Darap21 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2016 Καλησπερα...Είμαι κάτοχος των win10Pro... Εγω εχω αγοράσει τα win8.1 και τα εκανα αναβάθμιση σε 10 αλλά πανω σε άλλη μητρική..Χθες που έστησα το καινούργιο μου σύστημα τα win δεν ενεργοποιούνται... Μου λέει οτι κλειδί δεν λειτουργεί....Τι πρέπει να κανω τωρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 11, 2016 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2016 Γιατι ισχυει ακομα η αναβαθμιση? Δεν εληξε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 11, 2016 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2016 Icy τα έχει κάνει παλαιότερα και έχει αλλάξει μητρικη, αυτο εννοεί Προφανώς και είναι δεμένα με την παλιά μητρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Σεπτέμβριος 12, 2016 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2016 (edited) Πέρνεις τηλέφωνο στην MS και ζητάς να ξεκλειδώσουν τον παλιό κωδικό ή νέο κλειδί αναφέροντας τί έγινε (κάηκε η μητρική π.χ.). Το έκανα πριν από κάνα μήνα και μου έστειλαν νέο κλειδί ενεργοποίησης με email. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 12, 2016 από dpolal Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Σεπτέμβριος 12, 2016 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2016 Σε δυο λαπτοπακια έκανα φορματ τα πάντα, partitions σουπα μουπες, δεν έμεινε τιποτα. Έβαλα win10 και ακόμα δε ζήτησαν κωδικό . Λέτε να έχω θέμα ; Γενικά τα κυνηγάνε τα 10αρια η ειναι τύπου 7 ,απαγορεύεται ,αλλά περάστε όλοι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 12, 2016 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2016 Αν ήταν από πριν ενεργοποιημένα, δε ζητάει τίποτα. Αν είχαν 7/8 που δικαιούνται αναβάθμιση, και η ενεργοποίηση ήταν στο BIOS, πάλι δε ζητάει. Μπορείς να ελέγξεις την κατάσταση της ενεργοποίησης με Δεξί κλικ στο This PC > Properties και κάτω κάτω γράφει Activation Status Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Σεπτέμβριος 12, 2016 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2016 Ααα, κι εγώ νόμιζα ότι παίρνουν ενεργοποίηση απο κανένα partition ,δεν ειχα σκεφτεί το bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 12, 2016 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2016 Ναι, πλέον είναι στο BIOS. Για αυτό, όταν αναβαθμίζουμε BIOS, δεν επιλέγουμε το Clear DMI Pool Data, γιατί αυτό καθαρίζει την ενεργοποίηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 14, 2016 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2016 Η ενεργοποίηση έγινε..μου έδωσαν καινούργιο κλειδί..:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts