Jump to content



Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψάχνω να αγοράσω έναν SSD στα ~500GB για να αντικαταστήσει τον υπάρχον δίσκο των 120 GB της Samsung και να φύγει από πανω εντελώς ο HDD.

Στόχος είναι φυσικά να μην φύγουν πολλά λεφτά, αλλά να μην πάρουμε και ότι χειρότερο κυκλοφορεί. Τουτέστιν, value for money!

Η δουλειά που γίνεται στο laptop είναι κυρίως ανάπτυξη λογισμικού (Compile, σπάνια scripting), και ελάχιστα σε windows κάποια Mechanical/Electrical design.

Αξίζει να κοιτάξω τους TLC, πχ OCZ Trion 150 που είναι πολύ φθηνοί; Το λάπτοπ δεν διαθέτει mSATA,M.2 κλπ άρα κοιτάμε κλασσικά 2,5"!

Sent from my Letv X500 using Tapatalk

Νομίζω ένας Trion 150 θα σου κάνει μια χαρά τη δουλειά σου. Η OCZ/Toshiba βγάζουν πλέον αρκετά αξιόπιστα drives.

 

  • Like 1

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.