάζω άλλη...

Στο λεω επειδη σε asus P4P8xxxxxx ( εννοω ολη αυτη την σειρα με το 865-848 chipset) παθαινα τα ιδια οταν εβαζα sp2.Μεχρι που εκανα bios update.

τι σχέση έχει το bios με τα sp2? Γιατί δεν δοκιμάζεις τα απλα και μετά πήγαινε σε κάτι πιό σύνθετο.

Προφανως θα ειναι καποιο προβλημα με το ΒIOS της μητρικης,αφου κατι αλλο δεν δουλευει.Καπου ειχα δει κατι τετοια προβληματα στο νετ με μητρικες της asus.Τι σχεση μπορει να εχει τωρα το BIOS με το SP2 δεν καταλαβαινω!Πιστευω ομως οτι θα λυθει..

Αρχική απάντηση από Iron Stathis

το έχουν παθει και αλλοι με το sp2

μηπως γενικώς κατι δεν παει καλά με το sp2;

και βεβαίως έχει κάτι το sp2 εγώ όταν το βάζω μετά δε μπουτάρουν τα windows!!!!!!!!!!!!!!

Απ'ότι ξέρω το sp2 το ελληνικό έχει προβλήματα στα ελληνικά winxp, δοκίμασε να περάσεις τα αγγλικά xp με την αγγλική έκδοση του SP2EN. Πιστεύω έτσι να σου δουλέψει χωρίς προβλήματα.

εγω παντως που χρησιμοποιώ ελληνικα XP με SP2 ενσωματωμένο δεν παρουσιάζει κανενα προβλημα

Εγώ κάποτε προσπάθησα να εγκαταστήσω SP2 σε μια Sis Mobo. Τα SP2 μπήκαν κανονικά. Αλλά στο πρώτο boot μετά το install κολλούσε στο Windows Logo.

Με το ίδιο CD στο δικό μου PC έκανε κανονικά εγκατάσταση.

Δεν λέω ότι η QDI είναι Sis, αλλά με κάτι τέτοιες μή ευρείας κυκλοφορίας(γιατί ναι μεν πολύ καλές οι QDI αλλά σίγουρα έχουν πολύ μικρό μερίδιο στην αγορά), ίσως να τα πιάνει δυσκοιλιότητα τα SP2.

SP2 rulz... :TD: και συγγνώμη που το λέω αυτό, αλλά νομίζω ότι καλύτερα που δεν εγκαθίστανται.

Εγώ στα ελληνικά winxp δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το SP2, εκτός του ότι για να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις με την ασφάλεια μου έσπασε τα νεύρα.

εχω δοκιμάσει με αγγλικά, ελληνικά windows κάθε φορα με το αντίστοιχο sp2. το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν έβαλα raid0...........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.