a4dtm Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2016 (edited) Με το συστημα της υπογραφης μου και παιζοντας το call of duty black ops iii κανω monitoring με msi afterburner και μου δειχνει αρκετα πεσμενα τα fps για τα δεδομενα της καρτας και τον πυρηνα της να αμφιταλαντευεται μεταξυ 350 και 500 mhz ενω συμφωνα με τις προδιαγραφες της παει μεχρι 1080mhz στο gaming. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2016 από a4dtm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasa1 Σεπτέμβριος 8, 2016 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Για δοκίμασε του drivers για αρχη Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Σεπτέμβριος 8, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Drivers εχω βαλει τους crimson 16.7.3 που εαν εξαιρεσεις τα hotfix ειναι οι τελευταιοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetras Σεπτέμβριος 8, 2016 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Μηπως ανεβάζει καμια τρελη θερμοκρασία και κάνει throttling ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Σεπτέμβριος 8, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Οχι οι θερμοκρασιες ειναι σε χαμηλα επιπεδα για gaming. Μεσα στο παιχνιδι δεν παει πανω απο 50 βαθμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Σεπτέμβριος 8, 2016 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 ψιλο απίθανο αλλά ρίξε μια δοκιμή δοκίμασε να κλείσεις browser (γενικά κάτι που τρέχει σε flash ή html5) σε πιο παλιό driver( με 5770 βέβαια) αν είχες ανοιχτό κάτι σε flash και μετά άνοιγες παιχνίδι είχε θέμα και δεν ανέβαζε clocks Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Σεπτέμβριος 8, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 (edited) Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2016 από a4dtm Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Σεπτέμβριος 8, 2016 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Βλεπω ενεργοποιημενο vsync και τον cpu να δουλευει υπερωριες... Με ποσα επαιζες πριν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Σεπτέμβριος 8, 2016 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 (edited) τι εννοεις "με ποσα επαιζα πριν"? καινουρια ειναι η καρτα τωρα την εβαλα στο pc και μολις το προσεξα οτι δεν ανεβαζει το ρολοϊ του πυρηνα. σε ορισμενες στιγμες βλεπω και το cpu και το gpu 100% μονο που ο gpu παει μεχρι 650mhz maximum. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2016 από a4dtm Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Σεπτέμβριος 8, 2016 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 (edited) βγάλε για αρχή το v sync (απο τα options του game) αν και γενικά δεν βλέπω στο συγκεκριμένο να κερδίζεις κάτι ήδη το cpu σου είναι σχεδόν στο τέρμα του Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2016 από shattered Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 8, 2016 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Μήπως ευθύνεται ο INTEL Pentium G4400 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Σεπτέμβριος 8, 2016 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 (edited) μολις απενεργοποιησα το vsync εφτιαξαν λιγο τα πραγματα. Ανεβηκαν σε καποια σημεια τα fps ο cpu δεν επεσε κατω απο 100% αλλα και η καρτα επαιζε μερικες φορες 100% χωρις να ανεβαζει πανω απο 700mhz πριν 12 λεπτά, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Μήπως ευθύνεται ο INTEL Pentium G4400 ? Υπαρχει περιπτωση ο cpu επειδη ειναι μικρος σε σχεση με την καρτα να μην την αφηνει να ανεβασει τα ρολογια του gpu? Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2016 από a4dtm Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Σεπτέμβριος 8, 2016 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Ναι ειναι πολυ πιθανο αυτο.. Ειναι το λεγομενο bottleneck. Βεβαια ειναι παρα πολυ στην δικη σου περιπτωση δεδομενου οτι το black ops 3 δεν ειναι δα και το πιο cpu bound παιχνιδι που υπαρχει.. 1)Ram ποση εχεις; 2) Εισαι βεβαιος οτι οσο παιζεις δεν τρεχει καποιο αλλο προγραμμα απο πισω; Ας πουμε βλεοω τον firefox ανοιχτο 3) Δυνατοτητα για δοκιμη της καρτας σε αλλον υπολογιστη υπαρχει; 4) Μπορεις να χαμηλωσεις τα settings ΚΑΙ να απενεργοποιησεις τα volumetric lightning (η καπως ετσι) και να ξαναδοκιμασεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 8, 2016 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 (edited) πριν 28 λεπτά, το μέλος a4dtm έγραψε: μολις απενεργοποιησα το vsync εφτιαξαν λιγο τα πραγματα. Ανεβηκαν σε καποια σημεια τα fps ο cpu δεν επεσε κατω απο 100% αλλα και η καρτα επαιζε μερικες φορες 100% χωρις να ανεβαζει πανω απο 700mhz Υπαρχει περιπτωση ο cpu επειδη ειναι μικρος σε σχεση με την καρτα να μην την αφηνει να ανεβασει τα ρολογια του gpu? Πιστεύω είναι ο cpu σου. Χρειάζεσαι αν φυσικά στο επιτρέπουν τα οικονομικά σου, δύο πράγματα. Νέα οθόνη, δεν πιστεύω στα μάτια μου ότι παίζεις σε 17'αρα 4:3 οθόνη Και έναν i5 αν παίζεις μόνο παιχνίδια Το υπόλοιπο σύστημα είναι πένα μόνο αυτά τα 2 παραπάνω τα μελανά σημεία Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2016 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Σεπτέμβριος 8, 2016 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Μεσα στις ρυθμισεις και στην εναρξη σηκωσε τα ρολογια. Μεσα στο παιχνιδι τα ριχνει. πριν 27 λεπτά, το μέλος giorgos2187 έγραψε: Ναι ειναι πολυ πιθανο αυτο.. Ειναι το λεγομενο bottleneck. Βεβαια ειναι παρα πολυ στην δικη σου περιπτωση δεδομενου οτι το black ops 3 δεν ειναι δα και το πιο cpu bound παιχνιδι που υπαρχει.. 1)Ram ποση εχεις; 2) Εισαι βεβαιος οτι οσο παιζεις δεν τρεχει καποιο αλλο προγραμμα απο πισω; Ας πουμε βλεοω τον firefox ανοιχτο 3) Δυνατοτητα για δοκιμη της καρτας σε αλλον υπολογιστη υπαρχει; 4) Μπορεις να χαμηλωσεις τα settings ΚΑΙ να απενεργοποιησεις τα volumetric lightning (η καπως ετσι) και να ξαναδοκιμασεις; ram εχω 16 gb και ολα που τα εκλεισα παλι την ιδια συμπεριφορα ειχε η καρτα δεν εχω αλλο υπολογιστη απενεργοποιησα το volumetric lightning και εβαλα ολα τα settings στο medium και παλι τα ιδια ειχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 8, 2016 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 πριν 3 λεπτά, το μέλος a4dtm έγραψε: Μεσα στις ρυθμισεις και στην εναρξη σηκωσε τα ρολογια. Μεσα στο παιχνιδι τα ριχνει. Ε λογικό αυτό τι να rendάρει στο μενου? Πάντως δεν επιτρέπεται τόσο ακριβό σύστημα με pentium και οθόνη του 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Σεπτέμβριος 8, 2016 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 πριν 13 λεπτά, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Πιστεύω είναι ο cpu σου. Χρειάζεσαι αν φυσικά στο επιτρέπουν τα οικονομικά σου, δύο πράγματα. Νέα οθόνη, δεν πιστεύω στα μάτια μου ότι παίζεις σε 17'αρα 4:3 οθόνη Και έναν i5 αν παίζεις μόνο παιχνίδια Το υπόλοιπο σύστημα είναι πένα μόνο αυτά τα 2 παραπάνω τα μελανά σημεία η οθονη οντως ειναι 4:3 αλλα ειναι 19αρα οσο για το cpu το ειχα σκεφτει και εγω οτι μπορει να ευθυνεται αλλα δεν ειμαι σιγουρος πριν 3 λεπτά, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Ε λογικό αυτό τι να rendάρει στο μενου? Πάντως δεν επιτρέπεται τόσο ακριβό σύστημα με pentium και οθόνη του 2006 Η οθονη μακαρι να ηταν του 2006, δυστυχως ειναι παλαιοτερη αλλα παιζει μια χαρα γι αυτο δεν πηρα αποφαση για αλλαγη τωρα οσο αφορα την καρτα που δεν σηκωνει τα ρολογια της λες να ειναι ο pentium τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 8, 2016 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Το παιχνιδι εχει προβλημα με το Vsync Το παιχνιδι ειναι επιεικως ΓΤΠ , ειδικα την στιγμη που εχεις RELOADED xD delete Link to comment Share on other sites More sharing options...
sped25 Σεπτέμβριος 9, 2016 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2016 Με CPU για γραφείο και χωρίς SSD......φίλε μου φτιάξε αυτά τα 2 και θα πετάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
sped25 Σεπτέμβριος 9, 2016 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2016 Ξέχασα πετάς και το monitor .... 1280x1024 με 390Χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts